BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,5
KATEGÓRIA: életképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. május 13. 08:49
  • Készítés helye (ország): Románia
Pópa

és a tekintete:-) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2014. május 20. | 23:13 | pilipár

Ugyehogyugye? Mindig igyekszem megfontoltan véleményt írni és nem csak szárazon kritizálni ;)

natureeye válasza:
:-)

2014. május 20. | 23:11 | pilipár

Megértem, hogy nem szereted a pópákat ;)
És igazad van, nem baj, ha a másik szem nem látszik.....de ha annak a fele mégis, az már igen :))
Ildikó

natureeye válasza:
Na ez igaz:-))

adott pontszám: 4,5
2014. május 20. | 21:40 | pilipár

Tetszik a pópás képed, a remek ff, a kellemes háttér elötti kellöen éles fötéma. A szerkesztést is jónak gondolom, de egy dolog miatt nem érzem tökéletesnek a képet, és az épp a tekintet. Kedves a bajusz alatti mosoly, de az elkapott pillanat épp a fejtartás miatt nem ideális. Kicsit zavaró, hogy épp a tekintet nem érvényesül igazán, a bal szem éppen csak látszik, még az orr is betakar.....ez a kép akkor lenne kiváló, ha kicsit hátra-felénk fordulva sikerült volna öt megörökítened. Így csak majdnem :)
Üdvözlettel! Pilipár

natureeye válasza:
Hát különben sok embert nem hatott meg a kép, de ezt úg yáltalában is elmondhatom, valahogy nagyon alacsony az aktivitás. Csináltam egy tesztet. Feltöltöttem eg ynagyon hasonlót abból a bankás sorozatomból, amelyiknek egy képe egy éve itt hónap képe lett 50 körüli értékeléssel. Na most kapott vagy 6-ot, és az átlaga is valami 4,8 körül lett.
Na de erról a pópás képről, meg az értékelésedről. Nekem egyébként nem kedves, hanem sokkal inkább gyanakvó a tekintet. Na jó, ennek oka van, mert van hozzá persze történetem is. Itt a kolostor környékén fotüztam mást is, tanya, lovak, dolgozó emberek. És közben volt olyan téma, hogy égettek avart, vagy trágyát, nem tudom, és képzeld el a képet: vasvillával az árny, ördögi mozdulat, a háttérben pedig felcsapó lángok, és gomolygó füst!!Na volt egy csomó ilyen kockám. A történet vége az, hogy az összeset kitöröltette velem ez a kedves pópa, mert valaki korábban hasonló képekkel szte lejáratta Romániát. Az, hogy az én képemen, sem az ember, sem a környék nem volt felismerhető, ez nem győzte meg. Nem mondom, hogy az életem, de valszeg az idei legjobb képeim mentek a kukába. És akkor most szeressem a pópákat:-))?
Különben sztem nem baj, ha csak az egyik szem látszik:-)). Elég az.

adott pontszám: 4,5
2014. május 13. | 16:06 | deadness

Jó élesség, frankó mélységélesség, szép fekete-fehér konverzió, és az is rendben van, hogy az alak oldalasan áll a kamerának, mert erre néz, elég sok részlet jön az arcából, az egyik szeme is látszik, szóval alapvetően rendben van.

Kéne még kicsit vagy több tér balra, vagy egy kicsit szűkebb vágás (ami tudom, hogy nehéz, mert a keze nagyon kell a képre). És épp emiatt problémás az oldalról való fotózás, ami egyébként még sem rossz.. na de érted biztos, hogy mire gondolok. :)

natureeye válasza:
Hát igen a kéz fontos elem. De nem tudom miért kellene tér még balra?? Hogy középen legyen?