BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,03
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. december 15. 08:38
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Budapest
O

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,5
2010. december 20. | 12:03 | kvasztojan

Szia! Több problémám is lenne a képpel, remélem nem haragszol meg.
Először is nem éles a fotó,olyan mintha kicsit bemozdult volna, aztán utólag PS-ben utóélesítetted volna vagy nemtom, de vmi nem ok. (vagy az 5mp-es képet megvágtad és ez a téma a kép szélén volt, és ezt már nem tudta a masinád kellőképpen élesen befogni).
A másik számomra iszonyatosan zavaró dolog az a falevél! A kép címe is O, amúgy is ilyen minimál hangulata van, de az a falevél folyamatosan elvonja a figyelmemet.
A meglátás alapvetően tetszik. Én a falevél nélkül, alul-felül vágva maradnék a hagyományos fekvő formátumnál, úgy h az árnyék a kép sarkába fusson ki.

Particular válasza:
Köszi, hogy véleményezted. Természetesen nem haragszom. :) A falevél szvsz direkt jó. Az élesség olyan amit a gép és a tömörités enged. A többit meg már leírtam lejebb. :)
Üdv.

adott pontszám: 5
2010. december 16. | 10:22 | locman

Életpiktogram!
Tetszik! - és muszály belemagyaráznom:
Árnyék (!) horgony, mely a földhöz köt és a vaskör, amely a végtelenbe emel. Ha nem gondoltál erre, akkor is remek meglátás.
A vágás miért nem teljes négyzet?
Grat!

Particular válasza:
Szia. Nagyon köszönöm. A vágást már lejebb írtam. Sehogy nem adta ki amit szerettem volna. A gondolatod tetszik. Én nem fogalmaztam meg magamban ilyen módon. :)

2010. december 15. | 14:43 | freeze

"Már azt sem tudom melyik kezem a jobb"

Akkor olyan vagy mint NEO a matrix-ból :):)

Lehet, hogy te vagy a kiválasztott?

:D:D

Particular válasza:
Lehet:)

adott pontszám: 4,3
2010. december 15. | 13:37 | freeze

Jó színvilágú hangulatos kép.
Tetszik, hogy a művi dolgokat egy árva falevél is fűszerezi.
A szerkesztéssel azonban nem értek teljesen egyet. Bár a fő elemet elegánsan helyezted el a "jobbalsó" ban az, árnyék miatt szűknek érzem a kompozíciót. Én mindenképp hagytam volna teret még bal oldat. Továbbá érzek egy kis életlenséget a képen, amit utólagos élesítéssel próbáltál helyre hozni több-kevesebb sikerrel.
Kicsit soknak érzem a keretet is.

Összességében persze tetszetős képet látunk.

...szerintem

üdv:freeze

Particular válasza:
Köszönöm. Igen négyzetes szerkesztést már előbb leartam, hogy miért lett ilyen. Annyi ,hogy ott azt irtam, hogy jobb oldalon akartam hagyni még, de valójában bal oldalon akartam. :) Az életlenségben igazad van. Sajna ezzel a géppel képtelenség éles képet készíteni. :( Már azt sem tudom melyik kezem a jobb. Köszi mégegyszer.

adott pontszám: 4
2010. december 15. | 10:48 | Álomfejtő

Nagyon szeretem a négyzetes szerkesztést, és szeretem a szép színeket, textúrákat, árnyak és fények és valóság kapcsolatát - az észrevételed számomra ezért dícséretes, az árnyminta érdekes.
Így az összhatás, a kép mutatós és bélyegképben teljességgel ígéretes.
Eredeti méretben ellenben ért némi csalódás... :
A fotód kissé túlszaturáltnak tűnik mindazzal együtt hogy a színek szépek, ám a felületi részletek karcossá és túlhangsúlyossá' váltak.
A kompozíció a széleken kissé beszorított, ennek a képnek egy fekvő formátum jobban állna - ráadásul a képkivágás sem pontos, nem szabályos négyzetes. Ha ebben a képkivágásban gondolkodsz, mindenképpen célszerű a pontos arányokat betartani. Úgy gondolom, ez egy jó kép kis hibákkal... a fentieken mindenképpen javítanék.

Particular válasza:
Köszönöm szépen. A fekvő képen én is gondolkoztam, de sajna ott körülötte sok oda nem illő dolog volt, amit le kellet vágjak. Azt is láttam, hogy nem pontosan négyzetes, de sajna úgy meg sehogy nem jött ki az a kompozició amit én szerettem volna. Köszönöm, hogy megnézted és hogy értékelted. Üdv.

adott pontszám: 4,5
2010. december 15. | 10:25 | vastyanlajos

Szia.
Kicsiben ígéretes a fotó tetszik nagyon, viszont nagyban már vannak hibái.A bal alsó sarokban a részletesség elveszett nem lehet kivenni a betonban lévő lyukakat.
Nem tudom volt-e utómunka de mintha az után élesítés se lenne a megfelelő, olyan mintha torz lenne.
A levél sem éles, mintha bemozdult volna.

A keret tetszik, a színvilága nagyon jól van komponálva.
Az élesség miatt vonnék le öt tizedet.

Particular válasza:
Köszönöm szépen.