BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,9
KATEGÓRIA: glamour
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. március 11. 16:01
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Budapest
  • Készítés ideje : 2010-03-10
Red II.

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 2,5
2010. április 8. | 13:46 | Dante Darker

Sajnos ez nekem nem jön be, nem egyfajta álszemérmes prüdériából (bár valóban kissé közönséges). De nagyon zavar a fények torz használata, a kemény árnyékok az orrnál és hason, a vágás esetlensége - szóval számomra ez csiszolandó nagyon.
Remélem nem haragszol meg a szubjektyv véleményemért (amúgy sincs súlya).

Biosz válasza:
Nem haragszom.

adott pontszám: 2,5
2010. március 26. | 09:09 | rekk

szia
ez nekem túl direkt. az erotika nem ott kezdődik, hogy beledugom a kezem a bugyimba....inkább ott van vége:)
a fények sem túl jók, a vágás sem az igazi...ezt nagyon át kell gondolni, és sztem ez nem glamour kategória, hanem valami más..:)
de a smink+ ruha (tehát hogy van rajta munka) az dícséretes!
üdv

Biosz válasza:
Kösz.

2010. március 24. | 21:14 | futobab

Szerencsétlenek a fények, főleg az orrán a háromszög. Picit prűd próbálkozásnak érzem az arcára tenni a fókuszt, a figyelem itt a kezén van...

Biosz válasza:
Értem, kössz.:)

adott pontszám: 5
2010. március 14. | 16:19 | Galba

Megnéztem a többi képed is. Láttam, hogy foglalkozol porno jelegű képekkel is. Magát az oldalt sajnos nem találtam.:-(
Nagyon ritkán fordul elő, hogy ilyen sorozatokban erre az oldalra is alkalmas kép készüljön. Lehet ez nem is része emmilyen sorozatnak
A kiváló technika és a szerkesztés nem erre vall. Vannak ennél erotikusab képek is ebben a témában, mint művész. Párok, egyedül stb.
Szóval ez nagyon jól és kifejezően őszintére sikerült.
Grt.

Biosz válasza:
Köszönöm, ez konkrétan nem sorozat volt, nem is pornós a lány. Ő csak egy aranyos akt modellem. Hamarosan menni fog az oldalam kb. 2hét múlva: www.nunifoto.hu

adott pontszám: 4,5
2010. március 13. | 23:39 | filep

Picit kegyetlen leszek, minden tetszik és jó.... csak az orron levö fény - árnyék borzasztó.
egy picit balra forditotta volna a fejét már is kitünö lenne... és az arc kifejezés is jpobb lenne

grat filep

Biosz válasza:
Köszönöm. igaz.

adott pontszám: 3,8
2010. március 13. | 22:28 | Melinalita

Az egész kép tökéletes lenne. Nagyon tettszik a téma, az arckifejezés, a színek.
Egyedül az a bajom vele, hogy sötétnek találom.

Üdv!

Biosz válasza:
Kössz, szerinted masztizáshoz fel szokták kapcsolni a villanyokat? :) Na látod... :)

adott pontszám: 4
2010. március 13. | 12:13 | shinji

Szervusz
Nagyon csalogató a kép! De azt kell, hogy mondjam a világítás több sebből vérzik. Az orron a kis fényfolt erős hiba. Illeve az arcélen a súrlófény sehogy sem illik bele a képbe! Újak? Kicsit tágabb vágás vagy más kéztartással orvosolhatóak. A képet 2 fénnyel kellett volna megvilágítani a lábak és a bugyi mellett az arcra is kellett volna felülről egy villantás, ekkor igaz nem lennének árnyékok. Ha mindenképpen erős árnyékokat szeretnél akkor egy feles világítás is megoldás.

Üdv

Biosz válasza:
Kössz.

2010. március 12. | 23:12 | Dani77

Sajnos a másikat kinyomtam, pedig az telitalálat! Az 5-ös lenne, ha lett volna türelmem. Ennél az arcon levő durva árnyékok nem tetszenek...habár ki nézi itt az arcot? :) lesz nézettsége,de mint fotó el van kapkodva, 2 - 3 közöttit érne szerintem. Mindenesetre megint megállapítom, hogy nem árt egy kis vérfrissítés náha a fotozzra, és te ebben mindíg az élen jársz, kössz!

Biosz válasza:
Szívesen. :)

2010. március 12. | 20:54 | ningbo

Köszönöm szépen a kreditet. Látva a pozitív fogadtatást, lehet hogy holnap készítek én is hasonlót...:)

Üdv

Biosz válasza:
Szívesen, Készíts is! Várom :)

adott pontszám: 3
2010. március 12. | 15:32 | kikó

Jó kis vonzó szexis kép, nem szenved hiányt sem dinamikában, sem pirosban. Kicsit sötétnek vélem, és a kihívó szerkesztésben csak annyi hiba csúszott, hogy a fény nagyon előnytelenül esik a lesütött szemekre. A szemgolyó rosszul adja vissza az ívét, mintha egy bábu lenne gülü szemekkel, túldimenzionált árnyékkal, és erős ajakcsillogással. A kép provokáló jellegét jól erősíti a pozíció,mélységélesség,de sokat rontanak,az említett részletek, elvonják a szemlélőt a tulajdonképpeni témáról.Gratulálok!

Biosz válasza:
kössz.

adott pontszám: 3
2010. március 12. | 13:48 | Mike88

Üdvözlöm!
Nem vagyok egy maradi típus, de a képed már kicsit közönséges, az előző selytelmes volt, adott egy kis "glamourt" , technikailag se nyerte el a tetszésem bal oldali kéz zavaró, a kompozició jó, nem tudnám máshogy elképzelni, további jó munkát!

Biosz válasza:
Értem, kössz.

2010. március 12. | 11:17 | hapicica

szia, ne haragudj kérlek, de harmadosztályú pornóoldalakon látni ilyen képeket. Azon kívül, hogy a világítás némi kívánnivalót hagy maga után, az embernek nem okoz esztétikai élményt, viszont felizgulnak néhányan gondolom, de szerintem a fotózásnak nem ez a célja, üdv. Nem osztályzom, mert karót adnék rá.

Biosz válasza:
Ha te mondod.. :)

2010. március 12. | 08:48 | pappati

nem a kemény fényekkel van bajom, hanem az ilyen fajta kemény fénnyel. csak ámulattal nézem, ahogy jobbnál jobb fotósok nyomják rá a magas pontszámokat, miközben az alulról világított női arcot a lehető legelőnytelenebbül fotóztad meg. kölyökkorunk zseblámpával alulról megvilágított horroros viccelődései jutnak eszembe. szóval a kemény fény nem lenne baj, ha nem szemkarikákat rajzolnál ki vele és a zavaró orr árnyékot.... szerintem.
a ruhaválasztást kizárólag a színe élteti, mivel a hasára felhúzott, összegyűrt rész gyakorlatilag még csak sejtetni sem engedi a test formáit. melyet azért lássuk be, nem hátrány ilyen fotóknál alkalmazni. a matató kéz környékére épp annyival kevesebb fény jutott, amennyivel több az arcra. a retus minősége pedig nagyon felszínes. ezek fényében számomra továbbra is tévút a fotó, viszont elgondolkoztató, hogy a fülledt erotika és a piros szín mennyi engedményt tud kicsikarni férfitársaimból.
véleményem mögött semmi rossz szándékot, vagy fotozz-os betegséget ne keress. csupán a tetszésindexemet tükrözi, kár is lenne egyéb motivációt keresni mögötte.
üdv
ati

Biosz válasza:
Miért baj az, hogy az arc ki van emelve a fényekkel? Meg a másik: ha valaki masztizik, az nem fogja a ruháját tökéletesen eligazítani magán. Ok fikázzad csak tovább,a te szemedbed szar és kész, értem én..

adott pontszám: 4,5
2010. március 12. | 08:21 | ovarnet

Érdekes pillanat, de pár dolgot nem értek illetve zavar,
Elsőként a színeket írom. A lányon lévő ruha színe igen furcsa. Gondolom a világítás miatt. Ugyanígy az orron lévő kis fény is zavaró. Viszont a matató kézről hiányolom a fényt és az élességet is.
Ez az én meglátásom, de természetesen elfogadom, hogy a fotós máshogy készíti el a képet.

Biosz válasza:
Értem, kössz.

2010. március 12. | 07:38 | vargacsaba

A combbal? A sötét részen történt valami, mert szemcsés, piros foltok vannak rajta. A CRT-m nagyon kihozza, a laptopon csak jó szögből látszik. Szerintem ha felhúzod a fényt, akkor mindjárt látszani fog.
Üdv!

Biosz válasza:
Nem láttam, valószínüleg tényleg olyan. Kössz.

adott pontszám: 1
2010. március 11. | 23:12 | pappati

szia
szélsőséges fotót szélsőségesen lehet csak pontozni. baromi magasan van az ingerküszöböm, tehát szó nincs róla, hogy a látvány megbotránkoztat. sokkal inkább az a felszínesség, ahogy a témához álltál. bocs, hogy nem keresek diszkrétebb kifejezést, de az alkalmazott fény hihetetlenül igénytelen, előnytelen és kemény. a képi világ szintén esetlen és a tudatosság legapróbb jelét sem érezni rajta. ragozhatnám még a dolgot, de csak ugyanezt fogalmaznám meg más tálalásban. szerintem ha ezt a fotót vállalhatónak érzed, alapjaiban kell átgondolnod a glamour fotózás lényegét, motivációját... szerintem!
ismét hangsúlyozom, semmi gondom a puncisimogató, kéjsóvár beállítással, kizárólag a fotó és az alkalmazott fények minősége botrányos.
nem bántásból írom, így érzem.
üdv
ati

Biosz válasza:
Ezt az 1-est azért nem fogadom el. 1. Ez nem glamuros fotó, de nem tudtam milyen kategóriába rakni. Nem akt. Nőt meg nem teszünk az egyéb kategóriába ezt már kitárgyaltuk itt. A családi/emlékképbe meg mégsem rakhatom. Tehát maradt a glamur. 2. Szerinted én nem tudom, látom, hogy kemények a fények? Azok mert én így akartam. Egy kemény, erotikától túlfűtött képhez az adott körülmények közt ezt képzeltem el. Tehát abszolult tudatos volt a megvilágítás. Rohadtul unok az elcsépelt "glamur kézikönmyv" szerint fotózni. Azokon a "lágy szabályokon" kívül is nyilnak dimenziók mint látod, és ez a többségnek be is jön. 3. ok a fotózáshoz fények kellenek. De! És itt van az a bizonyos de. Egy képen igen is a látvány a lényeg, a fények csak utána jönnek...és ők határozzák meg a köritést a füszerezést. Persze vannak kivételek, de ez a kép nem a kivételek között van... Köszönöm véleményed, de a leírtak miatt nem értek veled egyett. Nekem mint fotóriporer nap mint nap kell képeket készítenem, akkor is ha kemények a fények.:)

adott pontszám: 5
2010. március 11. | 23:10 | fehér elefánt

Szerintem tök jó, azaz blokkolnám. Ahogy az előző is. Tetszenek az olyan képek, amelyek nem a csontig rágott szépelgős, sejtelmesen erotikus oldalról közelítik meg a szexualitást. Szerintem a közfelfogásban tabunak számító témák közt kurkászva sokkal érdekesebb dolgokra bukkanhatunk. Valószinűleg a dokumentarista beszél belőlem, de úgy is mondhatnám hogy jobban bejön a szexualitás mint emberi jelenség boncolgatása mint az emberi esztétikum bemutatása. Izgalmasabb, és nagyobb kihívást is jelent.
Szépen összeraktad a színeket, de ezzel a szépséggel kicsit a saját csapdádba estél mivel a gondos smink és a hasonló gondossággal megválasztott ruhadarabok inkább beállított és eleve megtervezett képre utalnak, mint valódi természetességre. De ez valószinűleg olyan dilemma amivel minden kreatív fotósnak szembe kell néznie.

Biosz válasza:
Hát igen, ez egy örök dilema, köszönjük véleményed.

2010. március 11. | 22:22 | newgam

212014 csak a pontosítás végett!
Azért megtaláltam:)

Biosz válasza:
:)

adott pontszám: 3,8
2010. március 11. | 21:36 | newgam

Nem a "red"-del van bajom és nem is találom "nem ideillőnek" a témát, de a kivitelezés, hogy őszinte legyek, nem tetszik!
Túlságosan belemásztál (már elnézést a kifejezésért!) a lány arcába, a rövidnek saccolt gyújtótávolság itt nem helyénvaló.
A fények kicsit kemények, de talán ezt is megvédtem első sorommal.
A mélységélesség csökkentésével sejtelmessé, nyitottá, ezáltal tovább gondolhatóvá tehetted volna az erotikus témát.
Üdv!

Biosz válasza:
56mm ennyi helyem volt. A mélységélesség csökkentése a kép párjánál van. Köszönöm véleményed.

2010. március 11. | 21:10 | ningbo

Ja.... a homlokon érzékelhető elnagyolt retust nem említettem, másfelé jártak a gondolataim. Inkább a közlendőre koncentráltam a kivitelezés helyett. Ez pedig a kép szempontjából erős pozitívum.

Üdv

Biosz válasza:
:)

adott pontszám: 4,5
2010. március 11. | 21:03 | ningbo

A kép remek, jó a pozícióválasztás, Az élességtartománnyal az arckifejezésre öszpontosított figyelem szégyenlősen életlen tartományban mutatja a még ma is tabutémának számító ösztön privátszférához tartozó megnyilvánulását. Ez a kép erőssége. Többségében prűdek vagyunk a nyilvánosság előtt, de rendkívül szeretünk belesni a szomszéd hálószobatitkaiba. Éppen ezért tanulmányozzák sokan az ilyen jellegű képeket, mert valamiféle elnyomott kíváncsiságot elégít ki, de a szexuális és erkölcsi nevelés nem engedi az értelmezés közben felmerült gondolatok felvállalását. Társadalompszichológiai megközelítésben a kép megtekintése által kiváltott reakcióknak is kiemelkedő jelentősége lehet egy erre szakosodott szakember számára.

Technikailag tetszik az átlós elrendezés, a fényirány megválasztása, mely hangsúlyt is ad az arckifejezésnek. A témaválasztást és annak megvalósítását figyelembe véve a bal felső sarokban belógó ujjak sem rontják a kép vizuális élményét. A színvilág vöröses tónusai intimitást sugallnak az értelmezésnek. A felső vágás éles határt szab, visszaterel az arcra. Nagyon jó ez a kép na, de az orrcimpa fényessége érthetetlen számomra, visszazökkent a valóságba, a szemgödörre vetett árnyékkal együtt.

Most mondhatnám, hogy erre legközelebb vigyázz, de úgyis megteszed - ha észreveszed. Tudom, hogy ez már nem egyszerű. legtöbbször a jó kép birtoklásának tudatában csak a monitor előtt szembesülünk a végeredménnyel, ezerszer megfogadva hogy majd legközelebb....és akkor is csúsznak be hibák.

Szóval nagyon jó ez a kép, de az említettek miatt nem mondhatom tökéletesnek, amit nagyon sajnálok.

Grat, remélem lesz folytatás.

Biosz válasza:
Köszönöm nagyon részletes véleményed, igen, ebbő lehet tanulni. Hogy lesz-e folytatás? Majd megbeszélem a modellemmel.. :)
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

2010. március 11. | 18:38 | p4pp

A párja jobban üt:)

Biosz válasza:
:)

2010. március 11. | 17:17 | vargacsaba

Az előző azért finomabb munka volt.
A jobb comb elég gáz.
Üdv!

Biosz válasza:
Mi a baj vele?

adott pontszám: 4,9
2010. március 11. | 17:05 | Nikon_os

Lefogadom ,hogy Biosz követte el :-))
Pártolom az erotikus töltetű fotókat és ez számomra felettébb elnyerte a tetszésem ,de szerintem a mélységélességgel lehetett volna kicsit ,hogy még kevésbé látszodjon ,hogy hol is matat az a kéz de azért sejtesse .
Ezt leszámitva nagyon merész !
Ja és emiatt 4.9 :-)

Gratula
Űdv
Nikon_os

Biosz válasza:
Kössz. :)

adott pontszám: 3
2010. március 11. | 16:45 | loriatya

szia!
most tudom, hogy ha a kepre az ember nem otost ad akkor ramondjak h irigy, de most ez igy nem stimmel.
szerintem.
izgi a tema, meg minden, de valahogy a fejre eso fenyek nagyon nem jok. az orr megvilagitasa meg nagyon nem elonyos. tobb hangsulyt fektettem volna a pozra, es a fenyekre, es kevesebbet a hatasvadaszatra.
ezt mindenfele negativ ertelmezes nelkul mondom. ha egyedul vagyok a velemenyemmel, kivonatom.
de ez igy most tudatos, kreativ, de minosegeben javitando az en szememben. nezettsege mindenkepp lesz.
jo fenyeket!

Biosz válasza:
Elfogadom, nem kell kivonatni. :) Kössz, hogy írtál.

2010. március 11. | 16:44 | Nanuq

vagány :)

Biosz válasza:
Ha Te mondod.. :) kössz.

2010. március 11. | 16:17 | Razek

Húúú mit fogsz ezért kapni :))

Biosz válasza:
Állok elébe :)

2010. március 11. | 16:16 | másikvanek

Naja! még jó, hogy életszerű. :)

Biosz válasza:
:)

adott pontszám: 5
2010. március 11. | 16:15 | másikvanek

Majd mások megírják, hogy miért nem jó.
Nekem nagyon tetszik. Sok képet láttam már a témáról, több fórumon.
Ez nagyon életszerű, a környezet és a színvilág is illik a hangulathoz.
Grat!
üdv.
másikvanek

Biosz válasza:
Köszönöm. Vannak hibái valóban a képnek, de a színvilág, és a hangulat engem is megfogott.