BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,34
KATEGÓRIA: szociofotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2009. június 3. 19:17
  • forrás: negatív
Böri 1.

Csak a bilincs 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,6
2009. június 24. | 17:17 | Kimura

Szia, maga az ötlet jó, de nekem azért nem tetszik a kép, mert lemaradtak az ujjak, és a kivágás miatt pont az a rész maradt le a képről, amit sokszor látni, filmeken is akár, ahogy így tartja a kezét, kétségbeesetten, kérdőn, kicsit kinyílt tenyérrel

a stílusa jó a képnek, tetszik hogy ilyen direkt zajos, egyedül még annyi, hogy véleményem szerint ha a bilincs bal oldala is kicsit élesebb lett volna, ill jobban megvilágított, hogy a feketének rendesen látszódjanak a kontúrjai, még nagyobb lenne a kontraszt, és kicsit erőteljesebb lenne a kép

Üdv

Nagson1 válasza:
Szép fényeket!

adott pontszám: 5
2009. június 4. | 21:20 | tyuan

Szerintem hatásos és a fókusz is jó! Lehetne mondani, hogy az ujjak megvágása nem szerencsés, de a felső vágással együtt szerintem igen is jó! Tetszik!

Nagson1 válasza:
Köszönöm az értékelést.

adott pontszám: 3
2009. június 3. | 22:34 | NZsuzsi

Ha ez egy sorozat része (márpedig a számozásból azt gondolom) semmiképp sem ezzel a képpel kezdeném. Így kevés a kapaszkodó. Egy félmeztelen felsôtest bilinccsel még nem jelzi feltétlen h tényleg egy börtönben készült riportsorozat darabja lenne a fotó. (bár lehet) Talán egy másik képpel inditva belefér ez is a sorozatba és akkor már kapcsolja az ember a képkockákat. Öszintén megmondom nem mozgat meg a kép. középre szerkesztett bilincses kezet látok és más semmi. Ennél sokkal markánsabb, erôteljesebbet várnék. A cimválasztás is komolytalanná teszi az egész képet. "böri"
Remélem nem lesz öri hari mert leírtam a gondolataim. Miért csonkoltad a kézfejet. Talán az mesélôsebb lenne, egész közelrôl. De ez már egy másik kép ahogy én közelíteném meg ezt a témát. Azt érzem mindannak ellenére h csonkolt az alak még így is túl sokat mutatsz. De az is lehet hogyha a sorozat másik darabjával kezdesz már nem zavarna ennyire a dolog. Nagyon fontos a bevezetési sorrend. Bocs ha túl sokat írtam és nem a mûszaki megoldások felsorolásával tömtem teli a véleményt. Nekem elsôsorban a kép hangulata kompoziciója és az egész összhatás a lényeg a pixelek és egyebek boncolgatását meghagyom másoknak. De mindenképp kiváncsi lennék a többi képre is.

Nagson1 válasza:
Köszönöm az értékelést.

adott pontszám: 3,5
2009. június 3. | 19:38 | V.F.

Enyhe provokatív jelleggel készülhetett és került fel ide ez a kép úgy érzem és nem egy a valóságot bemutatni kívánt dokumentum sorozat részeként.
Terméseztessen a tévedés lehetőségét fent tartom de elsőre így érzem.
A képről csak annyit hogy elsősorban a vágást érzem elhibázottnak legfőképpen a kézfej félbevágását. Azt leszámítva hogy ez mennyire szabály vagy nem szabály kérdése itt nagyon zavaró.
Bár nem voltam még böriben szerencsére de nem hiszem hogy így félmeztelenül lenne hiteles ez a kép.
Üdv.
VF

Nagson1 válasza:
Köszönöm az értékelést.