BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,98
KATEGÓRIA: családi/emlékkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. április 8. 17:45
  • érzékenység: 100
  • zársebesség: 1/1600
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Kaposvár
:)

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2014. augusztus 13. | 12:30 | Pulykakakas

Szia!

Örülhet a család, hogy ilyen minőségben van megörökítve.

Mikrobi1989 válasza:
:) Ki is került a falra 70centibe

adott pontszám: 5
2014. április 12. | 22:07 | pilipár

Nem megszokott családi emlékkép, leginkább a madár miatt :) . Párosítani szokás, de az, hogy a család csak az egyik képen szerepel, a másik inkább csak egy felvezetö hozzá (itt pl. a csodálatos virágerdö, ami szinte kinagyítása a lány arca elötti farészletnek, a madár pedig lehet olyan, amit telente rendszeresen etetnek a háziak, tehát ö is családtag ;) ), szóval az ilyen már ritkább.
A színvilága gyönyörü a baloldali fának, szépek az éles és kevésbé éles részek, és jó a madár, de nekem nem hiányozna. Önmagában a színek elegendöek lennének ahhoz, hogy a sziromlomb átvezesse a lányhoz a tekintetet, ahogy említettem, a kiemelés révén.
A modelled kamaszlány, gondolom, nem nagyon türi a fotózást, de ha mégis ráveszed, kérd meg, hogy egy pár percre húzza ki magát.....késöbb, ha visszanézi a képet, már ö sem fog saját magának tetszeni......és különben is nö, az még többet nyom a latban ebböl a szempontból :)
Éles és gyönyörüek a fények, a színek, hangulatos, és ötletes a párosítás.
Üdvözlettel! Pilipár

Mikrobi1989 válasza:
Nagyon szépen köszönöm a véleményed :) nekem összepasszol a két kép kiegészítik egymást :) Ahogy a témák összenéznek a fák stb, viszont tényleg ki kéne húznia magát ezzel mindig problémák vannak, sokszor szolok neki de hiába :(
További szép fényeket :)

adott pontszám: 5
2014. április 8. | 22:10 | mazzz

hello, jól szerkesztett jó színvilágú ügyesen kidolgozott képek, szerintem külön-külön is megállnának, így egyben családi fotónak talán kissé nehéz.

Mikrobi1989 válasza:
Köszönöm :)

adott pontszám: 4,5
2014. április 8. | 19:03 | fodorzs28

Alapvetően egy nagyon jó kép. Jó ötlet a két fotó egymás mellé helyezése, a madár a bal oldali képen nagyon tetszik. Jók a színek, fények és a kép döntése - noha sokszor hatásvadász manőver - itt jól működik. Az egyedüli hibát a lány tartásában látom, egy kicsit görgyedt, a vállai túlságosan előre esnek + az arcáról én azt olvasom le, hogy nem igazán érzi jól magát, hogy fotózzák:)

Mikrobi1989 válasza:
Valóban nem szereti ha fotózzák és a hanyagtartással is egyetértek, hányszor mondom neki... a hétköznapokban is, remélem egyszer kinövi :)
Köszönöm a véleményed :) jah és a döntés, az kell :)

adott pontszám: 5
2014. április 8. | 18:09 | Zsichla Mate

#5
Ritkán, hogy ilyen képeket párosítanak. Ebben a formában talán kicsit merész is. De nekem tetszik, ötletes, és alapvetően mindkettő kiváló fotó. A párosítása működik.
Így meg aztán lehet is rá írni, ki mit akar, ki mit lát. Ha valaki viszont kredithunting tevékenységgel nyitja meg a képet, akkor dupla akkora esélye van a győzelemre :-)
Nahde a viccet félretéve, remek szerkesztés mindkettőről elmondható, valamint a hangulatos színvilág. Korrekt utómunka, remek minőség. A kislányos képen a döntés nekem tetszik, sok, de nem zavaróan. Őszinte leszek veled, nincs kedvem leírni mindent, belemenni részletekbe, és kicsit zavar a tudat, hogy nem én megyek be evvel a képpel a kedvenc boltomba, és mondhatom azt, hogy nagy-méretben kérem, keretezve, matt felülettel. Falra vel.

Mikrobi1989 válasza:
Huuh, köszönöm, ilyen véleményre nem számítottam, nagyon jól esett olvasni a soraidat. Valóban féltem hogy mennyire fogják a két képet egyszerre elfogadni, de nekem passzol a kettő, ha megnézed a jobb képet, ahogy baloldalt átmegy föntről lefelé a rózsaszín, szinte a mellette lévő képpel egészül ki, ahol ez az átmenet folytatódik, az ágak ami a kép közepe után tovább folytatódik a bal oldalin. Szóval muszáj volt összeraknom a kettőt, hogy \"egy képet\" kaphassak :)
Még egyszer, köszönöm hogy ennyire tetszett a fotóm, megtisztelő :)
További szép fényeket.