BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,46
KATEGÓRIA: absztrakt
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2012. december 29. 15:33
  • érzékenység: ISO200
  • fókusztávolság: 105mm
A felkelő nap háza

Nincs rajta effekt csak kontraszt és szaturációnövelés. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2013. január 23. | 14:07 | wolfzoli

Szia!
Nem tudom mi akar lenni, mi a mondanivalód, de szép. Olyan mint egy festmény, szépek a színek, és érdekes ahogy a szemet vezeti a sötét sarokból a fény felé. Ami zavaró az a homályos részek a képen. Szép fényeket!

pocaxon válasza:
Szia! Ennyi a lényege a képnek amit megfogalmaztál! Köszönöm!

adott pontszám: 3,8
2012. december 31. | 14:15 | adf3_sol

Szia! Jó ötlet, tetszetős színek, egyedi elképzelés. Viszont az éles pontot nagyon hiányolom a képről. Megnyitom nagyban és ide-oda vándorol a tekintetem, keresi a szemem. Érdemes lenne újrafényképezni, legalább egy éles területet belevenni.

pocaxon válasza:
Köszönöm! Már annyian mondtátok, lehet benne valami :)

adott pontszám: 3,5
2012. december 31. | 00:42 | Vadliba

Szia!
Absztraktnak az, de hogy annak jó-e?
Amikor kicsiben láttam, még tettszett is. Gondoltam de csudajó kis absztrakt. De nagyban megnyitva nem. Nem adja azt a hangulatot, amit adna, ha nem lennének benne azok az életlen foltok.
Mondjuk kinézni nem tudom, mi is volna ez, de a színek szépek és kellemesen zaklatóak.
Kreatív, tudatos is, de azokat az életlenségeket ne tedd bele többet. Akkor ötös lesz.
Üdvözlettel
Vadliba

pocaxon válasza:
Szia!
Köszönöm! Lentebb olvashatsz arról mi látható a képen. Igazat adok az életlen foltokkal kapcsolatban, talán sokat elvesznek élvezeti értékéből, de ez is része volt az eredeti elképzelésnek. Űjragondolom.

adott pontszám: 3
2012. december 30. | 10:49 | m3ss

Udv. Hmm nem tudom nekem ez nem annyira jon at, a jobb felso sarok a szep szinei miatt tul dominans, a sarga folt is elhuzza a szemem a sarokba. Elesseget is hianyolok valamirol, bar lehet ez volt a koncepcio hogy ilyen puha erzes maradjon...talan probalkozhatnal meg ezzel a temaval, szerintem lehetne jobban kivitelezni...

pocaxon válasza:
Köszönöm hogy értékelted! A puhaság a homályos, kissé ködös reggel része. Bal alul még éjszaka van, ezért domináns jobb felül.

adott pontszám: 3,8
2012. december 29. | 18:14 | zoliologia

Én inkább egy félresikerült növényfotónak mondanám,amit megmentés céljából áttettél absztraktba.És ezzel meg is vagyok lőve.Mert annak majdnem minden eladható:)De én úgy gondolom erősebb a kép elrontott növény oldala,és nem igazán tudnám absztraktként kezelni.Ennél több kell hozzá,jobban kéne látszódnia a tudatosságnak,a jó komponálásnak,és kéne élesség is.Jobb oldalról amúgy vágtam volna,a sárga folt nem kéne oda szerintem.A képnek tetszik a szinvilága és az ágak is jó elemek.

pocaxon válasza:
Szia! A képen nincs növény, lentebb írtam miről készült, de örülök hogy tettél egy kísérletet arra vonatkozóan hogy mi látható a képen. A vágási javaslattal azonban elszomorítottál...a sárga folt lenne a Nap. Köszönöm hogy értékelted! Jó fényeket!

2012. december 29. | 16:56 | rajli

A cím és a fotó, nos azok nekem nagyon messze vannak. Az, hogy fogalmam sincs mi van a fotódon lehet az én szegényes fantáziám, illetve tudatlanságom. De ezeknek a lila színeknek semmi köze a felkelő naphoz az biztos. Remélem kiokosítasz, hogy mit kellene látnom, illetve hol van a baj velem?

pocaxon válasza:
Szia Laci! Néha én is elakadok egy-egy kép láttán, de ez már csak ilyen. Van akinek megmozgatja a fantáziáját egy elé táruló vizuálisan értelmezhető valami, legyen az akár fotó, rajz vagy festmény, van aki szimplán csak ürességet érez. Ez nem feltétlenül baj, csupán csak jelen pillanatbeli értékrendünkben nem tudjuk hová helyezni azt amit látunk. Egy másik alkalommal lehetséges hogy nem így lenne. Ha a gugli képkeresőbe beírod a napfelkelte szót, rögtön a 4. képen láthatsz összefüggést a színek között, bár jóllehet itt kissé túlsúlyos a "nem megszokott" lilás árnyalat. Sok olyan hajnali képem van, ahol jelen vannak ezek a színek. Ez sok mindentől függ ugye, mint pl. felhőzet stb, de ez nem hiszem hogy Neked magyarázatra szorul. Itt egyébként egy világító, tollpihékkel ellátott asztali dísz egy részlete látható. Köszönöm, hogy hozzászóltál, remélem tudtam segíteni, bár nincs veled semmi baj.
Üdv!