BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,93
KATEGÓRIA: riport
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. január 23. 08:29
  • Készítés helye (ország): Ukrajna
  • Készítés helye: Kijev
  • Készítés ideje : 2014-01-16
Ping-pong

A tér körül a nagy utakat barikádokkal zárták le a tüntetők. 3/6 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2014. január 23. | 22:49 | natureeye

Nem rossz ez, de sztem helyezkedhettél volna jobban is, jó volna látni a háttal álló játékosból, ahog ykészül az ütésre, vagy, ahog yéppen megüti a labdát. De látom a tudatosságot is, a vonal sarokból vezetését, átlós szerkesztést. Mondjuk Kijevben most lehet, hogy találtál volna izgalmasabb témát is:-).

Maugli válasza:
Szerintem nem pontosan értem, de köszönöm szépen a véleményedet.

adott pontszám: 4,9
2014. január 23. | 17:43 | garimi75

Üdv! Ez a fotod lényegesen jobban tetszik,mint az első! Itt van valami történés,Nem megszokott helyen,nem megszokott ténykedés zajlik,érződik,hogy valami nem stimmel. Az asztal,és a jobb oldali emberek között elmegy a szem a háttérbe is.Van dinamikája a képnek,mégis feszült. Tetszik! Egyedül kicsit alulexposnak érzem, Emiatt a nagy levonás! :-) Grat!

Maugli válasza:
Értem, es köszönöm szépen a véleményedet.

2014. január 23. | 17:42 | Álomfejtő

@Jethro :.. és én is elhiszem Neked
:o)
nem baj, ha a meglett, megkeseredett és események által hajszolt emberből mindig és minden helyzetben/körülmények között kibúvik a gyermeki játékos hajlam /kreativitás...

- no meg nem csak Jethro miatt jöttem újra, Maugli, hanem mert ma többször visszatértem a képedhez, kiváncsi voltam a további hozzászólásokra.
Meg kell hogy mondjam, elégedett vagyok - ma több képet is találtam itt, amit hosszabb távon is szívesen látnék a főoldalon... még1x gratul Neked is !

Maugli válasza:
Köszönöm, örülök, hogy ismét benéztél.

2014. január 23. | 10:26 | jethro

Az biztos hogy nekem senki nem fogja elhinni,hogy nem olvastam Álomfejtő írását!

Pedig nem! - nekem 12 perc nem is elég egy vélemény kettő ujjal való bepötyögéséhez.

OFF
Te mit szólsz ehhez Andrea?
Kár ,h. nincs olyan olimpiai bajnokság,hogy :
"Egy képet teljesen azonosan látók " versenye,
mert akkor most szívre tett kézzel ,fátyolos szemekkel hallgathatnánk a himnuszt, utána meg lehetne nyilatkozni arról,hogy mit főznek otthon ,ha hazamegyünk ...:-))
ON.

Maugli válasza:
Én simán elhiszem...

adott pontszám: 5
2014. január 23. | 10:19 | jethro

Mint vizuális élmény talán lehetne erőteljesebb,de ez nem szokta ezeket a típusú fotókat zavarni abban,h. az évet összegző fotógyűjtemények ,sajtópályázatok legjobbjai közt legyenek.

Remek riportkép.
Nagyon jól hozza azt a talán legszebb emberi vonást,hogy a legsz@rabb helyzetekben is meg tudunk maradni embernek!
:-)) kibukik belőlünk a homo ludens :-))

Tényleg csak grt,
passzol hozzá az 5 -ös szövege:példaértékű

Maugli válasza:
Egyetértünk, a játék ebben a szituációban nekem is üdítőleg hatott. Akkor ugyan még békésebb volt az egész, mint ma, de a feszültség már tapiontható volt (az új törvények már megszülettek). Köszönöm a véleményedet.

adott pontszám: 5
2014. január 23. | 10:07 | Álomfejtő

Azért az tök jó, hogy a "homo ludens" még a legszélsőségesebb helyzetekben is az marad, ami... Tetszik a riportod, minden szempontból figyelemre méltó. A nézőpontod, a távlati összkép, a közeli felhőtlen könnyedség a barikádon túli összecsapások gomolygásának kontrasztjával... szóval király, amit mutatsz !

Maugli válasza:
Igen, engem is az fogott néha meg, ha játszottak, vagy vidámak voltak. A sok feszültség és komorság mellett jó volt ezeket a pillanatokat is látni. Köszi szépen.

2014. január 23. | 09:28 | DeZert

;) !!

Maugli válasza:
Köszi. Ma megnéztem amit tegnap küldtél. A srác ugyan egy másik ligában játszik, de tanulságos volt látni a képeit. A tüntetők felett a felhőben, a jobb felsőben álló alak szerintem szimbolikus. Még egyszer köszi.

adott pontszám: 5
2014. január 23. | 08:43 | Jose Z Vargas

Szia!

Már már felismerhető a fotós aki ezeket a képeket publikálja igaz mondjuk csak te teszel fel KIjevi riportfotókat de a képeid szerkesztésében van egy tudatos szerkesztés ami nekem nagyon tetszik és szívesen megtanulnám.. az előtér a háttér és hogy valami mindig vezeti a szemet a témára... egyszóval nem tömegfotók hanem tényleg sajtófotó hangulatúak... Gondolom nem is csak hobbiból mentél ki fotózni :) Szívesen vennék némi instrukciót hogy te hogy állsz neki egy képnek körbejárod vagy csak (már ösztönösen) jön hogy mit hogyan kapj lencsevégre és mik azok a szabályok amit belepakolsz a képeidbe, mire érdemes riportfotónál odafigyelni.. Bár én a statikus dolgokat fotózom általában mert azok nem szaladnak el...


Üdv Vargas Grat a képhez nekem tetszik

Maugli válasza:
Jól esik a véleményed. Valójában egy konferencián voltam Kijevben, és csak véletlen, hogy a tüntetések idejére esett (hónapokkal előtte megvolt az időpont). A térre képeket csinálni mentem, ha volt időm, és egy-egy ilyen séta 2-4 óra volt. Ennyi volt a tudatos. De más tekintetben a képeim esetlegesek, többnyire a véletlen szüli őket. Nincs közöm a komoly riport fotózáshoz, és mondjuk most, hogy a harcok eldurvultak, nem is hiszem, hogy odamennék. Itt még békésebb volt a hangulat, ráértem körbenézelődni, keresni egy szöget, és nekem még így is izgalmas volt. A nagylátót pedig még mindig gyakorlom, mert a szélek húzása például sok képen már zavaró. De a szerkesztgetésben sokat segíthet. Köszi, hogy benéztél.