BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,68
KATEGÓRIA: glamour
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2012. november 29. 15:53
Minden megvan

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2013. január 2. | 15:41 | Dani77

Biztos vagyok benne, hogy noha formás ez a popsi, előnyösebb képet is készíthettél volna róla.
( ezt csak a testrészre értem, maga a kép tetszik.)
A művinyett kicsit sok.
Meglep amúgy, hogy a te képed....

Fotodbotond válasza:
Igazad lehet, de azt elárulom, h nem volt könnyű dolgom. :)
A sorozatból ez a kép továbbra is tetszik, bár szerintem sok olyan van benne, ami itt nagyobb sikert aratna, de én mégis ez mellett döntöttem. Így megy ez.

2012. december 30. | 18:39 | ningbo

Szép, nincs ennek semmi baja. Kiváló meglátás és kivitelezés. 5.

Grat

Fotodbotond válasza:
Köszi ningbo, örülök, h látlak. jövök hozzád, nézzek szét egy kicsit, lám, mit csináltál az elmúlt pár évben. :)

adott pontszám: 5
2012. december 25. | 03:46 | pocaxon

Na ez! A női szépség megtestesítőjének végtelenül egyszerű, már-már puritán környezetbe helyezésével, a pszeudo szadisztikus színvilág létrehozásával és a részletek aprólékos de nem tolakodó megtervezettségével exponenciális ütemben emeled a kép mondanivalóját egy olyan szintre, amelyet akár profizmusnak is nevezhetünk. Danielle (O'Hara) Lloyd jut eszembe, valószínűleg az alkaron lévő tetoválás szövege és az említett hölgy foglalkozása miatt. A bal láb pozícióján és a bugyi "rendezetlenségén" gondolkodom picit, de nem tudom eldönteni hogy hozzáadna e a képhez az ilyen mértékű sterilitás.

Fotodbotond válasza:
Hűha pocaxon, nem csoda, hogy eddig nem válaszoltam, hiszen ilyen frappáns és érdekes hozzászólással rég nem találkoztam.

Jók a meglátásaid, az empátiáról nem is beszélve. Gyere gyakrabban, véleményedre továbbra is kíváncsi vagyok.

Üdv

adott pontszám: 3
2012. december 20. | 00:56 | Tyus

Most hogy a másik képednél mondtad megnéztem a többi fotódat. Erre is akartam régebben írni, de elfelejtettem :D Akkor most írok és ugyanazzal a lendülettel tesztelem a reakciódat is;)

"Minden megvan" Titokzatos cím, amire nem ad választ a fotód.
Tetkóellenes vagyok, de ezen most átsiklok.
Azon gondolkodom, mit csinál ez a nő ebben a pillanatban? Nincs a kezében semmi, nem látni a tekintetét, csak úgy van. A bugyi nem áll rajta szépen, nincs felhúzva a helyére, de nincs is erotikusan letolva félig, vagy beletehette volna az ujját. A harisnya is a bal lábán lecsúszott, nem látni a mintázatát. A mellénél kiáll egy kis ruhadarab, szerintem azt kiszedhetted volna, a jobb oldalon az ívben meg van pár zavaró hajszál.

A kéztartása nagyon durva. Valahogy nem elegáns. Első blikkre nem lehet eldönteni a tenyere felfelé vagy lefelé néz. Nagyon furcsa a szememnek. Nem akarok rá jelzőt mondani, mert azt lehet sértőnek vennéd. A lényeg valami ott nem jó.

A tükör közepén egy fekete négyzet van. Óra, képkeret? Azzal lehetett volna valamit kezdeni, lehetett volna az a tárgy a főszereplő, de jelen esetben nem értem a funkcióját. Se arc, se kép a tükörben. A tükör előtt nincsenek sminkcuccok, vagy valami abból a "mindenből, ami "megvan"
Egy üres polc. Pedig a mondás úgy tartja: Nincs olyan vízszintes felület, amin ne lenne valami.

Az utolsó dolog ami furcsa, az a sarkok sötétítése. Az egész képet, belemoshattad volna a generált fekete háttérbe. A szekrény széleit is lágy fekete ecsettel körberajzolhattad volna, fent a haját viszont nem kellett volna olyan "mélyen" beárnyékolni.

Tervezett, művészi fotó, de hiányzik belőle a történet. (Legalábbis számomra)

Fotodbotond válasza:
Olyan időszakomban vagyok, hogy a címadásnál a képek összefüggésben maradnak az előbbiekkel.

Amikor nézegetek egy képet, ami mondjuk alapvetően rendben van, sokszor eszembe sem jut azon gondolkozni, hogy mit is csinál a modell, mert az esetekben semmit, hiszen a nem beállított pózok többségénél ott az esetlegesség a meghatározó, olykor szabad szemmel nem sem észlelhető. Jelen esetben nem is tudom, talán megbillent, egyensúlyozik épp, de csak a képen látszik, mert a való életben észre sem vesszük az ilyet, vagy mit tudom én. Szóval ez van, elismerem, nem foglalkoztam a póz értelmével.

A polcos mondás nagyon tetszett, azonnal fel is olvastam öcsémnek, aki egyből rávágta, hogy ugye megmondta. :D

Mióta visszajöttem, folyamatosan kapom a szidásokat a sötétített sarkokért, egyszer talán kinövöm, most még a vignettes korszakomat élem.

A történet. Igen, ez egy kényes kérdés. Akkor ez a kép egy kicsit öncélúra sikeredett, mert csak nem jön le a sztori. De ez is a cél, magamnak készítem, mintegy feljegyzés, hogy el ne felejtsem majd egyszer írni róla.

Köszönöm a véleményed, továbbra is várlak a képeimnél és bocsi a nem elsietett válaszért. :)

2012. december 5. | 15:08 | fehér elefánt

uhh nagyon nem blokkolnám ezt a kéztartást.

Fotodbotond válasza:
Már elfelejtettem mit is jelent nálad a blokkolás. :)

2012. december 3. | 08:36 | nana43

Nem érzem magam jogosultnak az értékeléshez, csupán annyit tudok mondani: tetszik. Azt azonban nem értem, hogy az e műfajban jártas, pozitív, méltató véleményt írók miért nem értékelték ponttal?

Fotodbotond válasza:
Dehogynem, értékelhetsz nyugodtan, azért jött létre az oldal. Egyébként ezt én is sokszor érzem, főleg ha olyan témakörben kell értékeljek, amihez nem igazán értek. :)

Hogy miért nem értékelték ponttal? Gondolom óvatosságból. Van egy két olyan technikai jellemző a képen, mely tapasztalatra utal és inkább nem szaladnak bele egy pofonba, mint ahogy én néha egy két önérzetes képfeltöltőtől. :)

adott pontszám: 3
2012. december 1. | 17:21 | spartan1984

Szia
A szín(mentesség) és egyébb képi hatások a kép művészi oldala felé tolódnak nem pedig az erotika felé, de a kép számomra mégsem lett művészi, mivel nem értek egy két dolgot,illetve mivel nem értem őket, ezért nem is harmonizálnak a képpel.És ezek után lett inkább "csak" erotikus mintsem művészi a kép.
Amiket nem értek: Az a modell kéztartása.Egyik kezének tartása sem odaillő szerintem.A bal keze úgy áll, mintha hirtelen egyensúlyát vesztené a modell, a jobb pedig nem mellette, hanem előre nyúl..valamiért.Tehát ködös számomra ez a része a képnek.Mintahogy az is, hogy miértelme van annak az apró kis tükörképnek amit látni lehet. Az szemlálő kíváncsi lenne arra, hogy mi az amit a modell takarásából nem látszik, tehát mit csinál éppen, de sajnos ez a tükörképből nem derül ki, így majdnem hogy feleslegesen van a képen a tükör.Ha a kezét vagy az arcát lehetne látni a tükörképben, sokkal érdekesebb lenne számomra a kép.
Így maradna "csupán" erotikus a kép, de ahoz viszont nem eléggé az.
Ezt így érzem.
Sok sikert a következőkhöz.
Üdv. Gábor

Fotodbotond válasza:
Köszönöm az értékelést.
Tetszik, mert őszinte és vitára ad lehetőséget. Sok mindenben egyetértek, de az általad felsorolt hibák nélkül a kép egyenesen sterillé, semmitmondóvá válna. Tetszik, ahogy a megfigyeléseid felsoroltad, elemző elmére vall, emiatt én is alaposabban még egyszer átnéztem a képet, és érdekes, nem utáltam meg. :)
Persze, ha azt is belefoglaltad volna, h hatásvadász, azzal sem nagyon vitatkoznék, gyakorlatilag minden kép egy kicsit az, hiszen egy hatás kedvéért készült, a lényeg viszont az eszközökön van. Amúgy a téma kicsit elcsépelt, nagyon nehéz klisék nélkül újat alkotni, de törekszünk rá.
A következő képem már fent is van, sőt egy egész halom van régről, megtisztelnél, ha azoknál is kifejtenéd a véleményed.
Üdv. Botond

2012. november 30. | 19:56 | cs.g.

Nem hiszem el, hogy a tiéd :(

Fotodbotond válasza:
Vannak még csodák. :)

adott pontszám: 3
2012. november 30. | 19:54 | cs.g.

A kép címével ellentétben, a legfőbb dolog, az hiányzik számomra a képről: a hangulat.
Lehet a fekete-fehér konverzió bármilyen jó, a póz szemnek nem oly kellemes. "Setesuta". Azt megértem, hogy a sejtelmesség jegyében nincsen arc, és a tükörben sem látszódik, de a támaszkodásra használt (és tükörben látható) jobb kéz, a furán tartott bal még el is menne; ellenben ez a lábtartás, ebből a szögből fotózva, nem hozzátesz, hanem elvesz :(
Egyszerűen, sokkal kevésbé szépnek ábrázolod evvel a fotóval a modellt, mint az valójában lehet. Aztán, jöhetnek a részletek: bal felkarnál a melltartó csücske kikandikál, zavaróan, illetve a bugyi pántja meg van csavarodva. Nem, mielőtt félreértenél, nem vagyok a teljes, tökéletes szimmetria híve, ahogyan a feltétlen szabálykövetésé sem (még jó, hogy nem), de ez a kép, nem áll számomra össze.

Úgy érzem, minden adott volt, hogy ettől szebb, izgalmasabb, érzékibb képet készíts; és meglehet, volt/van is a sorozatban olyan, amire ráilleszthetőek az általam kifogásolt "hiányosságok", viszont ezt töltötted fel.

Nem érzem ezt a képet jónak.

Még annyit, hogy ennyi vignett szerintem, teljesen felesleges :(

Üdv,
cs.g.

Fotodbotond válasza:
Bizony a hangulatot nem könnyű megfogni, de a témakörhöz sem egyformán viszonyulunk. Nagyon sok esetben a "hibának" tartott esetlegességek dobnak egyet a képen, más esetben a tökéletesség teszi unalmassá. Az igazság valahol középen van, de sok kép nézegetése kialakít egy bizonyos látásmódot, ami átsegíti az embert egy/több kritikus időszakon.

A kritikádat elfogadom, hasznosnak ítélem meg, de teljesen szubjektív dolgokról beszélünk, így akár vitatkozhatnánk is. :)
Üdv. Botond

2012. november 30. | 08:52 | apóka

Bocs, de nem tudok a naplemente mellett elmenni"Legközelebb naplementét fotózz. :D ,, Egyszerű a magyarázat.A naplemente mindenki számára elérhető egy hasonlóan csinos modell már nem.Mindkettőből van jól és kevésbé jól sikerült.Érdekes hogy van fotós oldal ahol a szabályzatban benne foglaltatik hogy naplementét nem....Röhej.Lehet egy ilyen kép is szemet gyönyörködtető és nincs két egyforma..Tehát én védem a naplemente fényképezését..De azt hiszem ez már kiderült..Úgy hogy éljenek a popsik és a naplementék....persze csak ha igényesen tálalják.( Lehet ezt liczkas fotótársnak kellett volna írni,,de hátha erre téved).Üdv.

Fotodbotond válasza:
:) Naplemente majdnem minden nap van, merész modell viszont csak ritkán és ez sem mindenkinek. :)Modellmentes napokon marad a naplemente. :)

adott pontszám: 5
2012. november 30. | 08:35 | apóka

Szó se róla.. tényleg....Érdekes a kéztartás ahogy nézi a hölgy magát a tükörben..Mintha ezt jelezné vele... minden O.K.és az is.Jók a fények, a szemet oda irányítsa ahová kell.(bár ez itt e nélkül is működne)Nem megy túl a határon .Tetszik.Jó fotózást. Üdv.
Az értékelő 2 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

Fotodbotond válasza:
Engem is a kéztartás fog meg, ahányszor csak ránézek, mindig gondolok valamit, pedig az én képem, és mégis. :) Persze a fenék sem kutya, cikázik a szempár ahová csak kell, de így megy ez, férfiak lennénk. :)
Nagyon köszönöm a krediteket, igyekszem rászolgálni. :)

2012. november 30. | 01:16 | mazzz

Nagyon jó, tetszik.
Nézegetem a galériád és elég tartalmas. Grat.

Fotodbotond válasza:
Köszönöm szépen, nézz be gyakrabban. :)

2012. november 29. | 21:58 | Cayman

Szia. Szakmailag meg hasonlok nem tudom ertekelni. Nagyon tetszik de nem csak mert noi hatso hanem mert nem is tul direkt de nem is tul visszafogottan muveszieskedo, hanem olyan pont jo :) Egyedul talan a vignettet erzem kicsit eltulzottnak.

Fotodbotond válasza:
Köszönöm szépen, igyekszem a régi csapáson maradni és azon menni előre. :)

2012. november 29. | 21:41 | vakhalfoto

Upsz. Most látom "régi nagyhalat" értékeltem alul. Bocs, nem tudtam, én még új vagyok.

Fotodbotond válasza:
Szerintem nem feltétlenül kell tájékozódni, mielőtt értékelsz, mert befolyásolhatja a véleményed. Természetesen meg szoktam nézni az értékelőim képeit, ha találok olyat, én sem hallgatom el a kritikai észrevételeim, perszi csakis pozitív értelemben. ;-)

adott pontszám: 4
2012. november 29. | 21:37 | vakhalfoto

Elgondolkodtató kép, főleg a cím jegyében. Mármint, hogy minden meg van. Ahhoz valóban megvan, hogy jó kép legyen. Formás női idomok, "ribancrendszám" a derékon... számomra sajnos olvashatatlan üzenet az alkaron.
Mégis valami hibádzik. Nem látok üzenetet a vignett-ben, így nem értem, hogy minek kellett a képre szerkeszteni. A kéz/kézfejfej tartása teljesen életszerűtlen, szinte bántja az ember szemét. A tükörben csak elmosódott paca, így nem világos, hogy van-e szerepe ennek az elemnek, vagy csak véletlenül ott érted utol a modelledet. Ugyanakkor ott a fel nem tett kérdés: Mi az oka, hogy elcsúszott a tanga pántja?
Ne érts félre, imádom a nőket. Ha kellően kacérak és pucérak, akkor pláne. De ez a kép bennem mégis több hiányérzetet, mint csodálatot kelt. Ne haragudj, de ezért legfeljebb 4 pontot adhatok.

Fotodbotond válasza:
Tetszik ez a "ribancrendszám" kifejezés. :)
Ránagyítottam a képre, a következőt írja: "...only God can forgive me..."
Nekem pont a kézfej tartása tetszik, távolról olyan, mintha a tanga pántját húzná és akkor ezt a témakört is megválaszoltam. :)
Köszönöm az értékelést, a pont soha nem számít. :)

2012. november 29. | 20:42 | kulcsarati

Nézem-nézem messziről...mondom magamban, ez amolyan Botondos...Á...ez lehetetlen. Egyrészt mert digi(na nem mintha nem fotózhatnál digivel), másrészt mert Te már nem vagy itt jelen. (én is épp csak benéztem ide :-)
Aztán tessék :-) Jó lenne többet látni a régi arcodból. Abból amitől naggyá lettél sokunk szemében...
Üdv QQ

Fotodbotond válasza:
Tényleg átjött, hogy az enyém? :) Mert ha igen, nagyon örülök. Vannak dolgok, amiket csak digivel tudok megoldani, többnyire meló, ennél az esetnél is épp csak nálam volt, gondoltam kipróbálom és a kezemben is maradt.
Amúgy szívesen nézek be ide mostanában, kredit hiányában viszont nem tudtam tölteni, de a tagok nagylelkűségének köszönhetően, kezd megoldódni a probléma.
Van mihez nyúlni, tehát fogok feltölteni, de értékelni is kellene néha.
Üdv. Botond

2012. november 29. | 19:12 | liczkas

225-en nézték meg és 3 értékelés egy ilyen képre. Ez fura nekem. Legközelebb naplementét fotózz. :D

Fotodbotond válasza:
Haha, már a fotozz.hu sem a régi. Egyébként érdekes amit mondasz, a FB-ra épp egy naplementét töltöttem fel, már túl van a hatvan like-on.

2012. november 29. | 18:27 | jethro

Szép.


Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

Fotodbotond válasza:
Ó köszi! ;-)

2012. november 29. | 17:43 | Espíritu

Szia!
Jó újra képet látni Tőled.
Jöjjön még ha van! :)
Az értékelő 2 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

Fotodbotond válasza:
Szia! Köszönöm szépen! Na ez nagyon kedves gesztus volt! Van bőven, egy ideje nem töltök ide, de azért az élet nem állt meg. :)

adott pontszám: 5
2012. november 29. | 17:15 | liczkas

Szia. Nem nagyon értek ehhez a műfajhoz,de nekem tetszik. Szépek a tónusok jó a kompozíció. Egyben beszédes kép is. Készülődés,hogy minél csábítóbb legyen a hölgy. :)

Fotodbotond válasza:
Köszönöm szépen. Nehéz is érteni ezt a műfajt, inkább ráérzés az egész. További szép fényeket!
Üdv. Botond