BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. január 31. 14:50
  • érzékenység: 80
  • fókusztávolság: 36
  • rekeszérték: F8
  • zársebesség: 10
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Szabás
  • Készítés ideje : 2012-10-24
24/7 - kísértés

Nikon 24/7 fotópályázatra készült kép, kísértés témában. Egy fotó elkészítésére 24 óra áll rendelkezésre. Adott témában, egy héten át ,minden nap egy témát kaptunk... Nagyon jó kis fotópályázat volt... de sajnos nem értékelték mindenki képét. csak aki nyert azt tudta hogy hányadán állt.. így ez rátok vár ismét:)  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2013. február 5. | 11:37 | Álomfejtő

Köszönöm a hozzáállásod
- az ajándékot nem különben !

Darkness.Hope válasza:
szivesen

adott pontszám: 2,5
2013. február 4. | 07:58 | Álomfejtő

Bármennyire is pályázatra készült - ne haragudj meg, de nekem nem hozza azt, amit kellene. Szerintem nem oldottad meg jól a kérdést, az általad ábrázolt kísértésből éppen a sejtelmesség, a felfokozott és túlfűtött kisugárzás hiányzik : fogtál néhány jellemző képi elemet, összehoztad egy képmezőbe - mindenféle kapcsolódási pont, minden látható-érezhető történet nélkül... ez így nem igazán jó megoldás. A színek rikítóak, harsányak, nincs bennük érzéki finomság és kihívó lágyság, amitől az ember (lánya is) begerjed... Javaslom - ha már amúgy is digit.ill., bánj nyugodtan a rétegekkel idegen textúrákkal, amit pluszban felvihetsz a képre és általuk adhatsz némi átfedést, kapcsolatot is egymáshoz. Ezt a fotót ebben a formában kerülendőnek tartom, de legjobb indulattal is csak kreatív-közelinek értékelhetem, ne haragudj...

Darkness.Hope válasza:
haragról szó se lehet.. ez az első ilyen képem. és nem az első vagy aki szerint hiányzik valami egység és csak egymás meleett vannak montázsként. azrét tettem fel hogy kiderüljön mit ért ez. erre a pályázat nem adott lehetőséget. talán legközelebb jobb lesz. sőt talán te fogalmaztad meg leginkább mi is kéne még. a töbiek csak azt írták hogy nincs összhatás de nem írták pontosan mi hiányzik. ez a kapcsolat pedig jó támpont.. köszönöm értékelésed... szép fényeket
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

adott pontszám: 3
2013. február 2. | 17:53 | cs.g.

eléggé elnagyolt és "direkt" - függetlenül attól, hogy a Nikon tavalyi kiírásán méretted meg. ez inkább egy hevenyészett montázs, semmint valódi digitális illusztráció. nézd, én sem vagyok xpert photosopban, de ilyen képpel bizton mondom, nem mérettem volna meg magam. egy kissé ó-hófehérke és megfáradt "harrypotter" felhangot vélek felfedezni a képen, de nagyjából, ez minden. a képre húzott részletek nem működnek egységként, kidolgozatlanok és ebben a formában elém tárva abszolut nem a címre asszociáltam, bocs.

üdv,
cs.g.

Darkness.Hope válasza:
nincs miért bocsánatot kérni azt töltöttem fel hogy kapjak egy fajta képet arról hogy mégis mennyire jó vagy sem. mivel a pályázat erre nem nyújtott lehetőséget.nos digitális illusztrációk tekintetében ez az első képem... igazad lehet... főleg hogy mások is úgy érzik vagy hasonlót fogalmaztak meg az egységgel kapcsolatban... a hófehérkés dolog szándékos... ellenben Harry Potter? valahogy ezt kevéssé érzem hogy mitől asszociáltál rá. szép fényeket

2013. február 2. | 17:13 | Bart

Értem. Tényleg nem értettem meg. (DE ez az én hibám is lehet.) Ötlet. Mérget szimbolizáló mondjuk halálfejes üvegcse az alma zöld felén. A gyertyát elhagynám. A bűn megidézéséhez esetleg drogot felidéző fecskendő, vagy fehér por.

Darkness.Hope válasza:
érdekes... bár a drog meg a hófehérkés dologgal nem cseng össze nekem.. bár furcsa újraértelmezése lenne aa hófehérkének és a fehér pórnak... el tudnék képzelni egy paródia mesét modern módra :) de asszem az nem a drogellenesség filmje lenne.

adott pontszám: 3
2013. február 2. | 12:11 | Bart

Nagyon nehéz értékelni a képedet. Technikailag én nem is igazán tudom. Tartalmilag azonban kusza. Tényleg meg akartam érteni, és megfejteni mi lehetett a téma. Nem sikerült. Mivel ez egy tudatos kompozíció nyilván mondani akartál vele valamit. Ha nem értem meg az számomra azt jelenti, hogy a megfogalmazás nem jó. (más ettől még megértheti)

Darkness.Hope válasza:
mindenek előtt köszi az értékelésed

pár támpontot azért írnek csak úgy címszavakban: a kép címe ugye kísértés.. ehhez kapcsoltam hozzá a kívánatos szép piros almát.. ehhez kapcsolódik hogy a kísértésnek engedni bűn :) az ismert meséből a hófehérkéből a piros alma.. mely azonban ugye mérgezett, igy meg is bűnhödik aki enged a kísértésnek.. a mese tanulsága lehet gyerekenek hog y idegenektől nem fogadj el semmi. de mondhatjuk azt is hogy nézz a dolgok másik oldalára is.. (szintén az alma mérgezett fele.. engem ezek a benyomások mozgattak, mikor megalkottam ezt. No persze ez nem igazán az én stílusom alapvetően természetfotós vagyok, a rendezést így rábízom a természetre (a kedvenc rendezőm M. Night Shyamalan mellett :D )

na de szóval nem tartom elképzelhetetlennek hogy nem jön ez át mindenkinek.... azért kíváncsi vagyok így hogy már valamelyest ismered mit akartam hogy tekintesz a képre, hátha beugrik pár ötlet vagy hogy te mit csináltál volna másképp ennek fényében.

az még hozzátartozik hogy pályázatra készült 24 óra volt.. és a cím kötött volt.

szép fényeket.

adott pontszám: 4
2013. február 1. | 20:18 | alphard

szia....otletesen jatszottal a temaval,de valahogy megsem allt ossze a hangulat arra amire szeretted volna, ott vannak a kisertes motivumai de valam hianyzik ahoz, hogy szinkronban legyen...sok teret erzek a bal also sarokban ami nem segit a foton foleg hogy a jobb felso sarok eleg zsufolt lett,talan innen ez az egyensulytalansag....a motivumok jok,az alma a No es a tuz kis fustel mind tokeletes kellekei egy kisertest megszemlelteto munkahoz,megis szerintem ez nem sikerult a legjobban...szep fenyeket:)

Darkness.Hope válasza:
köszi értékelésed. nos féltem több füstöt tenni alulra hiszen elvileg ott mégis csak az asztalnak kéne lenni.. ha már van tükröződés fura lett volna.. ezért csak a legszélére tettem... más képelem nem ugrott be mikor próbálkoztam.. egyébként ez az első ilyen próbálkozásom leszámítva pár photoshopos hű de jó hogy van képszerkesztőm típusút.. neked is szép fényeket