BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,64
KATEGÓRIA: abszurd
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2011. május 6. 23:41
"Az angyalok olyanok, mint a hópelyhek: mindegyikük különleges, egyedi."

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2011. június 4. | 22:30 | andrea piovanni

Szép utómunka, látszik, hogy jól bánsz a ps-sel. Nekem is ilyen gépem volt először, én szerettem sokat kibírt. :)) Úgyhogy hajrá hajrá!!!! :)))

adott pontszám: 5
2011. június 1. | 14:58 | Álomfejtő

Erről a képről anno lemaradtam... most a főoldalon látva az elmúlt időszak felvonuló képei közt - nem hagyhatom véleményem nélkül leperegni - nos, nagyon tetszik.
(Attól a ténytől, hogy az átméretezést egy kissé elghibáztad, most eltekintenék negatívumként kezelni, mert az ötleted, )
-a megvalósítás és a színek, szerkesztés viszont nagyon-nagyon találó, egyedi és helyén való. Az egész képben van egyfajta "lázadó" íz is, amolyan "bukott angyal-feeling" amihez tökéletesen illik a fekete grafittiként ható szárnyak és a (vér)vörös / szürke nyers háttér... mindemellett tetszenek a képarányok, az egész fotó fátyolossága - remek, gratulálok !

2011. május 17. | 18:04 | jethro

"technikailag is helyesen" nem feltétlen a teljes fotó-technikai tökéletességre gondoltam,hanem arra,hogy kihozta egy kompaktból amit akart.
/azért,ha már a fotózáskor te magad is észleltél hibát azonnal,helyben javítani kellett volna./

adott pontszám: 5
2011. május 17. | 17:55 | jethro

Szia!
Lehet ,ha mindenáron hibát keresnénk a fotóba akkor bele lehetne kötni vmibe.
/Lehet én megnézném 3/2 arányban az alsó részből vágva./
DE! Ha csak nézelődünk és úgy kerül elénk akkor megállapíthatjuk,hogy a kép alkotója egy viszonylag egyedi ötletet valósított meg ,technikailag is helyesen.
Így aztán nem marad más ,csak hagyjuk a kép által elindított gondolatokat a maguk útján járni,majd amikor visszatértek gratuláljunk a mű alkotójának.
GRT!
Szia!

ercsii94 válasza:
Köszönöm szépen ezt a meglepő értékelést! :)

2011. május 8. | 23:45 | loriatya

megtettem :)
amint egy modi elolvassa uzenetemet, remelhetoleg kivonja majd.
jo fenyeket!

ercsii94 válasza:
Hát ez nagy segítség volt! Még egyszer köszönöm! :)

2011. május 8. | 21:36 | ningbo

Nehéz világot választottál kezdésül - képed nem a klasszikus fotográfia képviselője, hanem az önmegvalósításé, ahol a kép csak eszköze az önkifejezésnek. A hazai oldalakon nem fogsz a többségnél ezzel babérokat aratni, pedig alaphangon más hangulatú, mint a dokumentarista fotók többsége. Számomra nem idegen az efféle ábrázolásmód, de kellően tájékozottnak kell lenni a modellfotográfiában a megfelelő szintre emeléséhez. A linkelt oldal tulajdonosának képei nagy valószínűséggel megbuknának itt, de Németországban nem hiszem, hogy akad fotós, aki ne hallott volna a Buchta Media munkáiról, tevékenységéről - nem beszélve az Adobe okleveléről, mellyel elismerték a Photoshop területén szerzett kimagasló ismereteit.

Számomra egyből tudatosnak tűnt, ezt erősítette bennem a kép felezett szerkesztése, a fugák majdnem aranymetszésbe kifutó erei, a "csonkolt" test - amely jelen esetben az X lábtartással kerül előtérbe (személytelenül), segítve a zárkózott (bezárt), elérhetetlen értelmezést. Lehet, hogy véletlen, de hajazza a profikat. Lehet, hogy csak jó kezdés (a szememben), de minden esetre én érdeklődéssel fogom figyelni munkáidat. Sajnálom, hogy az alacsony átlag miatt (3,6 alatt) kiesésre vagy ítélve - ezért most szinte kötelességemnek is érzem a segítséget a bennmaradáshoz.

Sok szép képet kívánok neked, mely egyediségedet, látásmódodat tükrözi majd az oldalon.

Üdv
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

ercsii94 válasza:
Nagyon köszönöm szépen! :))

2011. május 8. | 19:33 | Geni

Nekem ez a kép,kifejezetten tetszene(jelen esetben csak tetszik),ha a fotózott alany,nem fekete-fehér lenne,hanem színes. Ez a nagy előtér,érdekes térhatást ad az egész fotónak. Kinyomtam valamiért,de én egy 4,5 pontot simán rányomtam volna....

ercsii94 válasza:
Szinessel próbálkoztam de nem sikerült összhangba hozni a háttérrel. :/ Köszönöm!

adott pontszám: 3
2011. május 8. | 12:55 | melovila

Szia!
Az ötlet jó, egyedi, de a kivitelezésen van mit javítani. A megvilágítás túlzottan koncentrált, így az előtér túl sötét és sok. A fény terítésével mindkét hiba javítható. Ha van módod újra készíteni a felvételt, javaslom, hogy figyelj a modell tartására!
Ne dőljön, figyelj a lábfejek beállítására, a térden nyugvó könyökök is jobban hatnak ha szimmetrikusak.
Üdv.
ML

ercsii94 válasza:
Rendben, figyelek! Köszönöm! :)

adott pontszám: 3,9
2011. május 8. | 03:56 | harminchat

Szia! Tetszik, hogy befejezetlen, így megmarad titokzatosnak. Azért annyira nem kéne titkosnak lennie, hogy ezt a nagy szürke előteret is megtartsuk.... :)
Ötletes a szárnyak grafikája, a színezett fal. Kár, hogy a lány bőre az alabástrom fehérség helyett úgy tűnik, mintha szelektíven színtelenített lenne és nagy kár a magas érzékenységért is...érdemes inkább valamire letenni a gépet és időzítésre állítva fotózni, ha állvány nincs.
Gratulálok az ötlethez, ha a technika és a világítás sajnos még nem is az igazi.
Szép fényeket!

ercsii94 válasza:
Időzítőre volt állítva, földre téve. Talán állványra kellett volna mert ahogy lenyomtam a gombot picit elcsúszott a gép. :/ Köszönöm a véleményt és az értékelést! :)

2011. május 8. | 02:29 | loriatya

megeri probalkozni, mert ugy nezem jo iranyba haladsz :)
ha tul szigorunak tartod a pontot kivonathatom.
jo fenyeket!

ercsii94 válasza:
Megköszönném ha kivonnád! Picit javítana az átlagon, de ha így hagyod úgy is jó.

adott pontszám: 4,5
2011. május 8. | 01:31 | Naoko

Szia!
Egyedi ötlet, nagyon tetszik! Ám én még pepecseltem volna egy kicsit az utómunkával. Nekem a fekete-fehér alak nem eléggé kontrasztos, erőtlennek hat így a képen (aminek fehérnek kéne lennie, az is inkább lagymatag szürke). Ezen kívül a test egyes részei, pl. lábujjak, helyenként még kicsit színesek maradtak, azokat én javítanám.
Személy szerint én megnézném az egészet sima ff-ben, de persze ez már egyéni ízlés dolga, meg lehet h pont ez ad neki még egy csavart, hogy nem az egész monokróm :)

Nekem tetszik a kép, szerintem jó úton jársz, csak így tovább! szép fényeket! :)

ercsii94 válasza:
Köszönöm! Próbálkozok! :)

2011. május 7. | 22:28 | ripet

Szerintem ezt hagyd, hátha jön még a világoddal egybevágó, szimpatikus, könnyen megvalósítható kritika. Tölts fel másikat ettől függetlenül néhány nap vagy hét múlva. Pihentesd egy kicsit a képeidet, hátha neked is lesznek újabb ötleteid...

ercsii94 válasza:
Rendben, köszönöm a segítséget!

adott pontszám: 3,8
2011. május 7. | 22:09 | Sucuka

Szia!
Alapjában véve az ötlet nem rosz, csak kár, hogy elöl nagy a sötétség. A modell feje nagyon kéne a képbe. Ha feljebb fotózod, akkor ugyebár a sötétség is eltűnik.

ercsii94 válasza:
Köszönöm szépen az ötletet! (:

2011. május 7. | 21:57 | ripet

Ez igenis nagyon korrekt ötlet, az elejétől a végéig! A kivitelezés valóban nem az igazi. Szerintem az első és alapvető probléma az, ahogyan személytelenné akartad tenni az egészet. Úgy gondolom erre a képre kell az egész test, és inkább máshogy kellene személytelenné tenni. Esetleg lehajtott vagy felemelt fejjel, vagy az arcába fésült hajjal, vagy akárhogy...

De semmiképpen nem kerülendő út! Sőt! Nagyon is van helye az ilyen fotóknak! És akkor ezúton köszönném meg én is Ningbo-nak a linket, mert nem ismertem eddig, és azt hiszem az ott levő képek egy bizonyos útnak a csúcsát jelképezik a végletekig kifinomult stílusukkal...

Hajrá!!! Üdv, Péter

ercsii94 válasza:
Közben újra szerkesztettem a képet, ha azt felakarom tölteni akkor ezt lekell szednem? vagy ezt most már hagyjam? Tudnátok ebben segíteni? mert még nem vagyok jártas az ilyen dolgokban:/ Egyébként köszönöm Péter a Te véleményedet is, igen hasznos! :)

2011. május 7. | 20:39 | ningbo

Ajánlom figyelmedbe: http://www.herrbuchta.com/

Innen lehet tanulni...:)

adott pontszám: 5
2011. május 7. | 20:29 | ningbo

Ez a kép is egyedi megközelítés. Csak gratulálni tudok hozzá, hogy felvállalod a közönség előtt a saját világod bemutatását. Önálló elképzelés és megvalósítás - a képi világ az álmokba röpít. Szép, egyedi és gondolatokat ébreszt.
Nekem tetszik.

Grat

ercsii94 válasza:
Nagyon köszönöm szépen. :) ! Örülök hogy tetszik.

2011. május 7. | 19:46 | hegyiember

Szia!

Az elképzelés nagyon tetszik, főleg a falra rajzolt szárny, de a vágás is, szóval az alap sztem nagyon jó.
A kidolgozás, hát igen, azon lehetne nem keveset javítani. Nehéz lenne elmondani, hogyan: sok réteg, összhatásmódok, annyira én sem vágom az ilyesmit.

Az egyest nagyon eltúlzottnak érzem, mert ebben van gondolat, van érzés.

Nézegess sok-sok digitális illusztrációt, aztán próbáld megcsinálni, amit ott látsz. Nem lesz egyszerű... de érdemes, én látom a lelki szemeimmel, hogy kéne ennek kinézni.

A szabályokkal meg a hagyományos képi világgal ne törődj!

Ha nekiugrasz újra, egy kis segítség a feltöltéshez.

Üdv
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

ercsii94 válasza:
Köszönöm szépen:) Szerintem újból neki ugrok. Meglátjuk mit tudok kihozni belőle.

2011. május 7. | 17:32 | tigerisch

Üdv
A legelső ami szembetűnik az az, hogy a kép teljes alsó fele sötét és semmitmondó. A második pedig a hölgy fura helyen történő elvágása volt. Térd, alkar, könyök, nyak,váll minden van itt vágva ahol az általános szabály szerint nem szabadna. A lábfejek arányaiban nagyobbank tűnnek mint kellene. Tudatos, kreatív; de sajnos az összhatás nem igazán tetszik. Nekem speciel a szelektív színezéssel nincs bajom, de itt főleg a háttéren van kicsit gagyi hatása. AZ angyalszárnyakról meg virít, hogy utólag lett odatéve mert sokkal élesebb mint a kép bármely része és így nagyon elüt a környezettől. Szóval az alapok nem rosszak csak valahogy a kivitelezés nekem nem igazán tetszik. Ezt újragondolva szerintem egy igen jó képé születhetne ebből.

ercsii94 válasza:
Köszönöm a kritikákat és örülök hogy látsz benne még reményt, tanulságos volt amit leírtál és elgondolkodtató.

2011. május 7. | 14:10 | Alexander Nevermind

<6
Szia, Egy kicsit értetlenül nézem a képed, megmondom őszintén.
Az biztos , hogy átgondoltad a fotódat, biztos direkt lett ilyen.
De nekünk, nekem meg jogom eldönteni tetszik e vagy sem.
Nos az összkép nem tetszik.
Azt nem értem miért nem lett benne a többi része, hisz úgysem látszik semmi belőle, a nézőpont is meglehetősen fura lett, a lábfejek nagyo nagynak hatnak, a szín levétele a testről sem lett túl jó szerintem.
Persze lehet Neked van igazad, mert egy egyedi képet szerettél volna létrehozni, igen, ez sikerült is, de én már csak ilyen hülye vagyok a hagyományos kéi világgal nekem jobban tetszene.
üdv. Krisz

ercsii94 válasza:
Akkor lehet Krisz hogy Neked úgy tetszett volna legjobban a kép ahogy először megszerkesztettem, csak azt túl üres volt..ez meg már ellett túlozva. Köszönöm a véleményt.

2011. május 7. | 10:56 | loriatya

az angyalok azok, de sajnos ez a kep nem az :(
kicsit muveszkedos, a szelektiv szintelenites verszegeny lett, a vonalak kaotikusak, a csaj pedig nagyon igenytelenul lett utomunkazva, latszik h elsietted.
a minoseg se jo, az also fekete resz vizualisan nincs egyensulyban a kep tobbi reszevel, nagyon meggondolatlan kepnek latom. az idezet jo de a kep sajnos nem az, az uzenet eroltetett, a szinvilag a windows 3.1-et juttatja eszembe.

ercsii94 válasza:
Hu, hát én nagyon kezdő vagyok még ilyenekben, abszolút első próbálkozás ilyen kategóriában. Köszönöm azért a véleményt. :)