BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4
KATEGÓRIA: családi/emlékkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2009. július 26. 18:20
Réka :)

Kislányom 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2009. július 29. | 21:49 | gybpeti

Szia! Kedves kis kép lehet majd az albumba, ahova gyűjtik a gyerek fotóit, de szerintem ide nem a legtökéletesebb. Úgy érzem, hogy bőven lehetett volna még nagyobbra hagyni a képet. Nagyon nem tetszik, hogy ilyen mértékben van levágva a feje. A keze nagyon szép, de csak a semmiből lóg és így nekem egy kicsit morbidnak tűnik. A kisbabáknak olyan szép a kezük, hogy vétek levágni...

rici válasza:
Szia!
Szerintem, amiről te írtál, az egy teljesen másik kép volna, és egyáltalán nem egyezik az ízlésünk, de ez így van jól.
Üdv!

adott pontszám: 4,5
2009. július 27. | 19:38 | zatony

szia! jó a kép színvilága, olyan igazi kisbabás. A feje búbját nem vágtam volna ki a képből, úgy lenne teljes egész az az aranyos arc. Egyébként gratulálok a kislányodhoz, nagyon aranyos.

rici válasza:
Szia!
Te vagy az első, akinek így tetszenek a színek, ahogy vannak. Örülök neki. és köszönöm a gratulációt is!
Üdv!

2009. július 26. | 21:22 | h.rom

Én a vágáson nem utólagos vágást gondoltam, talán képkivágást kellett volna írnom, ami komponáláskor történik ugyebár. :)
Látjogosultság? Nos... nem láttam okot arra hogy rosszabbat adjak rá, hisz a szerkesztés (direkt nem írok vágást ;)) nekem bejön, az élesség jó, csak a WB csúszott el.

rici válasza:
A moderátor szerint nem volt helye a képnek az oldalon. Erre céloztam :)
Vágás-képkivágás :)
Ok, értjük egymást :), köszi mégegyszer!
Üdv!

2009. július 26. | 19:51 | Radovics János

Kedves Rici!
Amikor szeretteink képét pontozhatóra tesszük, lelkileg igen erősnek kellene lennünk. (Én nem vagyok az!) Az ember nem tud elvonatkoztatni, és nem képes objektíven a képre koncentrálni. És így van ez jól!!! A moderátor ismeri ezt a helyzetet, és meg akar védeni minden kellemetlenségtől, ami abból származik, hogy mások, bár leírják, hogy angyali a baba, de:......
A moderátori szöveg egy sablon-szöveg, nem személyre szól, és jóindulatú, figyelmeztető jellege van. Én is kaptam belőle bőven, rosszul is esett, de később beláttam, hogy nem akartak nekem rosszat. Mivel ismerem az érzést, (és különben is ) azt tanácsolnám, hogy az ilyen jellegű képeket ne tedd pontozhatóra. Attól még a galériádba kerül, és mi, akik egy kreditért sokszor nem látjuk fától az erdőt, másképp kezeljük a "nempontozható" képeket.
Amúgy gyönyörű Réka, és sok boldogságot kívánok Nektek.
R.J.

rici válasza:
Köszönöm szépen a "vígasztalást"! Nos, igen. Eléggé elfogult vagyok a képpel kapcsolatban, de ha valaki azért ad rá alacsony pontot, mert súlyos technikai hibákkal rendelkezik a kép, hát nem sértődöm meg. A moderátor szerint pedig ez a kép nem állja meg a helyét ezen az oldalon. Kérdem én: ha nem töltök fel rossz képeket, akkor hogyan fogok rájönni, hogy milyen hibákat vétettem? Szerintem (legalábbis régebben) erre az oldalra azok regisztráltak, akik tanulni szerettek volna. De úgy látom mára eljutott oda az oldal, hogy csak és kizárólag csillagos 5ös képeket lehet feltölteni... hm... mindegy, hagyjuk!
Elnézést ezért a kis kitérőért...
Lényeg, hogy a babó és anyukája jól vannak, köszönöm szépen, hogy időt szántál a képre! És köszönöm a jókívánságokat is!
Üdv!
R.A.

adott pontszám: 4
2009. július 26. | 19:19 | h.rom

A moderátorok nem potyára koptatják a billentyűzetet, amikor javasolnak valamit. Én is betartom, vagy legalábbis igyekszem, a szabályzatot.
A képről: én egy hibát látok benne, mert jó az élesség és és a vágás, hát, elfogadható ahogy van. De a baba bőre rákvörös, az egész kép el van csúszva a red csatorna felé, a WB rossz beállításából adódik, hisz a ruháján sem fehér a fehér. Nem rossz, de ezt a hibát korrigálni kellene.

rici válasza:
A képet egyáltalán nem vágtam meg, és nem alakítottam át semmilyen formában, egy icipici retus van rajta, mert hámlik a babó néhol. A feháregyensúlyban igazad lehet, nekem viszont így sokkal bennsőségesebbnek hat. A ruha fehérségét nem is figyeltem, elég elfogult vagyok a képpel kapcsolatban, ezért is esett rosszul a moderátor elutasítása. Ez van :)) A tőled kapott 4 ponttal pedig igazolva érzem a kép létjogosultságát az oldalon.
Köszönöm!
Üdv!