BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. október 7. 21:10
  • Készítés helye (ország): Olaszország
  • Készítés helye: Murano

mindkét képre szívesen várom észrevételeiteket...  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2010. október 11. | 19:29 | psarkady

Szia! Habár nem tudom mi volt a bal oldalon, én lehagytam volna azt a kerítést és inkább egy fekvő képet tudnék elképzelni ezt a fura erkélyt a kép bal oldalára helyezve... De persze így is különleges, csak szerintem a kevesebb több lett volna. Üdv, P

indiántáncz válasza:
Van egy másik variáns is ugyanerre a témára
A fotós 0,5 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

adott pontszám: 4
2010. október 8. | 20:00 | ovarnet

Véleményem szerint ez a kép sikerült gyengébben. Egyrészt szűk a két oldalon másrészt túl sok mindent mutatsz be. Az alsó és a felső rész külön-külön is megállná a helyét.
A vonalak és síkok elhelyezése nagyon tetszetős és a színek is fantasztikusak!

indiántáncz válasza:
Nekem ez tetszik jobban, de elgondolkodtató az, hogy ha az alsó és a felső rész külön is megállná a helyét, akkor kell-e az a középső rész, vagy egyáltalán az egész így együtt...
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

2010. október 8. | 18:07 | apóka

Lehet hogy furcsa, de ha én ránézek egy képre nem foglalkozom a harmadolóval és egyéb kreált kívánalmakkal,amiket persze illik betartani(nem mindenki szerint...... örömömre)A téma ami eldönti érdekel e egy kép, vagy nem .Nem sértésnek szánom nekem is van fent(talán )hasonló képem.Ezt a támát nem találom túl izgalmasnak és bocs,de Te sem tetted azzá.De azért vannak kivételek.A fényképezés szubjektív,egy kép vagy bejön, vagy nem.Nem akarok példákat hozni .....de egy nőnél is az ember első ránézésre eldönti a dolgot.Az persze más ha előbb megismerem utána már nem számít egy kis szépséghiba.Tehát röviden:első bemnyomásra itélek meg egy képet,főleg itt ahol pontozási kényszer van.És senki nem tévedhetetlen.Én sem.....Szép fényeket .Üdv

indiántáncz válasza:
Rendben

2010. október 8. | 17:40 | Alexander Nevermind

<12.
Szia, Nekem ez tetszik jobban. Izgalmasabb azzal, hogy az alsó részen is tükröződik a kerítés, kicsit izgalmasabb a cikkcakkal ahogy a szem követi a kerítés vonalát az erkélyig és utána meg a tető vonala. Nagyon jó színek is vannak a képeden. Tán ha kicsit tudtál volna korrekciózni a képen, hogy a kerítés és a korlát párhuzamosan fusson a kép szélével azt korrigálnám ha lehetne.
Tetszik a fotód, jó kép lett.
Üdv. Krisz

indiántáncz válasza:
Köszönöm, nagyon kedves tőled :)

adott pontszám: 3
2010. október 8. | 15:14 | apóka

Nem értem ez a képet miért tetted fel a másik után. Ami ugyan nálam nem ötös de legalább a vonalak kifutnak a sarkokba....talán az árnyék miatt...nem is tudom.Bocs de nem tetszik.Jó fotózást.Üdv.

indiántáncz válasza:
Kedves Endre, hasznosnak jelölöm ezt az értékelést, de elvárnám tőled, hogy még ha csak utólag is de fejtsd ki bővebben nemtetszésedet, mondj valami konkrétabbat.
Nem véletlenül töltöttem fel mindkét fotót. Az igazán érdekesség és izgalmasság nem is annyira A képben hanem a KÉT képben van, mert egy egyszerű vágással teljesen más képet lehet kihozni.
A másik főtémája harmadolóba került és inkább a befalazott erkélyajtóra kerül a hangsúly. Ez pedig a középre szerkesztés és a szűk vágás következményeként teljesen mást mond: nem a főtémán, a befalazott ajtórésen van a hangsúly, hanem az eresz-kerítés-árnyék alkotta cikkcakkon, mely feldarabolja a képet nem is akárhogy, hanem szabályosan, az árnyék pl párhuzamos az eresszel.Így már nem egy erkélyről készült fotó született, hanem egy ritmus egy folyamat jött létre, melyben az árnyék pont olyan fontos szerephez jutott mint a kézzelfogható eresz.

Neked is jó fotózást! Üdv, Timi.