BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: tárgyfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. február 27. 11:45
  • érzékenység: ISO 50
  • fókusztávolság: 120 mm
  • objektív: HC-120 makró
  • rekeszérték: 10
  • zársebesség: 1/125
Súlypont

Szezámmagos csirke 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2010. március 2. | 12:26 | deldo

Aki próbált már gasztrofotót lőni, az pontosan tudja, mennyire nehéz dolga van ilyenkor a fotósnak. Nem elég a jó gép, meg is kell komponálni a profi összképet, és itt a jó gép és a kompozíció is egyben van. Ráadásul a megfelelő kellékeket pakoltad egymás mellé, tényleg úgy érezhetjük, hogy egy igazi kínai ebédben lesz részünk.

Osztya válasza:
Köszönöm szépen a megtisztelő kommentet.

adott pontszám: 5
2010. február 28. | 14:26 | solve

Komolyan mondom ha sokáig nézegetem a képeid egyrészt elhízok, másrészt áttérek ételfotózásra. A képed most is nagyon szépen komponált, a színek megint kiemelnek és harmonikusak.Látszik hogy nem ma kezdted a szakmát, minden tiszteletem mert ez talán az egyik legnehezebb műfaj.

Osztya válasza:
Köszönöm, szívesen megnéznék tőled egy ételfotót.

adott pontszám: 5
2010. február 27. | 21:07 | Alexander Nevermind

Szia, megint a szokott minőség Tőled :)
Már nyomnám az ötöst és kész, de még muszály írni mert levonják a krediteim. Tehát. Remek helyen az élesség. Tetszik ez az átlós szerkesztés, tetszik a fehár terítékkel ez a színvilág. A világítás is eltalált. Zárójelben jegyezném meg, nem gond ilyenkor, hogy a pálcika kifut a képből? De persze ezt Te jobban tudod, ezért kérdeztem :) Üdv. és Gratulálok. Krisz

Osztya válasza:
Köszönöm szépen az értékelést, nem gondolom hibának, mivel másodlagos képi elem, lényeges vonalai így is segítenek a kép stabilitását elérni.

adott pontszám: 5
2010. február 27. | 20:26 | pilipár

FEHÉR TÁNYÉRON inycsiklandóan tálalt, nagyon finomnak látszó, gusztusos étel - fogyókúra idején ilyeneket tilos nézegetni :)) -, szép a körítés, a jobb oldali evőpálcikából ugyan csipetnyivel többet is elbírt volna ez az ázsiai étel :DD, de egyébként nagyon tetszetős felvétel!
Gratulálok Osztya! (a kéktányéros) Pilipár

Osztya válasza:
:D köszönöm pilipár, titkon vártam, hogy benézel.

adott pontszám: 4
2010. február 27. | 15:00 | zkoskovics

Hát megéheztem a képtől, ami azt hiszem pozitívuma:-). Amit nem értek miért "borul fel" a kép, és miért fut ki a képből a szalvéta, és főleg a pálcika hegye. Annak belüllenne a helye. De étvégygerjesztő az biztos:-)
Üdv

Osztya válasza:
Köszönöm a kommentedet, kérdésedre a válaszom pedig: a kép kompozíciója jobbra lett súlyozva, ezt a billenést kívántam a dőléssel erősíteni, erre ráerősítvén minden az iránynak megfelelően lett berendezve, tálka hosszanti íve, árnyékok, terítő, az, hogy a pálca hegyének hol a helye, nos élbe az alkotói szabadsággal, kint. Maga a pálcika is a súlypont erősítésére szolgálva lett oda komponálva.

2010. február 27. | 12:35 | cyka

Köszönöm a válaszod.

Pálcyka

Osztya válasza:
Szívesen, bármikor.

adott pontszám: 5
2010. február 27. | 12:31 | bodzaszörp

Szia!!

Nagyon gusztusos az étel és szeretem is... :)
Dinamikát ad a képnek a dőlés, jó az átlós szerkesztés és a kiegészítők is jól ellensúlyozzák az ételt.
Mi az a zöld díszítés oldalt?
Technikailag kifogástalan.
Megfelelő élesség, jó fények....

üdv.bodza

Osztya válasza:
Köszönöm Bodza, póréhagyma zöldje természetesen applikálva a látvány kedvéért.

2010. február 27. | 12:08 | cyka

szia!
természetesen nem szeretném kétségbevonni a tudásod, de ennél a kompozíciónál a hátérbe lévő alátét összecsavarva nekem zavaró, mert tudom mire van és mivel ez a kompozíció már a megterített asztalt érzékelteti velem ezért nem értem m
meg tudod esetleg magyarázni a döntésed?

Természetesen a fények formák arányok a tőled megszokottan tökéletesek.

Pálcyka

Osztya válasza:
Köszi a véleményt, szóval, ha el tudsz vonatkoztatni a terített asztaltól és beugrik, hogy ez itt még terítésre vár, akkor értelmet nyer az alátét, mely igazán másodlagos képi elem itt.

2010. február 27. | 12:04 | h.rom

Rakottburgonya. Darált pörkölthús, főtt tojás, reszelt sajt, jóó sok fűszeres tejföl, vaj.

Osztya válasza:
Az igen, nagyon finomat esztek.

adott pontszám: 5
2010. február 27. | 11:50 | h.rom

Pont most készülünk ebédelni, szóóval megvan az étvégy a képed láttán. :) És nem csak szép, és szépen fotografált, hanem bizonyára nagyon finom is ez az alkotás. A minőség a megszokott, csodálatos expo, élesség, színek, részletgazdagság nem lehet vita tárgya. Gratulálok!

Osztya válasza:
Köszönöm a véleményedet és jó étvágyat az ebédhez. Mi a menü?