BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
-
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. július 25. 23:48
  • érzékenység: iso-64
  • fókusztávolság: 4mm
  • rekeszérték: f/8
  • zársebesség: 1/8s
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: tatabánya konzumpiac.
kofátlanság-csendszó ró-

szerintem hiányozna a sorozatból ha nem lenne . nem lett nagyon beszéde segítséget szeretnék ötleteket miként lehetne jól megfotózni . tudom nehéz a hely ismerete nélkül de talán. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2013. július 27. | 21:03 | pilipár

Látod, Zoltán, erre gondoltam az elöbbi hozzászólásomban. Amennyire jól észrevetted az üres csarnok asztalsorait, annyira nem látványosak az utóbbiak, és én ezt a képet még javíthatónak sem érzem. Persze, lehet, hogy nekem nincs ehhez szemem, de egy-egy épületrészlet, vagy életképként besorolható hangosbemondó látványa még engem is gondolkodásra tud késztetni, ha olyan ügyesen töltötték meg tartalommal a kompozíciót. Az üres csarnoknál ezt tetted. A két legújabb fotódból ez a többlet hiányzik.
Ez a hangosbemondós pedig egy olyan épület kiragadott részlete, amiben nincsen geometria, érdekes, figyelemfelkeltö vonalak, játékosság a formákkal, a fényekkel.....életképhez (tehát, hogy több legyen, mint egy falrészlet) meg nagyon kusza és a sokmindenség ellenére kevés.
Ehhez a képhez nem akartam írni, de most megtettem, hogy lásd, azért alapvetöen jószándékúan írunk a képek alá, és bár nem dolgom, kicsit bizonyítsam, (egy-két idönként betérö megmondóembert leszámítva) nem illik ránk a fikázz.hu gúnynév.
Szerintem ne kapkodj újabb feltöltéssel, jól gondold át, és az eddig kapott tanácsok alapján alakítsd át, ha szükséges (vágás, szerkesztés, színvilág stb.), mielött megmutatod nekünk.
Jó fotózást!
Ildikó

18.

RICSI73 válasza:
szia ha érdekel megmutató galériámat miből hova fejlődtem úgy hogy megfogattam a mások tanácsait. én picit meg akadtam és többet szeretnék nem vagyok valami képzett sőt olvasni se igen van időm ezért csak az itt és máshol feltett kérdésekből válaszokból vont következtetésekből tanulta,szereztem csekély ismeretet . mivel ez egy virtuális világ úgy kell fogalmazni hogy még csekély érzete se legyen mert itt nem lehet magyarázkodni ami rossz az rossz de lehet kíméletesen közölni . fogadom tanácsokat ezt hanyagolom .

2013. július 27. | 09:31 | newgam

Ha a hangosbemondóra fókuszálsz, akkor próbáld redukálni a részleteket, mert túl sok zavaró dolgot mutatsz ebben a kivágásban (apró dolgokról -mint a jobb alsó sarokba belógó fekete háromszög- nem is beszélve:).
Ennyit erről a képről, mert gyanítom,nem ezt szeretted volna bemutatni. A cím azt sugallja nekem, hogy egy pezsgő élettel teli agora zárta kapuit. Hogy ne vesszen el a téma kulcsa, távolabb menve, de nagyobb perspektívában mutatnád az üres teret, az "embertelen" csendet talán jobban átjönne elképzelésed. A FF kontrasztokra sem ártana rágyúrni kicsit.
A helyszín ismerete nélkül csak ennyit tudtam segíteni, ha ugyan segítségnek veszed:)
Üdv!

RICSI73 válasza:
terméseztessen köszönöm jó látod tökéletes az észrevételed mit is szerettem volna. csak a pezsgő élet nincs csak a nyomasztó hangulat . érdekes egy hely ha van is valami a piacon szerintem akkor is nyomasztó hely picit háttérbe szorul az érzés de ott van a levegőbe . talán a vasárnapi bolha piac szünteti meg ezt az érzést mert megelevenedik ilyenkor a múlt. köszönöm hozzáoszlásod és értékelésed.