BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,02
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. június 24. 15:47

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2013. június 25. | 21:27 | kbodi1

Szia! Nekem nagyon tetszik a képed, gratulálok a szép fényhez, bár a kislány kicsi a szép természetes kontraszttal nagyon plasztikus, szép a mozdulata, és jól ellenpontozza a téglaépületet, az útból annyi látszódik, hogy folytonos, lendületes kompozíció lett belőle. Egyszerűnek látszik, de szerintem nagyon jól átgondolt pillanat, remek fényben.

fotosapoka válasza:
Köszönöm.

adott pontszám: 3,6
2013. június 25. | 17:23 | Szarvassy Gábor

Nézem ezt a képet, nem tudom, mi is akar lenni. Egy szép kislány háttal, kissé bemozdult, egy szürke fekete fehér kép, mint egy lejárt Forte film, egy épület alja, meg egy út, ami odavezet, és rengeteg szürke fű. Az ég üres és szürke. A szerkesztés egyébként jó, szépen vezet az út, ég- föld egyharmad. stb. Nézem ezt a képet, és ne haragudj, semmi sem jön át. Még egy címben sincs egy kapaszkodó, ami elindítaná a gondolatokat, marad a kislány háttal, betonkocka úton szűreke fű, kopasz ég, kitudja mi épület alja. Azt el tudom hinni, hogy a szerzőnek ez jelentős érzelmi töltéssel bír, hiszen ha nincs a képen semmi, akkor más nem lehet látni benne, mint a semmi. Csak azt nem mondja, hogy épp az a kép címe.
Azt is meg merem kockáztatni, hogy ez a kép egy családi albumba sem igazán jó, ha csak helyette nincs másik az elveszett gyermekről. Látszik a tudatosság, a szerző akar valamit,és kész. Továbbiakban a fekete fehér konverzió technikailag nem jó, viszont színesben még unalmasabb lehet, ha már muszáj feltennem ép is ezt választanám. Tudatos jelentős hibákkal.
Ha kifogok megint egy fotózz gurut nyomott hangulatban, akkor jaj nekem!

fotosapoka válasza:
Köszönöm!
Tehát a pont szerint javítani kellene.Bár nem írod le,hogy mit javítanál pontozol.
Ez a kép pont az akar lenni amit látsz.Hibákat sorolsz, de semmivel sem támasztod alá, hogy miért.Ha véleményezel, az legyen építőjellegű, bár ezt én így akartam,így elég lett volna az , hogy nem tetszik és pont nélkülit nyomsz.

adott pontszám: 3
2013. június 24. | 16:19 | najó

szia!
a világos részen a nadrágon túlexpós, zavarólag hat.
nem igazán tetszik a koncepció sem, sem a malomból nem látunk semmi határozottat, és a lányt is csak hátulról, ehhez képest sok az ég, elkapkodottnak érzem a felvételt!
üdv!

fotosapoka válasza:
Köszi.
Én így akartam, lehet ki van égve ,de szerintem nem túl zavaró, a többivel nem értek egyet, én nem javítanék rajta, így nem kevésnek is találom a 3-at