BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,42
KATEGÓRIA: divat
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2012. augusztus 19. 22:01
  • Készítés helye (ország): Magyarország
.

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,9
2012. augusztus 25. | 19:23 | csabi85

Szia! Jól sikerült fotó! Tetszik a beállítás, a ruha, a modell pozíciója, a kellékek és a ruha. Az arcból kevés látszik, de így is kifejező a tekintete a hölgynek. A ruha aszimmetrikus használata a karokon szerintem remek ötlet. Növeli a kép egyediségét. A jobb alsó sarokból el kellett volna tüntetni a szemetet. Ettől eltekintve nekem kifejezetten tetszik a fotód! Szép fényeket!

Julcsi001 válasza:
Köszi!

2012. augusztus 21. | 15:52 | miki3d

Tök jó... ahogy kinőtt a nád/bambusz a hajából :D
...de neeem :) Tényleg jó kép :)

Julcsi001 válasza:
:) köszi

adott pontszám: 3
2012. augusztus 20. | 20:28 | ningbo

Nehéz értékelni a képet - kategória szerint divat, de nem érzem a divatirányzat követelményeit benne. Látok egy (egyébként jó alakú) hölgyet nyakig bugyolálva egy kötött holmiban (amely elmossa az alakját és emiatt roppant előnytelennek érzek). Mitől lett ez divat? Az erőltetett monoklitól az arccsontján, vagy a hajába tűzött bambuszoktól?

A fény rendben, az expó tökéletes. A fehér papír stúdió felvételre utal, mint ahogyan a piszkosan hagyott felületek utalnak az igénytelenségre. Azért ez egy retust alapból megérdemelt volna. Tanulmányfotónak ideális, de szerintem ez a kép dicsekvésre nem ad okot, valljuk be, nem a követendők közé sorolod Te sem.

Sokkal jobb képeket a jövőben, és ezt őszintén mondom.

Üdv

Julcsi001 válasza:
köszi

adott pontszám: 4,5
2012. augusztus 20. | 10:26 | CarlosDaniel

Hello!
Érdekes kép, egy pár gondolatot mindenképpen megér.
Ami nagyon tetszik a képen az az anyaghasználat, azaz a felső, a tónusok, a hangulat.
Ami viszont kevésbé hogy én úgy érzem, hogy nem fejezted be a képet. Maradtak kis foltok az anyagon amik zavarnak, ennyi befektetett munka után, már minimálisan kicsi odafigyelés kellett volna csak. A másik a vágás amin elgondolkoztam. Jól helyezted el térben a modelled, tetszetős. Ami nekem eszembe jutott, hogy fekvő formátumban több hely esetén hogyan nézne ki.
Érdekessé teszi a képet az az apróság, hogy az egyik oldal kicsit világosabb, ott a kezén nincs felhúzva a felső, míg a másik oldal sötétebb, s ott mivel fel van a megjelenő bőrtónus sötétebb erre az érzetre ráerősít. A modell tartását némiképp korrigáltam volna.
Nem járok fel már nagyon ide de erre a képre kedvem támadt írni, azt hiszem üde színfolt most itt, de nem egy befejezett kerek egész.
Végül még egy gondolat: kicsit dekontrasztálod, és még jobban ráerősítesz a hangulatára, a hajnál a bebukott rész, stb mind mind nekem jobban bejönne. De ez ízlés kérdése is, más hibának is vélhetné.
üdv,
CD

Julcsi001 válasza:
köszi a véleményedet, valóban látom a kis piszkokat, azok eltüntetésére fordítok időt!
Köszi!!