BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
-
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. április 28. 15:10
Why have you forsaken me?

ezt is elqtam 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2010. május 13. | 21:39 | And so it goes Hombre

Szia Razek.
Szerintem túl közel mentél a modellhez, s ez nem vált előnyére a képnek, a kompozíciónak. Ha a címet is figyelembe veszem, akkor méginkább ez az érzésem.
Hombre voltam.

Razek válasza:
Igen van benne valami, elég bizonytalan voltam. Köszönöm a figyelmedet, megtisztelsz. (Mostanság kedvet kaptam az ilyen témákhoz, meg bátorságot is merítettem, uh lehet láthatsz még ilyen ember ábrázolós témát) Jut eszembe: Te mikor raksz fel valamit? :)
Üdv

2010. április 28. | 20:41 | borboleta

Nem tudom más hogy van vele, de ha egy fotó eléri azt, hogy érzést közvetítsen, akkor nagyságrendekkel kisebbednek a szememben a hibái. És lehet nagykönyvszerű, ha üres marad. Hát nem tudom. De igazad lehet, hogy vegyes megítéléseket vonzhat egy hangulatkép. Nálam ennek magas lett volna a pontja, amint a kommentből is kiderül.

Razek válasza:
Még mindig csak köszönni tudom a szavaidat, na majd Letíciáról rakok fel még képet, azt majd pontozhatóba (annak majd a technikai része is rendben lesz, remélhetőleg :)

2010. április 28. | 20:22 | borboleta

Tele van érzelemmel ez a kép. Alig látszik a lány arca, mégis... Az elrévedés, a lemondás, a szomorúság,a csalódás, az ablakra tapadó kéz, amiből kiérződik, hogy szinte kapaszkodik valamibe... valamibe, ami talán most szakad el...
Tetszik, hogy nincs túlkontrasztosítva, hogy egyszerű szürke, hétköznapi érzelemvalóság...
Kicsit talán a fal dőlésére lehetett volna jobban figyelni, és bele kívánkozna az egész kéz...
De átjön a hangulat és az érzés, egy fotóban pedig talán ez a legtöbb, hogy meg tudja szólaltatni a nézőben, amit mondani akar...
(miért nem pontozható?)

Razek válasza:
Köszönöm értő szavaid és gondolataid. Nem akartam pontozhatóba tenni, mert tudom, hogy vannak hibái és szeretem ezt a képet, érzéseim kötődnek hozzá és már rájöttem, hogy olyat nem nagyon szabad felrakni pontozhatóba (csak ha nagyon tudja az ember, hogy mit csinál és én meg nem vagyok ott)