BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. szeptember 26. 00:01
Portói part

Kicsit szűkebbre akartam vágni, alul-felül, oszt' meghagytam így mégis. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2010. szeptember 29. | 22:08 | Feri1212

Szia! szép kép, de tényleg olyan, hogy kéri a szűkebbre vágást... De ha jobban megnézzük, nem igazán lehet tudni, hogy hol. A tetejéből ha vágva lenne, nagyon el lenne tolva fentre a kép, és szűk lenne, így viszont zavaró, hogy bal felül ott van az a felhő (ami egyébként jól nézne ki, ha több látszódna belőle). Alulról meg el lehetne vágni a háromszögek alatt, de akkor meg a jobb szélen "félbevágottság-érzésünk" lenne... úgyhogy nemsok ötletem van mit lehetne vele csinálni, de összességében tetszik a fotó! Szép színek, szép tükröződés. Gratulálok! Szép képeket! Feri

Mocskos Kaviár válasza:
:) Nagyjából ugyanilyen dilemmában voltam, azért hagytam így. Köszönöm az értékelést! Üdv!

adott pontszám: 4
2010. szeptember 29. | 21:55 | Danefoto

Szia,
tetszik a képen, hogy a szárazföldön nem látszik egy elsődleges fényforrás sem, viszont a vízben ezek tökéletesen látszódnak. A bal felső sarkot nem annyira értem, szerintem azt lelehetett volna vágni és egy kicsit túl sötét lett így, pl jobb oldalt nem tudom mi akar lenni a nagy sötétségben. Vizsont maga a színek és a szög jó!
Grat!

Mocskos Kaviár válasza:
Köszönöm, egyetértek, hasonló következtetésekre jutottunk. :) Köszönöm az értékelést!

adott pontszám: 4,5
2010. szeptember 27. | 14:31 | MBEE

Szia! Nekem alapvetően tetszik ez a fotó, jól tetted, hogy nem vetted szűkebbre a szerkesztése így jó... Legfeljebb a lámpát lehetne kiretusálni... Ami viszont nagyon furcsa nekem azok a szinei... Szerintem túl sárga a kép, ezzel érdemes lenne egy kis utómunkával játszani. De mindenképp érdekes hangulatú fénykép. Üdv: Mbee

Mocskos Kaviár válasza:
Köszönöm a pozitív értékelést! Jó fényeket4 M.K.

adott pontszám: 4,5
2010. szeptember 26. | 19:26 | Anonymus33

Hali!
Szerintem jó a téma, és ahogy lekaptad az is. A helyedben jobb oldalt nem hagytam volna ott azt a semleges részt. Ha felül se hagytál volna ennyit, szerintem akkor jobb lett volna. Jól tükrözi az elhagyott gyári-kikötői hangulatot, szép munka.
Jó fényeket!

Mocskos Kaviár válasza:
Nagyon köszönöm az értékelést. Többen jelezték, hogy kicsit ferde a kép, és magam is vágtam volna rajta. Örülök, hogy azért tetszett! :) Üdv: M.K.

adott pontszám: 4,2
2010. szeptember 26. | 18:07 | Zsolti73

Kétségkívül megvan a hangulata ennek a parti házsornak, a lámpák fényeivel, a tükröződéssel. Véleményem szerint még erősebb lenne a látvány, ha világosítanál a középtónusokon. Úgy a házfalakból sokkal több látszana, a világos területek viszont nem változnának.
A vágással kapcsolatban egyet kell értsek Veled, alul is, de főként a fenti részből lehene vágni.
Még egy dolog van, ami így a sötétség miatt talán nem is annyira szembetűnő, de világosabban már jól látszik, hogy balra dől a kép.
Szép fényeket!
Zsolti

Mocskos Kaviár válasza:
Köszönöm az értékelést! Egyet értek veled minden tekintetben. Meglepő módon a balra dőlés addig fel sem tűnt, míg az előző hozzászóló nem jegyezte meg. Jó fényeket! M.K.

adott pontszám: 3,8
2010. szeptember 26. | 11:12 | ovarnet

Pokolian sötét a felvétel. Persze milyen legyen egy éjszakai fotó? De van jobb megoldás az un. kék óra, mikor még a környezeti fények érvényesülnek, de a világítás hatása is meg van már. Vagy egy olyan részletet kell keresni, ami elviszi a hátán a képet. Esetleg egy sokkal kisebb rész, mert hangulatosak a lámpák ahogyan megvilávítják a teret és tükröződnek a vízben. Viszont ez a nézőpont és ez a vágás elvesz a kép értékéből.
A képben van dőlés is. Ezt is kilehetett volna venni.

Mocskos Kaviár válasza:
A kritika jogos. A nézőpont és az időpont adott volt, a vágásra nincs mentség. Mint írtam, akartam is vágni rajta, csak aztán mégse. Később még lehet, hogy feldolgozom. Üdv: M.K.