BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,45
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2012. december 28. 21:11
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Leszakadt az ég

Olaszországból hazafelé jövet vettük észre az eget. Kérésemre az első lehetséges helyen megálltunk.  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2013. január 22. | 11:30 | Fülig Jimmy

A fotót egy kissé túlszaturáltnak érzem. Fényes, világítóan zöld a fűtenger, miközben az ég szemmel láthatóan erősen borult és a Nap sem sütött. A felhők szélein is vöröses elszíneződés látszik, noha nincs naplemente. Nem tudom, hogy szimpla utómunkával, vagy egy kis HDR kezeléssel érted ezt el, de mindenesetre vigyázni kell, hogy ne csússzon át az ember a természetesség határán. A kép témája, az égkép mindenesetre gyönyörű, látványosak a felhőalakzatok. Éppen ezért lett volna érdemes többet mutatni belőle. Nem szerencsés, hogy a horizont majdnem középre került, itt érdemesebb lett volna a kevesebb föld, több ég koncepciót követni. A kompozícióval kapcsolatban jó lett volna az út valamelyik szélét a sarokba futtatni, vagy lemenni békaperspektívába, hogy esetleg minkét sarokba futtathass.
További szép fotonokat!

Tomasson válasza:
Köszi az értékelést.
szinte mindenben igazad va. (de a színek telítettsége szerintem ízlés kérdése...)

adott pontszám: 5
2012. december 31. | 13:30 | deathbreath

Remek színek, még pont összhangban van! Tetszik, jó kép lett!

Tomasson válasza:
Köszönöm a véleményt! :)

adott pontszám: 4
2012. december 31. | 04:31 | Vadliba

Szia!
El is hiszem, hogy ezért érdemes volt megállni. Viszont kicsit az az érzésem, hogy nem fogtad meg elég jól a lehetőséget.
A szerkesztéssel van gondom.
Mindent középre raktál. Út középen fut, a horizont is középre került. Miért nem játszottál kicsit a harmadolással. Ezt a haragos égboltot kiemelhetted volna jobban. Szinte kiabál érte, még így is.
Tudatos, kreatívabb is lehetne, de hiba is van rajta.
Üdvözlettel
Vadliba

Tomasson válasza:
Köszönöm az értékelést. Igazad van

adott pontszám: 2
2012. december 30. | 15:07 | beckhoof

Azt gondolom hogy itt minden adott volt egy remek kép elkészítéséhez, és látszik, hogy igyekeztél is ezt elérni, vagy egy kis HDR utómunkával vagy szürke szűrővel, vagy nem is tudom, ami nem gond, csak önmagában ez kevés.
A kép szerkesztésével vannak gondok. Első körben a horizontot én dőlni érzem balra. az utat a kép közepére szerkeszteni szintén nem volt jó döntés épp úgy mint a horizontot sem. én jobbra fordítanám a kamerát és kicsit felfelé, illetve nagyítanék rajta. sajnos így ez csak egy tetszetős utómunka egy unalmas képen

Tomasson válasza:
Köszi az értékelést.
Így olvasva teljesen igazad van...

adott pontszám: 5
2012. december 30. | 03:28 | alphard

szia....ez a kep tobbet erdemel ,mint hogy a legkevesebbet ertekelt kepek kategoriajaban ucsorogjon!nagyon jo kepnek tartom,latszik rajta a tudatos szerkesztes,megvan a vihar elotti szelcsend hangulata,szepen egyezik a zold a borult sotetkek felhokkel,jobb oldalt latvanyosan log az eso laba,es az ut szepen tereli a szemet pont a kep leglatvanyosabb sarka iranyaba.....nagyon tetszik-gratulalok!

Tomasson válasza:
Nagyon köszönöm :)

adott pontszám: 4
2012. december 28. | 22:31 | katyakit

Üdv! Nagyon félelmetes látvány!A fotó szerkesztése viszont nem tetszik. Mivel érdekesebb látványt nyújt az ég, ezért több hangsúlyt fektettem volna bele. Ha nem adódott lehetőség/technika/egyéb egy panoráma kép készítéséhez, harmadolóra tettem volna a horizontot, többet mutattam volna az égből. Szerintem előnyösebb, ha az út kezdhet futni bal alsó sarokból, ezzel levágva a bal oldali oszlopot, másik kettőt leretusálnám, nem hiányoznának senkinek sem :)
Üdv!

Tomasson válasza:
Szia!
A harmadolással tényleg többre mehettem volna, viszont a két oszlop.szerintem jelentéktelen...
Köszi a véleményt :)