BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
-
KATEGÓRIA: portré
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2012. augusztus 15. 05:47
Lilla

"Most azért megmarad a hit, a remény a szeretet, e három; ezek közül pedig a legnagyobb a szeretet." 1Kor.13,13 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2012. augusztus 15. | 17:51 | pilipár

Hinni mindig kell valamiben/Valakiben, reménykedni mindig érdemes, szeretet nélkül pedig nem érdemes élni. De azt hiszem, igaz az, hogy ez utóbbi a legfontosabb....enélkül nincs az elsö kettö.....ha belegondolunk, a szeretet táplálja a hitet és a reményt is......a szeretet ereje pedig hatalmas......aki nem tud szeretni, annak sivár az élete.....mert az sosem fog hinni és megfosztja magát a remény kínálta boldogságtól is.
A Lilláról készült portré nagyon szépen sikerült, az utómunka sokat ad most a hangulathoz, a filmkockára emékeztetö alsó-felsö csík sem zavaró. Nem tudom, az idézet hogyan kapcsolódik a látványhoz, de nem baj....önállóan is megállják a helyüket :)
Nekem tetszik :)
Üdvözöllek János! Ildikó

14.

R.János válasza:
Kedves Ildikó!
Évekkel ezelőtt hosszabb ideig nagyon beteg voltam. Nem sok remény volt a jobbulásra. Növendékeim előtt többször is kiborultam, és bár mindig a hitről beszéltem, nekem bizony abból volt a legkevesebb. Egy ilyen alkalomkor ez a lány, (aki akkor még a tanítványom volt) a szemembe nézett, és csak a rá jellemző gyermeki hittel azt mondta: "tanár úr, meg fog gyógyulni, mert én naponta imádkozom ezért". Tudod Ildikó, hogy ez az őszinte szeretet mekkora erőt adott? Aztán teltek-múltak az évek, a baráti kapcsolat megmaradt közöttünk, és én ma is amikor erre a lányra nézek, az irántam tanúsított szeretete jut eszembe. Gondoltam, hogy az idézettel esetleg hozzájárulhatok ahhoz, hogy e bájos arc mögött rejlő lelki értékre is rámutassak.
Nagyon szépen köszönöm a megtisztelő soraidat!
Üdv.János

2012. augusztus 15. | 15:00 | egykutya

Szia!
Nagyon jó hangulatú portré, örülök, hogy megosztottad velünk.

R.János válasza:
Nagyon örvendek, hogy tetszik Neked!
Üdv.János

2012. augusztus 15. | 14:02 | bolek

Szia!
Most azért megmarad a hit, hogy mégis közöttünk maradsz!!!!!
Én úgy gondolom, hogy azok a képek melyeket megmutatsz , magukon viselik a munkásságod kézjegyeit és akinek tetszik ez a letisztult és egyben elgondolkodtató stílus, azok fokozott figyelemmel és lelkesedéssel várják a következő alkotásod!!
Gratulálok!!
Üdv.:Zoli

R.János válasza:
Igen megtisztelsz ezekkel a sorokkal, Zoli!
Köszönöm nagyon szépen!
Üdv.János

2012. augusztus 15. | 11:34 | murypeti

János, ez egyszerűen szép fotó. Tetszetős színvilág, a mozivászonszerű vágás is bejön nekem. A ékszerben, amit Péter írt, lehet valami.
További szép fényeket!
Üdv, Péter

R.János válasza:
Nagyon szépen köszönöm, Péter!
Igen, most már én is látom, ki fogom retusálni.
Üdv.János

2012. augusztus 15. | 10:21 | kisspeti

Nagyszerű portré.
Gratulálok: Péter

R.János válasza:
Igazán megtisztelő a véleményed!
Köszönöm szépen!
Üdv.János

2012. augusztus 15. | 05:59 | bromis

Szia János! Most azért csalódott vagyok, mert egyből "rárepültem" erre a képre, hogy nyomjak rá egy "ötöst" Már kicsiben is látszott, milyen nagyszerű munka. Nem baj, így nem pontozhatóban írom le, hogy egy remek alapképet sikerült tökéletesítened Ezzel az utómunkával kissé időtlenné tetted a fotót. Aminek ellentmond a modelled fogékszere. (Ha jól látom) Nekem ez nem illik bele a képbe, de ez legyen az én bajom. :)
Üdv: Péter

R.János válasza:
Köszönöm szépen Péter!
Fel sem tűnt nekem a fogékszer, mert megszoktam, hogy a hölgyhöz tartozik, de az "időtlenség-értelmezés" szerint valóban jobb lenne nélküle....lehet ki is fogom retusálni...
Köszönöm mégegyszer!
Üdv.János