BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,7
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2011. augusztus 3. 18:33
  • Készítés helye (ország): Szlovákia
Kincsem :)

Kezdő fotós vagyok, bármiféle észrevételt, tanácsot szívesen veszek. Köszönöm! 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2011. augusztus 10. | 06:55 | taota

Üdv. Nappal szemben fotózni soha sem egyszerű viszont jól elkcsipted a lényeget. Kreativ ! Én megpróbálnám a nap fényerejét ND szűrővel csökkenteni, amihez állványta is szükséged lehet és épersze hoszabb expozicióra.

Csak igy tovább az ötletekkel !

frenky552 válasza:
:) hello nagyon koszonom az ertekeleset, jol esett :)

adott pontszám: 3
2011. augusztus 4. | 21:25 | zsubio

Jó az elképzelés, de mégsem jó a kép. A játékot a nappal szerintem minden fotós csinálta, és/vagy megcsinálja, mert érdekes játék. De ha nem csak játékot, hanem szép képet is szeretnél, akkor fontos, hogy a modellt szépnek lássuk, mert a történetben a nap csak a "korona", de nem a téma. A modell testelemei nem folyhatnak ennyire össze. Az arc profilból mutatna valamit, így zavaró az arcból kilógó orr és szemüveg is. Az eltűnő láb hiányzik a képről, egyensúlytalanságot, és hiányt okoz. Persze mindezt talán csak nekem. Viszont a képben rejlő lehetőség izgató. Én megcsinálnám újra.

frenky552 válasza:
Hello, nagyon koszonom az ertekeleset :) ha nemis pozitiv megis nagyon hasznos es megprobalom levonni a tanulni valokat es tanacsokat amiket beis tartok es elgondolkodom rajta hogy ujracsinalom a kepet :) koszonom

adott pontszám: 4,9
2011. augusztus 4. | 14:47 | SzBali

Szia!

Roppant jól sikeredett megkomponálnod ezt a technikailag nem is oly egyszerű képet.Ellenfényben a napot központi témaként alkalmazni, hogy a kiégés cseppet se legyen zavar nagyon nehéz feladat, de Te jól oldottad meg a számomra. A kép hangulatának kifejezetten jót tesz a hölgy szemüvege amin szintén visszaköszön a nap mint főmotívum. A képarányok terén egy ici-picit azonban szélesebben vágtam volna. Valamint a jobb alsó sarokból a füszálakat is érdemes lenne kiretusálni.
Gratulálok hozzá!
Üdv: Bali

frenky552 válasza:
Hello koszonom a ertekelest :)

adott pontszám: 4
2011. augusztus 3. | 20:47 | Szarvassy Gábor

Nagyon tetszetős fotó jó meglátás. Ha tényleg most kezdi igen nagy tehetségre vall. Az alak elhelyezése nagyon egyedi, formabontó de itt nagyon bejön, a két csillogó pont nagyon jól egyensúlyozza a látványt. Viszont a belógó gizgaz az alján egy ilyen stílusú sziluett fotón nagyon a rontja tiszta kontúrok hangulatát, a csillogást, illetve a szabályosság, a képi szintézis tiszta szépséget. Apró hibák, de egy tehetséges embernek erre figyelni kell.
Ne írja oda, hogy kezdő, mert nem látszik.
A címet nehezen értem, nyilván a hölgy az.
A feltett kép egy kicsit nagy, ez fölösleges, mert képernyőn nézik, és csak az esetleges hibák jönnek elő a minőség rovására.800 max. 1200 pixel elég a hosszabbik oldalra.

frenky552 válasza:
Hello :) nagyon koszonom az ertekeleset :) jol esnek ezek a kritikak es dicseretek egy hozzaerto fotostol :) igen a holgy a parom es ezert lett a kep cime a kincsem :) a kep mereterol meg csak most kaptam tanacsot amit legkozelebb beis tartok koszom :) Frenky

2011. augusztus 3. | 20:37 | szega

Ne haragudj hogy nem írtam semmi jót róla, de szerintem azzal tudsz előre haladni, ha valós véleményeket kapsz, nem csak üres szavakat. Legalábbis én a saját képeimnél általában az építő kritikáknak örülök a legjobban, ezekből tudok tanulni, és nem elkövetni újra ugyan azokat a hibákat. Szerintem ez fontos.

frenky552 válasza:
En ertem es nemis haragszom erte!!! es megegyszer koszonom es megprobalok tanulni belole :)

adott pontszám: 3
2011. augusztus 3. | 19:22 | szega

Szia! Hát hogy őszinte legyek az ilyen sziluett képekben én túlzottan sok fantáziát nem látok, és valahogy ebben sem érzem azt az erőt amivel kiemelhetted volna a képet a sok hasonló közül. Rendben hogy van rajta egy szép hölgy (aki alig látszik..) és még játszadozik is a nappal, de valahogy ezt kevésnek érzem. Kéne bele valami plusz, sajnos abban nem tudok segíteni hogy mi ez. Erre a választ neked kell tudni. Esetleg ha javasolhatnék valamit, akkor talán én kiszedtem volna a hölgy háta mögött lévő fűszálat, és talán a dőlésen is segítenék. Jó fényeket a jövőre nézve! Üdv.

frenky552 válasza:
Hello... hat nekunk nagyon eltero velemenyunk van a keprol de ez nemvaltoztat a helyzeten hogy egy jo dolgot sem irtal, de azert koszonom :/

adott pontszám: 5
2011. augusztus 3. | 19:21 | katyusa89

Üdv, húha...nagyon szép kép lett. Nekem nagyon tetszik. Mintha varázslat lenne. Picit sok a fekete, de talán így hatásosabb is a kép. Szép éles vonalai vannak a hölgynek és ahogy megcsillan a szemüvegen a fény... Szépen elkapott pillanat! Gratulálok! További szép munkát! :)

frenky552 válasza:
Hali :) Nagyon koszonom aranyos vagy :) sokat jelentenek nekem az ilyen pozitiv ertekelesek :)