BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. május 27. 19:56
Virág női akt nélkül

Ez már a negyedik cím-verzió, hátha így jobban értékelitek:)) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2010. július 4. | 21:40 | tedit67

gyönyörű és ütős a cím is:)

draculea válasza:
Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik!

2010. június 25. | 22:29 | simongab

szépen indul a kép aljárol a szár, jó a semleges műtermi diffuz fény, jók a bimbók irányai, a háttér üvegszerű szines, de mégis színtelen textúrája...kicsit távolkeleti a hatás nekem
így jó ? :)
Üdv
Gábor

draculea válasza:
Nekem tökéletesen!:)

üdv,
Ildikó

2010. június 25. | 19:00 | simongab

Egyébként meg jók a képeid : )

Üdv
Gábor

draculea válasza:
Köszönöm szépen a véleméyned. Örülök neki, hogy így látod. :)
Egyébként valószínüleg ki fogják vonni a modik a pontszámodat, mert nem indokoltad meg kellőképpen, hogy miért is olyan jó ez a kép:)) Engem ez nem zavar, hogy kivonják, csak azért szólok, hogy téged se lepjen meg. OK?:)

2010. június 22. | 22:13 | mazsóca

Csodaszép virágfotó! Ez a pasztell háttér nagyon szépen hagyja érvényesülni a virág színeit. A szerkesztése tökéletesen eltalált! Gratulálok!

draculea válasza:
Nagyon szépen köszönöm, Mazsóca!

adott pontszám: 5
2010. június 5. | 22:56 | globeeye

Nekem nem hiányzik az akt a képről:-)). A színei csodásak, én is szeretem a visszafogott színeket. A háttér nemcsak elmosottságában tetszik, de a színe is. Kár, hogy nem tetted fel az expozíciós adatokat, tanulhattam volna belőle.
Szubjektív, és nem lényeges vélemény: én talán átlósan komponáltam volna.
Gratulálok nagyon szép fotó.

draculea válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelésed, nagyon örülök a véleméynednek.
Sajnos valami történt a gépemen, mert egy ideje nem tudom az exif adatokat megnézni a képeimnél. Így sajnos tényleg nem tudom megadni az expoziciós adatokat.
Igen, az átlósságra én is gondoltam, de úgy éreztem, hogy inkább rendhagyó leszek, és végül is nekem így jobban is tetszik ez a kompozició, mintha átlóba lenne.
Üdv

adott pontszám: 5
2010. június 1. | 12:09 | s_marcsi

Gyönyörű pasztell háttér, szép részletgazdag virág. Költői! Precíz munka! Grat! Üdv. Marcsi

draculea válasza:
Nagyon szépen köszönöm, Marcsi!

adott pontszám: 4
2010. május 28. | 20:44 | Hegep

Szia! Ötletes fotó látszik, hogy foglalkoztál vele, de talán lehetne egy picit élesebb és világosabb

draculea válasza:
Köszönöm szépen az értékelést. Hát igen, lehetni lehetne, csak nem tudom mit akarnál rajta világosítani/élesíteni, hiszen megfelelően részletgazdag a kép.
üdv

2010. május 28. | 16:17 | R.János

Miért ez a kétségbeesés? Nem tudod, hogy ez ma már megtiszteltetés? Hiszen ez egy nagyon szép fotó, nem nagyon lehet belekötni....:)
Pedig jól fejreállt a világ ebben a képben....
A sötét szélek kivilágosodtak. A virág mögött fény van. Ez a fény élteti a virágot. Ugyanez a fény jelenik meg a széleken is, mintha áttörte volna a drappos falat. A téma igen szépen tölti ki a teret. Különösen tetszik az átlós bimbó. A kép kidolgozása nagyon tiszta. (Lehet, hogy nem ez a legjobb kifejezés rá...) Racionálisan szép....vagy valami ilyesmi....értsd jól! :) A kompozíció is érdekes: egy virág, három bimbó...Érdekesek ezek a bimbók: a legnagyobb a fényben, kegközelebb a virághoz, a kicsi (eléggé megtűrten), de még a fényben, a harmadikra csak kívülről hat a remény fénye, igaz eléggé sajátságos módon. Érdekesen szép, szépen érdekes.
Nem tudok 5-öst adni, mert ismét gonoszkodnom kell! Gyengébbet meg nem adhatok. Elnézést kérek, és gratulálok R.J.

draculea válasza:
Kedves János!
A Te értékeléseid nekem pont nélkül is magas értéket képviselnek, mindig nagyon örülök annak, ha írsz. Ezért kérlek hidd el, hogy nem hiányzik hogy ponttal is alátámaszd a véleményed.
Egyébként úgy látom nagyon panganak az értékelések, (nemcsak az én fotómnál látom )és sajnos én sem javítom a statisztikát, mert még ma sem írtam semmit, de legalább addig eljutottam, hogy már raktam fel valamit!:)
Nem győzök ámulni, hogy milyen jó megfigyelő vagy!!! Látod nekem ez a három bimbó számszakilag fel sem tünt, inkább csak az irányuk miatt fogott meg.
Amikor kiválasztottam egy szálat a csokorból, valahogy ezt találtam "fotogénnek", noha ettől szebb szálak is voltak benne. De azt hiszem tényleg igaz, hogy a kevesebb néha több, ezt jobban el lehetett helyezni mint azt a szálat, amelyiken több virág is volt, plusz akárhány bimbó....Tehát nem tudatosság, csak a saját esztétikai érzékem miatt választottam ki ezt.
Köszönöm szépen a figyelmedet!
üdvözöllek,
Ildi

adott pontszám: 5
2010. május 28. | 07:08 | harminchat

Szia! Érdek nélkül tetszik, de talán mégsem, mert nem tudok érdektelenül elmenni mellette. Érdekes kép, nem csak a lágy háttérmegoldás miatt, hanem mert finoman váltakoznak az éles és életlen részek, ahogy egy szép nő is felvillant valamennyit a szépségéből, de sejtetve el is rejt.
Fiatalosan hajlékony és nyúlánk. A fénybe mártott bimbók alatt a kiteljesedett virág fodros szirmai és árnyékokkal játszó formái teszik tökéletessé a szerkesztést. Kertelés nélkül megmondom: picit hiányzik a keret, de ha lenne kertem és benne ilyen virágok, karcsú kecsességüket jobban megértve talán és sem szorítanám őket keretek közé. :)
Szép fotó, gratulálok!

draculea válasza:
Szia Tibor!
Nagyon szépen köszönöm az értékelésedet. Amikor a te mondataidat olvasom egy-egy képemről, mindig az az érzésem, mintha egy sokkal jobb képet látnék mint amit valójában sikerült csinálnom. Olyan szépen tudsz a fotókról írni, hogy mindig kedvet csinálsz az újabb elkészítéséhez, azonkivül a már meglévőt is sikerül általad "tökéletes"-nek látnom.
Ezt amolyan üdvözlő-lapnak szántam, ismeröseimet szoktam saját készítésü lappal köszönteni név- vagy szülinapjukon, (tehát egyben egy kis önreklám is)ez a magyarázat arra, hogy nem tettem rá keretet. :)
Nagyon örültem,ez igazán kedves vélemény volt!
üdv, Ildikó

2010. május 27. | 23:52 | pilipár

De rég láttam képedet, Ildi, örülök, hogy itt vagy! Ha tudtam volna, küldtem volna zenét is :)))
De most megkapod :DDD
Ez nagyon illik ehhez a képhez:
http://www.youtube.com/watch?v=yDh4GC7n0ig&playnext_from=TL&videos=TSLGNM11oxw&playnext=20

draculea válasza:
Ezért jó ritkán tölteni fel fotókat, mert akkor ilyen kedves véleméyxnt kapni és még zenét is!!!!:D
Nagyon köszi a zenét, szerintem nagyon passzol a képhez, igazán remekül eltaláltad!!! El is raktam magamnak a könyvjelzökhöz!!!!:))
Nem ismertem sem az előadót, sem a számot, így már dupla az örömem, hogy felraktam ezt a képet.

Cserébe én is küldök egy linket, nem tudom szereted-e a zenei paródiákat, én igen, és ezen akkorát röhögtem amikor először megnéztem....
Tehát ha egy kis vidámságot tudok adni vele, akkor örülök, ha pedig nem tetszik, akkor elnézést érte!:)

http://www.youtube.com/watch?v=PEuelRxno_A&feature=related

puszi
Ildi

adott pontszám: 5
2010. május 27. | 23:50 | pilipár

Épp ellenkezőleg...finom, bársonyos, nőies...az egész kompozíció nemesen elegáns, ez a kissé "maszatos", érdekes árnyalatú háttér szinte kiveti magából a lila virágot (elfogult vagyok, nekem ilyen és ennek fehér változata volt a menyasszonyi csokromban :).
A kép átgondoltan szerkesztett, éles, harmonikus érzésekre vall. Gratulálok! Pilipár

draculea válasza:
Szia Ildikó!
Nagyon szépen köszönöm a véleméyned! Különösen annak örülök, hogy így fogalmaztál: nőies! Az "elegáns" jelzővel is nagyon megdobogtattad a szívem, mert éppen ilyenre szerettem volna a fotót: nőiesre és elegánsra:)
És azt hiszem, ha Te ilyennek látod, akkor az valóban ilyen, ezért is nagyon örülök a véleméynednek!

2010. május 27. | 22:06 | pappati

nagyon szép!

draculea válasza:
Köszi, örülök!