BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
2,41
KATEGÓRIA: portré
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. március 3. 10:46
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Budapest
Felkészültél?

Kicsit rég fotóztam már, de ezt szerettem volna megosztani veletek. Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Laptop monitoron szerkesztettem, így lehet egy két helyen nem a legjobb!:( Na meg kicsit nagy is lett sorry!:) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2010. március 17. | 09:43 | rekk

szia
szerintem te is látod, hogy rossz minőségű a kép, életlen, homályos lett, nem jó a szerkesztés sem.
abba a hibába estél, h jött egy ötlet, ami esetleg jó is lehetne, és rosszul lett kivitelezve. Próbáld újra csinálni, de több ötlettel, fénnyel....
üdv

Silicore válasza:
Kösszi!Igyexem!

adott pontszám: 3,5
2010. március 7. | 11:07 | Vadkörte

Szia!
A kép részletei nagyon jók, de nem találok összhangot a darabkák között. Talán a fantáziáém nem elég jó, lehet.
A kórházi maszk és hajfogó nem passzol össze a környezettel, és a modell ruhájával se. A kikandikáló fehér valami a nő jobb vállánál kimondottan zavaró, elviszi a tekintetet, a figyelmet a inkább arra a furcsa háromszög alakú világosabb foltra irányítja, ami talán ellenkező esetben elsikkadna. A nő szinte kihívó pillantása ellentétben áll a szájmaszkkal s a cím sugallta helyzettel. (Hacsak nem valami bizarr játék szemlélői vagyunk...) Az alak kifelé fordul a képből, s bár a szerkesztés jó, ez a beállítás így nem az igazi -- szerintem. A szemek körüli homály sejtelmessé teszi a tekintetet, ami megint csak ellentétes a címmel, a cím sugallta helyzettel. Sajnos az éleség mégis megjelenik, a lány jobb karján.

Silicore válasza:
Szia!

A ruha sajna összeillik a maszkkal, mert hogy ez egy műtős cucc:)
A többibe egyetértek és sajnos a hibákat csak mindig a feltöltéskor veszem észre. :( Biztos a nagy lelkesedés, hogy van egy jó fotó és elsiklók a részleteken! Aztán menézem és .... a többit már le is írtad! Köszönöm, hogy ilyen jó értékelést adtál! További szép fényeket!

2010. március 5. | 09:27 | Balogh Alex

Szia,

Ez a kép nagyon sok szempontból hibás. Nagyon látszólagos az elmosódot rész, ráadásul egybe mosódik a hátérrel. Az ilyen efekteket úgy kell használni, hogy attól még természetes legyen az a bizonyos portré. Ez már nem az sajnos. Ami a kompoziciót illeti, nagyon sok benne a sötét rész, ami el veszi a figyelmet az alanyról. A belógó fehér valami is zavar a bal oldalon. A vágás sem túl előnyös, mivel sok hely maradt bal oldalon, és sok rész maradt a testéből.

Nem adtam pontot, hogy ne rontsam a médiádat... remélem hasznosak voltak az észrevételeim.

Üdv.
Balogh Alex

Silicore válasza:
Kösszi szépen, hogy benéztél és értékelted!

2010. március 3. | 14:52 | Roland78

Pont nélkül, mert nem egy túl jól sikerült kép, de le szerettem volna írni a véleményem.
Gondolom a sejtelmesség,elmosódás szándékos volt. De, nálam nagyon nem tett jót a képnek - legalább a fej, fej környéki részt ki kellett volna hagyni a lágyításból, mert nagyon elszédít a fekete és sötét árnyalatok miatt is.

Gondolom nem "megbeszélt" fotóról beszélünk, ezért a fehér, dekoltázs alól kikandikáló részt ki kellett volna retusálnod, mert nagyon elviszi a tekintetet, el"múlasztja" az érzést, amit a "doktornő" tekintete sugall...
Remélem a véleményem ellenére azért még "folytatod" a fotózást :)

Silicore válasza:
köszi szépen az értékelést!

2010. március 3. | 14:08 | moni

A vágásnál, ha már nem középre igazítottad az alakot, levághattad volna azt a kis világosabb barna foltot is a jobb oldalon és szerintem alul is sok a nagy fekete rész. Ami viszont nekem nagyon zavaró a vállánál a kis kilógó fehér valami!

Silicore válasza:
köszi szépen az értékelést!

adott pontszám: 3
2010. március 3. | 14:06 | Fantom

szia!
az a cim, h "felkeszultel" a baj, az, h nem jon at, h most mire kene felkeszoljon? egy mutetre? inekciora? mire?
a masik problema az, h ez a lagyitas szerintem nem segit a fotodon, nem tudom mi volt a szandekod de engem zavar, h a szemek nem elesk. nagyon nagy hangsulyt kap a maszk, a szemet oda vonza es tul sotetbe vannak a lany szemei. a sotet bluz alol kilogo feher valami se elnyos. ez a pozicio se mond sokat....nagyon sajnalom oszinten probalok keresni rajta valami pozitivumot de ezt most szerintem ujra kene fotozni vagy esetleg egy mas utomunka. remelem nem bantottalak meg.
tovabbi sok sikert!
udv

Silicore válasza:
köszi szépen az értékelést!

2010. március 3. | 12:40 | freeze

Bocsáss meg a ruha miatt, ebben nem vagyok jártas és tévedtem.

Üdv:freeze

Silicore válasza:
Semmi gond:) Én is ott tudtam meg:)

adott pontszám: 2
2010. március 3. | 11:32 | Shariff

Szia!

Ez így nagyon kevés egy jó fotóhoz.. Lapos fények, életlen, rossz minőségű. Alul indokolatlanul sok a tér, illetve balon. Jobbon kulcscsont magasságában van egy zavaró folt szélen. Mondanivalója is inkább nevetséges ezzel a tekintettel, görnyedt beállással.

Nagyon nem sikerült jól, ne haragudj!

Shariff

Silicore válasza:
Nem haragszom! A baj, hogy kiestem egy picit ebből!:( Bal oldalra hagyott tér az tudatos volt.
Köszi, hogy értékelted!

adott pontszám: 3
2010. március 3. | 10:59 | freeze

Szia! Az első benyomásom a képről az volt, hogy Sok a hely bal oldalt. nem azt mondom ,hogy szimmetrikus legyen, de arányosabb lenne, ha ott elvégnád a képet, ahol véget ér a háttérben lévő barna sáv. Amúgy is zavaró a bal oldali feketeség. Ezt kipróbáltam, had lássam milyen lett. Ekkor sem lett az igazi és rájöttem mi a bajom.
A hölgy testtartása nekem inkább a jobb oldalon kívánná meg a több teret. Olyan mintha kiesne a képből.
A melltartó pánt (ha az) nekem zavaró a képen.
A szándékos homályosítást talán el tudom fogadni, mert mondjuk a beteg már kába és így látja az orvosát (felkészültél?), de itt azért zavaros a kép egy kicsit. A fej és a cím együttese egy orvos személyére utal, de az öltözet nem harmonizál ezzel.
Kár, hogy a tekintet nem éles.

Szóval a szubjektív véleményem alapján van mit javítani a képen.

Tudatos, de javítandó... legalábbis nekem :)

üdv:freeze

Silicore válasza:
Szia!

Köszi, hát a ruha komplett műtős ruha:) Szóval az szerintem passzol:) A képet abból a szempontból rontottam el, hogy kevés fényt hagytam és már rájöttem meg még egy csomó hibát:) De valahogy mindig akkor veszem észre mikor feltöltöm. A másik, hogy picit kiestem ebből és rég nem csináltam képet és egy picit vissza kell rázódnom!:)