BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
2,89
KATEGÓRIA: állatfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. július 13. 09:00
Meztelen

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2014. július 14. | 22:08 | Azúr

Szia!

Sajnos a főtéma elvész a sok színes, zavaró, homályos képi elem között. Értem én, hogy tág rekeszt akartál, de az a zavaró fekete valami a csiga előtt még ezt sem engedi érvényesülni...szerintem ez javítandó.

no1milo válasza:
Köszönöm :)

adott pontszám: 2
2014. július 13. | 19:49 | cyw

Szia!
Ezt így legközelebb felejtsd el! Nincs olyan dolog ami tetszik rajta, talán a színvilág, abból is a CA! :))) Na jó, nem az! :)
Szóval sok helyen megjelenik a CA, a főtéma, ami nehezen észrevehető nagyon leszorult és kevésbé látható. Túl zsúfolt az egész, nem tud kiemelkedni a környezetből a csigusz.
Fények erősek, egy-két helyen kiégés is látható. Élesség a fején elmegy, de ez kevés.
Próbáld meg kevésbé zavaró környezetben, kicsit fentebb komponálni, és figyelni a színekre valami szebb időpontban!
Erre nem tudok többet adni sajna.
üdv.

no1milo válasza:
Köszönöm az értékelést :)

2014. július 13. | 17:51 | Farkas

Visszatérésem után első kép amit véleményezek ráadásul pont nélkül. Mert amit leírok nem azért teszem, hogy pontot szerezzek, és esetleg örök életre elvegyem a kedvedet a fotózástól egy gyenge pontozással.
Látom egy kék házatlan csigát szerettél volna megmutatni a nézőknek, az élőhelyének bemutatásával. Ez valójában sikerült is, de véleményem szerint nem jól, mert a kép fő témája a csiga és az bár jól kivehetően látszik is a képen de nem jó helyen. a csiga, nagyon a kép aljára lett téve és szinte ki csúszik a kép jobb alsó sarkánál. Olyan esetben, amikor egy élőlény feje a kép bal oldala felől néz jobb irányba, akkor a képet úgy kell megszerkeszteni, hogy az ne a képből kifelé hanem a kép közepe felé nézzen, tehát a csigát magát a kép bal oldalára kellett volna tenni, úgy hogy a feje, a kép bal harmadolója közelébe kerüljön és középső része felé nézzen. Alul több helyet kellett volna hagyni, míg felül kevesebbet. Körülbelül annyi szabad helyet kellett volna hagyni a csiga alatt, mint amennyi most felette van. És felül egy kicsit többet, mint ami alul jelenleg most van. Sajnálom de ez így nem jó, de ne vegye el a kedvedet, a negatív kritika, nézegessél sok képet, és tanuld meg a képszerkesztés alapvető szabályait. Az aranymetszés törvényét. üdv.

no1milo válasza:
Szia! Köszönöm a véleményed,magam elött lesz :) A kép sajna nem a legjobb,de mint új regisztráló nem tudtam,hogy egy kredit egy kép és ez volt elöl :/ Azóta áttértem a dslr világba talán a többi képem is feltölthetem majd :)

adott pontszám: 3
2014. július 13. | 17:42 | h.rom

Szia. Először azt hittem, az a picike mohaszál a fő téma, ami középen fókuszban áll. A tulajdonképpeni fő témád, a csiga, annyira elsikkad ott lenn jobbra, hogy észre se vettem a kép kaotikus színei között. Mellesleg, ilyen liláskék meztelencsigát még sosem láttam. Baloldalt valami brutális a CA, mintha szódásüveg alja lett volna az optika helyén. Szóval ez így nekem nem igazán tetszik, bár jó hogy lementél a csiga szintjére, de olyannyira jobbra és le komponáltad - ráadásul kifelé mászik a képből - hogy sokkal inkább úgy tűnik, mintha csak mellékesen lenne ott.

no1milo válasza:
Köszönöm az értékelést. Legközelebb figyelek :)

adott pontszám: 4
2014. július 13. | 15:05 | utoljára

Szép a színvilága a képnek. A főszereplő nem nagyon mutatkozik. A feji részén nehezen tudom kivenni, azok tapogatók, vagy valami maszat. Sok részlet van a képen, talán túl sok is, kevés az éles részlet.

no1milo válasza:
Köszönöm :)