BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,67
KATEGÓRIA: elkapott pillanatok
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. október 21. 21:47
Hajnali kocogás

 

A PROFI ÉRTÉKELÉSE
Csendes őszi délelőtt. Szép kompozíció: a kép formákban gazdag felső felének remek ellenpontja az alsó fél „üressége” az őszi avar vibráló szőnyegével. Nagyon jó az elkapott pillanat is, amint a kocogó figura éppen belépne a fa árnyékába, de haja, lehellete az ellenfényben gyönyörűen kirajzolódik. Egyáltalán, nagyon szépek a fények; a háttérben beeső fény-nyalábok mint egy barokk freskón! Azt is nagyon díjazom, jó jó tágasra hagytad a kompozíciót, így a figura és a környezet aránya remek lett: a kocogó csaj mellékszereplője így a képnek, a főszereplő a boldog őszi park.
Értékelte: Szüts Miklós
festõmûvész, fotográfus, mûvei megtalálhatók az összes nagyobb köz- és magángyûjteményben Magyarországon a Digitális Fotótanfolyam oktatója: www.digitalisfototanfolyam.hu
A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,5
2013. október 22. | 10:44 | csakazertis

Szia! A képből úgy gondolom, kivártad a pillanatot, hogy a kilélegzett párát megvilágítsa a nap - nagyon jól néz ki! és jó a táj is, a szerkesztés is. Egy problémám van csak, hogy a hölgy kifele fut a képből. OK, ha befele futni, akkor nem lenne a pára a napfényben, illetve háttal állna nekünk. De ekkor kell keresni egy másik nézőpontot - szerintem. Egyébként a kép nagyon rendben van!
Tölts még, értékelj, éledjen fel az oldal!
Üdv
Tamás

miettke válasza:
Köszi.

adott pontszám: 4,5
2013. október 22. | 07:25 | wrichard84

Szia!
Nagyon szép fényeid voltak, és jól meg is fotóztad ami azért nem olyan egyszerű. Nagyon jók a fénypászmák, a futó mögött húzódó párafelhő. Ezek mind hozzájárulnak ahoz, hogy a kép nagyon erősen visszaadja amit ott, akkor láthattál. Szinte érzem a reggeli hűvös levegőt. Amin én változtatnék az a kompozíció. Nekem az alany kifelé fut a képből, kicsit feszültté teszi a képet ami szerintem nem indokolt. Ezen kívül az alsó felét a képnek kicsit soknak érzem még akkor is ha szépen megsüti a nap a leveleket. A szellős kompozícióval semmi bajom, én is szeretem. Nem kell mindig faltól falig témának lennie, főleg, hogy itt a környezet is meseszép, de az utat lejjeb helyezném el a képen, és talán nézőpontban is lejjebb mennék. Jó volt a szituáció, szinte tökéletes lett a kép, de maradt benne még egy kicsi. A feldolgozást csak erősen zárójelben mert ez szubjektív, de én kontrasztosítanék a képen. Kipróbáltam. Minimális játék a görbékkel és még jobban kijönnek a fények, viszont megmaradnak a részletek.
Mindent egybevetve ez egy jó hangulatú, majdnem tökéletes kép. Gratulálok!

miettke válasza:
Köszönöm szépen.Az eget nem akartam belevenni,mert kiégett volt az ég.

adott pontszám: 5
2013. október 21. | 22:26 | berkilac

Remek foto, remek pillanat, szep kornyezet. Csodas fenyekkel keszultel. A kocogo holgy kilehelt lelegzetenek kicsapodas.....pont az "i"-re!

miettke válasza:
Köszönöm szépen.