BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2009. október 9. 14:33
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Budapest
Egy esküvő forgatókönyve

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2009. október 16. | 14:40 | draculea

Remek hangulatfotó!!! ha négyképbe kellene összefoglalni az esküvöt, azt mondanám, tényleg ez a négykocka jellemzi! A szertartás, és ami utána van, Különösen az első illetve az utolsó kép az, ami nagyon adja au esküvöt, ami közöttük van, az végül is akármilyen más buliról is szólhatna, de így összefoglalva valóban ennyi. Az utlsó képen a bemozdulás egyébként nagyon tetszik, egészen festőien elmosodott lett, vssizadta a tánc dinamikáját. Szerintem totál hangulatos az egész így egybe, és a vágások is tetszenek. Lehet hogy a pixelvadászok szerint nem tökéletes, de mindenképpen kreativ, és az számomra többet ér, mint például egy kis kiégés a ruhán.

kvasztojan válasza:
Köszönöm szépen!:) Örülök h így látod!!

adott pontszám: 3,8
2009. október 11. | 16:53 | ruprechjudit

Tetszik az összeállítás, jól sikerült őket "csíkokra vágnod". A jobboldai akciódús, a tortás jól mesél az eseményról, a lufis pedig izgalmas színfolt - bár talán még erősebb volna kisebb mélységélességgel.
Minőségileg lehetne jobb, de ezt nem számítom az értékelésbe, mert nem tudom mit bír a gép.
Viszont a bal oldali képet kissé gyengének érzem, másikat választottam volna - főleg a vőlegény fejéből kinövő oszlop, az erősen kiégett ruha miatt.
(És ha hosszú formátum, akkor ha van olyan egészalakos kép, és megoldható is, nem vágnám félbe őket, szerintem nem hat szerencsésen.).

kvasztojan válasza:
Köszönöm az értékelésed!:) Hát igen a minőség nem tökéletes. A félbevágás viszont tudatos volt, h így harmonizáljon a 3. 4. képpel, különben érzésem szerint nagyon ugrálna a kép. A fejből kinövő oszlop hiba, a kiégést is lehetett volna jobban kezelni!

adott pontszám: 4
2009. október 9. | 23:50 | harminchat

Szia! Az elgondolás nem rossz, bár merész dolog négy pillanatba belesűríteni egy eskövő fő mozzanatait. Azt hiszem a két szélső kép az, ami igazán tetszik, főként a befejező fotónak van erős atmoszférája. A középső képek kicsit üresnek tűnnek, a tortás fotó pedig szinte kisértetiesen hat emberek nélkül.
Keskeny csíkokra szabdaltad az időt, de úgy tűnik így is akad elég látnivaló és hangulat.
Szép fényeket!

kvasztojan válasza:
Köszönöm szépen!:) Nekem a tortás a kedvencem :D

adott pontszám: 3
2009. október 9. | 20:39 | V.F.

Szeretem az ilyen kis montázsokat, de itt ez most nekem nem működik. Nem érzem elég hangulatosnak a kiragadott részleteket, sőt minőségben és szerkesztésben is gyengék. Az elsőn sok a tér a fejek felett, míg alul szűk a második kép túl üres, mint ahogy a harmadik is a negyedik a táncoló nővel nem rossz csak semmi esküvői érzés nem jön, le bárhól táncolhatna inkább a menyasszonyt kellett volna lekapnod táncolás közbe. Az összhatás nem elég hangulatos.
Üdv.
VF
20.

kvasztojan válasza:
Köszönöm az értékelésed! A minőség egy részét a kompaktra fognám, bár tudom, akkor minek töltöttem fel?: Az első kép szerkesztési hibáival részben egyetértek, mert mint különálló fotó nem állná meg a helyét, de a fejek pont egy magasságban vannak a 3. és 4. kép főtémáival, én erre próbáltam figyelni, h ne ugráljon a kép. Sztem egy esküvő nem csak az ifjú párról szól, hanem a résztvevőkről is, úgy érzem a 4. kép kifejezi h itt bizony egy lagzi folyik. De természetesen jobban is meg lehetett volna csinálni!!

adott pontszám: 4
2009. október 9. | 16:08 | Blex

Hali!
Szertartás, a buli, torta, tánc, képkockánként
Balról nézve:
A pár felett túlságosan soknak tartom a teret jobb lett volna közelebb hozni őket, a menyasszonyi ruhán részlettelen részek (kiégett)
A lufis kép a vacsoráról és a buliról árulkodik, majd az est fénypontja a torta, ez kicsit rossz szögből dőlős hatást eredményez, végén a tánc, ami jó dinamikusan van megörökítve bemozdulással talán ezért is zajos a képminőség, itt teljesen fekete bebukott részek.
Üdv.

kvasztojan válasza:
Szia! Köszönöm az értékelésed! Egyetértek a felsorolt hibákkal, kivéve a tortás kritikát, sztem az a legjobb a 4 közül.:)

adott pontszám: 3,5
2009. október 9. | 15:34 | aetrigan

Szia
Ötletes az ilyen stílusú montázsa az esküvői képeknek...gondolom időrendi sorrendben vannak azért:)
Az alapvető hiba szerintem a négy képnél megfigyelhető erős minőségbeli különbség, különösen az utolsó ami szerintem nagyon kilóg.
Az ötlet tetszik, de a megvalósítás sztem nem az igazi

kvasztojan válasza:
Köszönöm az értékelésed! Sajnos kompakttal ennyire futotta, de egy bulizósat mindenképpen bele akartam tenni.