BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: állatfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. április 7. 18:58
  • Készítés helye (ország): Magyarország
NEM a természet lágy ölén

...bár ha jobban meggondolom...itt legalább nincsenek orvvadászok 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2013. április 21. | 10:18 | mosomedve88

A kép hangulatához illik, hogy fekete fehérben fotóztad. Lehet, hogy csak pihen és azért hajtotta le a füleit de olyan mintha magában szomorkodna. Sajnálom nagyon. Talán jobb lenne ha az egész állat látszana. Én voltam egy hete a fővárosi állatkertben de nem volt szívem őket fotózni, egyszerűen sajnáltam és nem volt hangulatom az ilyen képekhez.

jmlnike válasza:
köszönöm az értékelést. sajnos olyan helyen feküdt, hogy nem tudtam teljes egészében lefotózni. Elméletileg csak pihent, de a szabad élőhelyén biztosan boldogabb lenne

adott pontszám: 5
2010. május 6. | 20:52 | Chaoschild

Szia,
nagyon tetszik. Orrszarvú a betonfalak között.
Sokatmondó kép, nagyon jó téma.

Grat...

jmlnike válasza:
köszi örülök hogy tetszett:)

adott pontszám: 5
2010. április 12. | 23:49 | Aquila heliacA

állitolag nem zavarja feltétlenul hogy nem természetes környezetében van, törekszik a sajat territoriumat kialakitani, itt elvilegvan egy hely ami az övé, ennek ellenére a vadonban fotoztt állatos képeket szeretem, de tényhogy a fények miatt ez a kép nem rossz.azert javaslom őt lefotozni egy vidamabb életszakaszaban is, amikor mutatja magát!bolond a világ ez tény, és kell egy harc hogy mi ne bolonduljunk vele.tény hogy nem szeretem az állatkertet....de talan csirajaban ad minden embernek valamit amitől jöobb és állat/növény baratabb lesz a világ.

jmlnike válasza:
:):):) teljesen igazad van.talán az állatkertben a gyerekek is megtanulhatják, hogy igenis vigyázni kell az állatokra, és így személyesen is találkozhatnak ezekkel az állatokkal, nem csak a tv-ben. szerencsére én úgy érzem, hogy azért a fővárosi állatkertben igyekeznek nekik jó körülményeket teremteni:)

adott pontszám: 4
2010. április 9. | 13:32 | kerial_siller

Szia.
FF ebben az esetben sztem jó választás volt.
Jobb lenne, ha a nem ennyire oldalról mutatnád, hanem több látszana belôle szembôl.
Ettôl eltekintve nem rossz fotó!

jmlnike válasza:
köszi! hát a beállításról annyit, hogy szerintem nem jártam volna jól ha szemből fotózom, mert akkor kénytelen lettem volna a ketrecbe mászni:D lehet hogy ezt a rinó nem értékelte volna túlzottan:)

adott pontszám: 5
2010. április 8. | 19:59 | berkilac

Ugy latom komoly visszhangot valtott ki a fotod! Azt hiszem ironikusabb lett volna a cim a "NEM" szo nelkul. Szornyu onzo az ember. Az allatvedelmi torvenyeket is azert hoztak letre, , hogy az illetekesek egy Monalisa szeru mosollyal elharitsak a feleloseget : " -Termeszetesen vannak ide vonatkozo szabalyok, torvenyek.......kivizsgaljuk! Koszonom! "
Valahogy igy!
Az en velemenyem az, hogy az allatvedelem egy idejet mult divat.......sajnos! Ezert nem reagalnak, ezert nincs hozzafuzni valojuk!
Es meg irhatnam.....!
A kotelezo: jo arnyalatok, jo kompozicio, gondolatokat bizsergeto tema es nagyon jo, hogy FF-be keszitetted!

jmlnike válasza:
köszi a véleményt. én is nagyon sajnálom az állatokat, de sokukat sajnos már csak fogságban lehet megmenteni, mert amint visszakerülnek az élőhelyükre, szinte egyből veszélybe kerülnek az illegális vadászat miatt.Amúgy a kép a fővárosi állatkertben készül, és éppen pihent szerintem, úgyhogy talán annyira nem volt rossza helyzet mint amennyire a képen látszik:) csak mégis a fotó így ff-ben drámaibb lett! De azért persze örülnék ha minden élőlény a saját természetes élőhelyén élhetne boldogan.

2010. április 8. | 19:12 | Dante Darker

Eszemmbe jut a mese a jóllakott kutyáról és az éhes farkasról aki irigykedik, de meglátván a kutya nyakán a nyakörv és lánc miatt kikopott szőrt, mégis inkább az éhezés mellett marad.
Nem tudom, a rinó mit választana, én biztos az orvvadászokat - nagyon depis az a betonsarok, ez az élet számára...

jmlnike válasza:
hát igen. bár nemtudom hogy ő egyáltalán tudja-e hogy létezik olyan hogy szavanna.
amúgy a képen elég depisnek tűnik, de élőben inkánbb csak pihent. de valahogy mégis olyan zordra sikerült a kép.