BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4
KATEGÓRIA: csendélet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. július 27. 16:33
  • érzékenység: iso-64
  • fókusztávolság: 10mm
  • rekeszérték: f/11
  • zársebesség: 1/5s
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: tatabánya konzumpiac.
kofátlanság 4

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2013. augusztus 16. | 17:38 | Mesterlevi

Szia,maga a kép jól komponált,főleg fekete-fehérben,egy hibája van,hogy nincs rajta semmi mozgalmas, -ez lehetne akár egy: macska,kutya,ember,vagy akár egy törött üveg a földön,ami lassan odavezetné a szemet!

RICSI73 válasza:
szia nagyon szépen köszönöm a véleményed. nekem a csend volt a gondolatom illetve ha elmész ezen a piacon akkor mindig ott van az érzés .

2013. július 31. | 15:05 | viktor88

Ja és nagyon sokszor elkövettem ezt a hibát. Még mindig vissza - vissza köszön. Utólag inkább megvágod. Baj nem lehet. A címe a képnek nagyon jó.

RICSI73 válasza:
köszi

adott pontszám: 3
2013. július 31. | 15:04 | viktor88

Szia!Túl sok a vágás. Semmi nem látszik egészben. Persze ezeknek is meg tud lenni a hangulata, viszont így ehhez a kép kevés.

RICSI73 válasza:
szia te hogy fotoztad volna meg?

2013. július 27. | 21:41 | pilipár

Ja, és még valami! Az nagyon jó, ha egy kép alatt beszélgetnek az emberek.....mindegy mit, csak beszélgessenek.....mert az odacsalogatja a többieket, a kíváncsiság nagy úr! :)
És a beszélgetés mindig kérdéseket vet fel, arra lesznek válaszok és hidd el, ilyenkor Te jársz a legjobban! Abból mindig leszürhetö valami okosság. Örülj, hogy ma ennyien idegyültünk, kevés kép mondhatja el ezt magáról mostanság. Még a legkiválóbbak sem :(

RICSI73 válasza:
szerintem ez azért lehet mert sokan elölik az amatőrt nincs miről írni jók a képek erősek de nem tudsz vagyis lehetetlen okosságot írni csak a blőd duma éles dof remek jó stb. kellene egy pár amatőr kép pl az enyém:-) és van tárgy tudsz írni okosat hasznosat és ha látod hogy fejlődik akkor elmondhatod hogy nem üres szavak. köszönöm

2013. július 27. | 21:38 | pilipár

Zoltán, én azt gondolom, hogy minden vélemény számít. Van, aki hosszasan körülírja és mégsem mész vele semmire, mert sok benne a használhatatlan részlet....más meg két mondatban is össze tudja foglalni, hogy ez egy unalmas, jellegtelen, téma nélküli kép. Ez most bántóan hangozhatott, de én is ugyanerre célozgattam, csak kicsit finomabban.
A képeid alatt senki nem volt tuskó, csak kicsit konkrétabban fogalmaztak, mint én. Nekem volt idöm és kedvem, kifejtettem bövebben. Te még nem találkoztál igazi "beszólós" kommenttel, hidd el nekem :)
És látod, Mazzz-nak pont az a kép nem tetszik, ami nekem pl. sokkal jobban, és abban lát fantáziát, amiben mi nem....de ez pont így jó. Ha sokat jársz ide, sokat tapasztalsz és sokat olvasol, egy idö után kialakul Benned egy kép a fotózásról, ami a szemléletedet megváltoztatja, vagy megerösít majd abban hogy Te járod a helyes utat. És lesz annyi eszed, hogy akárki által nem hagyod onnan eltéríteni Magad :)
Ildikó

RICSI73 válasza:
én például ezért nem szólom le senki képét ha nincs kedvem körül írni akkor nem írok semmit ez a legtisztább . meg mindenki más és más. az meg hogy hogyan nyilatkozik valaki a neki nem tetsző képről vagy bármiről azt én nem veszem emberszámba az egy senki üres ember . én soha nem tenném.

2013. július 27. | 21:20 | mazzz

Hello. Az első két piacost jól lehúztam, mert szerintem azért elég közel jártak a tucathoz, de az utolsó három kép nekem abból a szempontból jobban bejön, hogy részeken át utalsz az egészre, és ebben már munka van, jellemző részletet keresni, amit jól meg kell szerkeszteni, a legmutatósabb oldatát megtalálni és tudatosan, kreatívan megalkotni a fotót, ellenben azzal, hogy az emeletről középról lefotózod a csarnokot. Ezért az irányt jónak látom, bár még távoli a cél. A barátaid 4es, 5ös értékelései ne vezessenek félre, még bőven kell dolgozni ezen a témán, hogy meglegyen a KÉP, de tekintve az utat, erre megadnám a 4est, de önállóan azért még kevés lenne.
Ezt a fotót négyzetesben, a hosszú asztalt a jobb alsó harmadolóból indítva, gondos vágással és némi kontraszt állítással érdekesebbnek látnám. Amit megjegyeznék, a sok geometriai formát, amit a helyszín ad, valami érdekes elrendezésben bemutatni, illetve az elhagyatottságra az üres csarnoknál és asztaloknál sokkal jobban utalna néhény itt-ott elhagyott (használati)tárgy, ami csak ott hever valahol - esetleg egy szék, eldoöntve, stb...És ha még sok ilyen képed van elgondolkodhatsz esetleg a montázsokon, mielőtt nagyon ráun a nép :)


RICSI73 válasza:
köszönöm a tanácsod remélem nem untatok senkit vele de úgy gondolom hogy amit tanultam és tapasztaltam ami kevés de hasznos számomra azt ebben a sorozatba szeretném megmutatni. köszönöm szépen értékelésed és nem téveszt meg.

2013. július 27. | 20:50 | Cochise

Én sem fikázásnak szánom, de remélem ez a sorozat nem olyan lesz, mint a Rendőrakadémia, neverending story...
Egy ilyet elnézeget az ember, talán meg kettőt is, de ez így már unalmas nagyon. Bekukkantottam a galériádba, a 6 látható képedből 5 a kofátlanságról szól. Annyi érdekes téma van a világban és neked van szemed az ilyesmihez, de ne ragadj le egy témánál. Amúgy is alig vannak mostanában értékelések itt, ezeket hiába töltögeted fel, nem kapsz visszajelzést, ergo nem fogsz újat tanulni, tovább fejlődni. Márpedig gondolom azért töltesz fel, hogy mások véleményét megismerd és ebből leszűrd a számodra hasznos infókat.

RICSI73 válasza:
szia remélem nem olyan és tényleg nem szeretném sulykolni a dolgot . nem szeretnék leragadni de sok gondolat van még körülötte és kíváncsi vagyok rátok is miként vélekedtek a kepékről . már nem sok van türelem :-))köszönöm hozzáoszlásod.

2013. július 27. | 20:31 | pilipár

Arcsi majdnem ugyanazt mondta......és én sem fikázásnak szántam.....ebben biztos lehetsz.
Ildikó

RICSI73 válasza:
én el hiszem de mit vonjak le belőle? de hasznosat sem tudott mondani. ha azt írja áll meg unalmas akkor értem vagy ha 3cm-rel arrébb állsz más lesz a kép. de én itt akartam állni és ebből a szögben és így fotózni ha úgy teszek mint ö akkor nem én vagyok hanem ő milyen jó lenne egyforma nézet és kép :-) én sem akarok unszimpatikus lenni vagy nagyképű amatőr ami a leg rosszabb. csak szeretek fotózni és a társoságot énnyi.

adott pontszám: 4
2013. július 27. | 20:28 | pilipár

Azt még nem is mondtam, pedig már az elöbb is akartam: akárhányszor ránézek a képre, mindig ´pofátlanság´-nak olvasom, és mindig nevetnem kell. Pedig szellemes és illik a látványhoz, de Zoltán, ez a kép sem sokkal látványosabb, mint amit az elöbb értékeltem. Azt gondolom, hogy most már kellene rá egy kofa, vagy szín. Hogy ne váljon unalmassá. Én kedvelem a csendéleteket, az életképeket, de most biztató pontot adok, hogy ne szegje kedved a véleményem. Mert ezt is inkább nem pontozhatóba töltöttem volna a helyedben, hogy ötleteket adjanak az érdekesebb kompozícióhoz. Mint a hangszórósnál.
Remélem, nem haragszol!
Üdvözöllek! Ildikó

16.

RICSI73 válasza:
igen de lesz is de annyira "nyomorék" egy épület ma voltam forgatagot fotózni hát ne tudd meg még engem is megdöbbentett a látvány . nagyon gáz.

2013. július 27. | 18:44 | arcsi

szerinted van annyi ebben a témában hogy 45 szögből megmutasd? esetleg ha alulról is lenne egy, de így azt kell hogy mondjam: a cím volt a legjobb.

RICSI73 válasza:
ez semmi értékelés egy amatőrnek csak fizikázást jelet nem értékelhető értékelést . fikázz.hu.