BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,28
KATEGÓRIA: csendélet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2011. április 10. 22:20
  • érzékenység: 80
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Házikó

A kis dűlőkön rengeteg elfeledett pici házikóra lelhetünk. Remélem még sokáig megmaradnak és ámulatba ejthetik az arra felé zarándoklókat... 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2011. április 22. | 00:14 | calabash

Jó a témaválasztás. Kár, hogy beégett a fehér fal, és eltűntek a részletek. Bal oldalon kicsit többet vágtam volna, a tetején és a jobb oldalon viszont kicsit lehetne több is a falból.

patakypdaniel válasza:
Szia!
Köszönöm az értékelést!

adott pontszám: 3
2011. április 14. | 16:39 | Mikrobi1989

Üdv. Sok helyen ki van égve a képed, én megnézném Fekete-Fehérbe biztos jobban mutatna. A kép bal szélénél a vágás nem az igazi még valami belelóg fűgólegesen. Főnt hagynék még helyet, nem is zavarna a tető, meg még jobboldalt is ha lehetne, így eléggé be van szorítva az ajtó.
Szép Fényeket.

patakypdaniel válasza:
Szia!
Köszönöm a hozzászólást!

adott pontszám: 5
2011. április 12. | 11:02 | stefankrause

Szia!
Elösször kicsiben néztem, és életlennek tűnt, de nagyításkor láttam , hogy minden rendben az élességgel.Kiváló színekkel dolgoztálNagyon eredeti a fotód,és szerintem nem zavaró a fenzi árnyék!

patakypdaniel válasza:
Szia!
Örülök, hogy tetszik! Az élesség nekem is fontos volt. A színeknek és a fénynek pedig kifejezetten örülök, hogy elnyerte a tetszésed. Szerintem így "él" a fotó és érezni a hangulatot ami egy ilyen kis szőlősben van...
Köszi!

adott pontszám: 3
2011. április 11. | 15:32 | Arameus

Szia.

Ne haragudj,de nem igazán tudom hova tenni ezt a fotót,nem épp egy házikó,csak egy ajtó,jó lett volna ha az egész házat lefotózod,hogy a nézőnek legyen valami fogalma arról milyen is és nem csak egy ajtóbejáratot lát.talán még jobb lett volna más napszakban késziteni,mert az árnyékok kissé leharmadolják az ezen a képen látható fő témát az ajtót.az elgondolás jó,tényleg jó fotózni ilyen elmaradott kis házikókat.

Szép fényeket.
Tomi

patakypdaniel válasza:
Szia!
Sok dologgal nem értünk egyet de ettől jó ez a fotó megosztás!:-)
Ez valóban a házikó egy részlete! Legközelebb jobban figyelek a címadásra!:-) Mindazonáltal a legmarkánsabb elemét akartam kiragadni, azt ami a legjobban tükrözi az elhagyatott házat. Készült olyan fotó is a környéken ahol egy másik házikó teljes egészében van rajta. Ott más okokból döntöttem így.
Itt viszont számomra muszáj volt, hogy az ember fantáziája beinduljon...Természetesen van aki egyben szereti látni a dolgokat és van akinek a részletek sokszor többet árulnak el. A fények tényleg harmadolják az ajtót, mint az általad említett főtémát. Mindazonáltal ragyogó napsütés és meleg volt!:-) Nekem személyesen eszem ágában sem volt ezt az érzést és hangulatot "kivenni" a fotóból. Természetesen ez is sokaknak zavaró lehet. Szóval kicsit "nyersre" szerettem volna a fotót. Pont olyan nyersre, amilyen a töredezett vályog az ajtó mellett..

Köszi a hozzászólást!

adott pontszám: 4,5
2011. április 11. | 00:24 | SimonBarni

Szia!
Csodálatosak az ilyen régi, romosodó házak!
Egyben szomorúak is... mindegyik egy-egy élet munkája, egy család történetét hordozzák, mégis hagyják összeomlani...
Tetszik, hogy nincs kisminkelve a kép: egyszerű, valóságos!
Nekem kicsit hiányzik a nagyobb tér, hogy többet lássak!

patakypdaniel válasza:
Szia!
Örülök, hogy értékeled az "egyszerűségét" a fotónak! Direkt nem akartam nagyon utómunkázni. Az élességet és a színeket tartottam fontosnak. Így néz ki, ilyen a hangulata...kicsit ódon és nosztalgikus..
Köszi!

adott pontszám: 4
2011. április 11. | 00:11 | Balogh Alex

Helló,
Tetszik az ötlet, szeretem az ilyen tipusu fotókat, viszon a tied nem tünik kimagaslónak, vagy egyedinek.
Sajnos sok helyen szerintem nagyon erős a fény a napsütés miatt. Sok helyen ki van égve.
Az élesség az rendben van. Én még hiányolok egy keretet... feldobná kicsit szerintem a fotót.

Üdv,
Alex.

patakypdaniel válasza:
Szia!
Köszönöm az értékelést! A kereten én is gondolkodtam...Szerintem meg is fogom csinálni hozzá. A napsütés pedig tényleg ilyen erős volt...:-)
Köszi!