BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,98
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. június 8. 19:16
A nő kétszer

ilford pan 400 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2013. június 9. | 06:12 | Fáncsi_voltam

A smink egy intim helyzet. Nem mindig a legelőnyösebb pillanatot mutatja. Itt sikerült egy olyan, ahol már csak az utolsó simításokat látjuk. Önmagában ez kevés lenne, hogy írásra késztessen, de a könyv tükröződése adja a pluszt.
Kislányként a legtöbb gyerek királylány akar lenni ha felnő, felveszi anya csipkés hálóingét, magassarkúját, abban tipeg. Úgy látom felnőttként sem múlik ez a vágy, ha nem is hercegnő, legalább elegáns dámaként képzeli el magát a nő... Mintha nem is a könyv képe, hanem egy vágyott gondolat kivetülése lenne a tükörben.
Ezért a gondolatért nem érdekel a belógó szék, vagy a nem kifogástalan minőség.
Ja, és jó kis fejtörő is van a fotón, Bár sokan tanultunk oroszul, még egy pohár vizet sem tudnánk kérni, s itt még a cirill betűkkel sem tudok megbirkózni :)

asderko válasza:
De jó szemed van Fáncsi! :) Amúgy княгиня - hercegnét jelent. :) Köszönöm szépen, elsősorban a gondolatokat! :)

adott pontszám: 4,8
2013. június 8. | 23:29 | fotosapoka

Szia!
Mindent jónak találok.
Mesél a kép.
elgondolkodtat.Rejtély ki lehet, de ez a személyes tudatlanságom miatt van.
A meglátás jó fotós szemmel, de nem elég erős, hogy 5 pontot érjen még FF film esetében sem, mert túl esetlen a szitu.Szigorú leszek, hogy tanulj :)

asderko válasza:
Köszönöm szépen! :)

adott pontszám: 3
2013. június 8. | 20:36 | Notion

Szia
Ez is jó lenne,de a tükör csonkolja a kezet,nem nagyon zavaró,az már inkább hogy a tekintet keresi a nő tükör mögé rejtett arcát,igy a tükör túl nagynak tünik,valahogy az eggyik oldalrol jobban el lehetne képzelni kissebb takarással,mert így a tükör tünik főtémának.

asderko válasza:
Szia,
Elfogadom hasznosnak, bár merőben értelmezhetetlen az értékelésed. Legközelebb szerintem figyelj oda, hogy ne csak valamit írj, ami szerinted alátámasztja a hármasod, hanem az legyen egy kívülálló olvasó számára is érthetően megfogalmazva. A tükörben visszatükröződik egy nő portréja, remélem azt azért sikerült észrevenned.