BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: riport
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2009. április 6. 14:00
cím nélkül

-67,9 kredittel nem tudok válaszolni, ezért itt köszönném meg abc sorrendben Balogh Zolinak, Hegyiembernek, Nagy Mihálynak és természetesen Szandelszky Bélának is! Köszönöm! A fórumban, a profi értékeléseknél válaszolok Balázs! Köszönöm szépen Tgely!!!  

A PROFI ÉRTÉKELÉSE
Ha jól emlékszem, láttam ezt a képet az idei sajtófotó zsűrizésén. Valahogy felkeltette a figyelmemet, és ahogy akkor is, most is azt mondom, hogy a kép jó, sőt nagyon kifejező, ötletes, de szűkebbre kellett volna vágni. A mai rohanó világunkban, ahol a nyomtatott sajtóra egyre kevesebb figyelem jut, és az interneten megjelenő képekre is csak pillanatok jutnak, nem szabad elfeledkeznünk a gyors kommunikációról, és ezért fontos, hogy lényegretörőbben fogalmazzunk. Ezért ezt a képet érdemes szűkebbre vágni, ez még jobbá tenné. Ügyes vagy, hogy észrevetted a pillanatot, gratulálok a képhez, amelyben az előtér és a háttér tökéletesen kommunikál egymással, és mindezen túl bemutatja a mai Magyarország "sokszínűségét".
Értékelte: Szandelszky Béla
Az Associated Press (AP) hírügynökség többszörös Magyar Sajtófotó díjas fotóriportere, a Digitális Fotótanfolyam oktatója: www.digitalisfototanfolyam.hu
A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2010. szeptember 1. | 21:52 | bloodandink

Irdatlan jó a főalak és a háttér plakátlány szinte megegyező tartása,mozdulata!Nem semmi elkapni az ilyen pillanatokat!!!Gratulálok!

2010. március 14. | 21:57 | Tgely

Vannak olyan fotósok, akikre büszke leszek, még akkor is, ha csak néhány, de számomra meghatározó munkáit "bírálhattam"
Köszönöm!

2010. február 17. | 21:30 | fehér elefánt

Kíváncsi voltam hogy a SF idei nyertese értékeli-e ezt a képet, aminek sokak szerint az idei SF egyik nyertes képének kellett volna lennie.
Nagyra becsülve Szandelszky értékeléseit, szerintem itt nincs igaza, illetve nem a kép gyenge pontját emelte ki. Ezt képtelenség vágni. Ha kockára vágjuk (mert szabálytalan oldalaránnyal nem érdemes próbálkozni), akkor nyilván balról vágunk, az egyenlő oldalak miatt jobbról is kéne egy kicsit vágni, így viszont az emberünk szinte már nekimenne a kép jobb szélének.
A lényegretörő fogalmazással sincs gond, hiszen a sztori első pillantásra is nyilvánvaló, nem úgy tűnik hogy bárkinek is magyarázni kellett volna a képet. Persze lehet hogy Szandelszky arra célzott hogy a zsüri nem vette az üzenetet. Ebben az esetben a zsüriből kéne vágni balról-jobbról egyaránt 50%-ot.
Ha én lettem volna zsűritag, engem a témához és sajtófotóhoz nem illő utómunka zavart volna. A vinyettálás, a deszaturálás szerintem olyan beavatkozás a látványba ami egy riportképnél - főleg önálló képnél - nem tesz jót. Nem jó ötlet riportfotót művésziesíteni. Sőt talán még street-fotónál sem, ami még a riportnél is puritánabb műfaj. Lőjetek le, de szerintem a vinyettálás amúgy is egy unos-untalanig használt és ezért tök sztereotip effekt. A deszaturáció pedig elvonatkoztat a konkrét látványtól, ami remek dolog, de ezt az elvonatkoztatást nem neked kell szájba rágnod az utómunkával hanem a nézőnek magának kell kigondolnia a képi elemek alapján, ami itt a téma abszurduma folytán nem igényel túl nagy fantáziát még egy Bors-olvasótól sem.
Szóval ha van igazság, akkor sincs, mert azoknak akik nyerni szoktak az SF-en édesmindegy hogy nyernek-e, egy amatőrnek viszont sokat jelenthet. Sőt duplán nincs igazság, mert ahogy te is céloztál rá, még egy kategóriagyőztes kép sem jelent befutási lehetőséget. Főleg ha valaki tehetsége tudatában csak továbbra is ül és várja a sült galambot. Ezzel most nem rád céloztam, sőt nem is ide akartam írni hanem egy szexfórumba csak véletlenül bekopipészteltem. Komolyan. Tényleg.

2010. február 17. | 16:46 | Nagy Mihály

Már értékeltem az első verzióját a képnek, azonban a kép körül kialakult "incidensről" nem értesültem.
Végig olvastam a hozzászólásokat, eközben nekem egy dolog tűnt fel, ami számomra nem újdonság..több oldalon is tapasztaltam, többek között itt is, hogy egyes képek igen erős cenzúrának vannak kitéve.
Szomorúan állapítottam meg, hogy a legtöbbször a magyarsággal, a nemzettel kapcsolatos képek szenvedik el ezt a bizonyos cenzúrát.
A te képednél az Árpád-sáv és a Gárdista bácsi a zavaró elem.. úgy gondolom egyesek nem akarják, hogy a képet minél többen lássák és ezáltal esetleg elgondolkodjanak annak tartalmán vagy esetleg utána járjanak annak, hogy hol milyen okból készülhetett ez a kép, na meg persze, hogy milyen zászló is lehet ez...stb,stb...Sajnálom, hogy ez van...Nekem tavaly június 4-én, Trianon 89. évfordulóján fél óra alatt törölték erre a tragédiára emlékeztető képemet képemet, pedig az alatt a rövid idő alatt is érkezett 5 "megemlékező" hozzászólás. Azonban a "kedves" moderátor vagy admin nem tudom már ki volt az aki írt miután rákérdeztem a törlés okára, azt írta, hogy "politikai mondanivalója" miatt törölnie kellett. Na az ilyen emberben egy csepp magyarság sincs ha ebbe is politikát akar belebeszélni...na de ez már más tészta.

A lényeg, hogy én ebben látom az okát, hogy nem kerülhetett be a legek közé a képed annyi értékelés és ötös ellenére sem.
Sok furcsaság van az oldalon, sok a pökhendi megmondóember itt. Többször gondolkodtam én is, hogy itt hagyom az oldalt, de azért a pár ember miatt akikkel jóban vagyok maradtam és maradok egyenlőre...az ő véleményükre adok és sokat fejlődhettem a tanácsaik alapján.. Ezért hálás is vagyok nekik.

Remélem egyszer még visszatérsz te is feltöltőként is az oldalra.. :) Szeretem én is a képeidet nagyon, egy sajátos stílust képviselsz, épp emiatt tetszenek nagyon! :)

Üdvözlettel: Misi

2010. február 17. | 13:17 | hegyiember

Örülök,hogy ismét a te képed került Szandelszky Béla keze alá!
Nem tudom,olvasod-e még ezt,de én a magam részéről nagyon sajnálom a távozásod-nem ezt,amiről a kép alatt szó van,hanem a legutóbbit:)
Sokat lehet tanulni a képeidből,abból,ahogy komponálsz.
Üdv

2010. február 17. | 12:44 | BaloghZoltan

Örülök hogy kiemelték ezt a képet!

adott pontszám: 5
2009. április 11. | 15:46 | kancsal küklopsz

Egy szösszenetnyi gondolatmenet, amiben 90%ig biztos vagyok hogy igaz is.
Lehetséges, hogy a program úgy van megírva, hogy a legjobb képek közé az a négy kép kerüljön be, ami az első helyen végez miután az elért átlag szerint rendezzük a fotókat. És bár a te másik képed látszólag 5,000-s átlagot ért el lehetséges hogy az valójában "csak" 4,996, amit bár 5-nek ír ki a rendszer, de a rendezésnél ezt figyelembe veszi. Arra is jó magyarázatot adna mindez, hogy miért lehetetlen utolérni azokat a fotókat amik még v1 alatt születtek ahol nem lehetett 4,8at adni pl. Ennél a képnél van egy x súlyú 5 pontos és egy valószínűleg 0 súlyú 4,5 pontos ami szerint 5,0 a jelenlegi képed átlaga és ugye sorbarendezésnél csak annyit néz a rendszer, hogy az 5,0-sok közül melyiknél mennyi az értékelésszám, ami ugye szintén megbolondul. A rendszer alapvetően akár jó is lehetne, ha végre értékelésszámnál a pontozott értékelések száma jelenne meg.
A fent leírtaktól függetlenül persze megértem a problémádat, és tényleg úgy lenne korrekt, ha az admin/moderátor a fent leírtakat elmagyarázná (el tudná magyarázni), ahelyett hogy tippelget.

A képről: Remek meglátás, ami mindenképpen tapasztalt fotós szemre utal, ugyanis ha a fotós az utolsó pillanatban vette észre a történést akkor gyorsan cselekedett, amennyiben pedig volt ideje állítgani a gépet, akkor előre meg kellett látnia a témát. Remek az ellentét a plakáton látható, tipikus XXI. századi divatos törékeny hölgy és a határozottnak látszó konzervatív férfi között. Hogy az általa képviselt eszmének mennyi a létjogosultsága azt mindenki maga döntheti el, így a fotós egyáltalán nem vádolható elfogultsággal, ő "csak" a valóság hiteles dokumentálását nyújtja. A deszaturált színvilág jó választás, a szelektív színtelenítéshez hasonló hatással a zászlóra tereli a figyelmet ugyanakkor annál jóval természetesebb képet ad. A sarkok sötétítése is jó döntés volt, hiszen amellett tudja középre vezetni a tekintetet, hogy közben megmarad a kellő mennyiségű tér ahhoz, hogy ne szűküljön be nagyon a főtéma.

Sajnálnám ha emiatt elhagynád az oldalt, ugyanakkor a Te döntésed, és ezzel nem áll meg a világ, megtalálhatóak lesznek a képeid mint ahogy a legutóbbi törlés után is megtalálhatóak voltak szerencsére.

Gratulálok a fotódhoz!

Üdvözlettel: egy kancsal küklopsz

zolten smith válasza:
Sajnos nehezen tudok veled eszmét cserélni, hiszen a programozás és az azzal járó körítés mélységesen távol áll tőlem!

Az oldalt nem hagyom el, mert sok jó fotót látok itt nap, mint nap, csak kerülöm a feltöltést! Ugyan két képet még feltöltök, mert Harminchat-tól kaptam 2db. kreditet, amit az Admin nem tud visszautalni a számára, de aztán tényleg befejezem a feltöltést és a pontozásos értékelést.
Köszönöm szépen, hogy ennyi energiát beleöltél a felvételbe!

2009. április 8. | 19:58 | user

Azt hiszem értem De, ... a fotói hiányoznának az oldalról ...!:)

zolten smith válasza:
Nekem is!

2009. április 8. | 13:04 | Virgonc

mellesleg ha rákattintasz a kategoriára akkor akkor az a kép van ott ami jogosan került oda :DD

zolten smith válasza:
Ezidáig ezt nem figyeltem, de köszi, hogy megmutattad!

2009. április 8. | 12:53 | Virgonc

:DDDDDDDDD 2 értékeléssel a legjobb fotók között :DD Akkor volt értelme a cirkusznak mert beraktak oda :DD De ezek szerint véletlenül rossz képet? vagy hogy van ez?? :DDD
Szerinted ha megkérem őket akkor az én infrám is látszódni fog, ha már elvileg a második legjobb? :DD

zolten smith válasza:
:) Szerintem ez egy intelligens program! Lereagálta a hisztimet és hozott egy empatikus döntést emberi beavatkozás nélkül.

2009. április 8. | 08:52 | Geni

Ez a fotó,kapott egy 5-öst,és egy 4,5-öt,és a riport kategóriában ott van a legjobb fotók között,a második helyen.:) Na erre varrjon bárki gombot...:))

zolten smith válasza:
Geni! Pont erről beszélek! Nem hiteles az oldal és engem ez zavar igazán!

adott pontszám: 4,5
2009. április 7. | 19:13 | Kurfürst

Jó szemmel elkapott "snapshot", az egész összhatás megnevettet és elgondolkodtat egyszerre. Az elmosódottság miatt 4-est kellene adnom, de inkább legyen egy jó téma elkapva kis hibával (ami talán nem is hiba, nézőpont kérdése hogy jót tesz-e a kép dinamikájának), mint pepecseléssel elszalasztva. Négy és fél.

zolten smith válasza:
Köszönöm szépen!

2009. április 7. | 17:25 | Qpi

Lehet most hurrogás lesz a háttérben, de nem igazán érdekel.

Szerintem ez már a hiszti kategóriát súrolta. Persze halhatunk ésszerű érveket is, de ha nem hagyjuk figyelmen kívül a fotós első mondatait, akkor teljesen világos mindenkinek, hogy miért tett így. Nem jutót be a képe a leg- leg-be. Ennyi nem több. A többi magyarázata számomra, már csak haláltusa. Ha valaki el akar menni hát, menjen. Miért nem lehet azt halkan megtenni? Ha nem lett volna benne "szereplési vágy" akkor nem írta volna azt, amit a képe mellé. Nem célozgatott volna.

Talán még egy gondolat, rengeteg külföldi oldal van, ahol érdemes lenne meg mérettetni egyeseknek a képeit. Lehet, elcsodálkoznának egy-ketten. (bár szerintem ezzel mindenki tisztában van :)))) )

Nem szeretem volna senkit megbántani, de komolyan. Még is, ami írásra sarkalt az a pénz körüli herce-hurca. Megemlíteni sem szép dolog, ha van valakinek és úgy szeretne kredithez jutni, akkor éljen vele, de ennyi és kész. Ez nem egy zártkörű oldal ahol tagdíj van és ennyi és ennyi pénzért ezt és ezt kapod. NO, no. Lehetőség van rá és slussz. A jó oldalát kell nézni a dolgoknak.

Részemről ennyi. Nem szeretnék megtisztelő választ. Ez csak egy vélemény volt és nem több.

Szép napot!

zolten smith válasza:
Nem törlöm a fotóimat és a kedvencekből sem szedem ki az oldalt, csupán arról van szó, hogy nem töltök fel képeket és nem pontozok fotókat többé. A viszlát arra vonatkozik, hogy máshová töltöm fel ezentúl a képeimet.
A legjobb fotó kérdés elvi vonatkozású!
Öt éve vagyok az oldalon és hidd el, rohadt sok hosszú értékelést megírtam, amit válaszra sem méltattak. Egyszerűen letörölték a fotójukat és az értékelésnek annyi lett! Ettől besokaltam és elkezdtem sms-t küldeni! Érted!? Írok,írok,írok és hiába nézem a számlálót, egyszerűen nem akar felfelé haladni. Pld. valaki feltölt egy fotót és csak 7nappal később válaszol. Ezt nem volt türelmem kivárni! Ez a kirohanásom nem a legjobb fotó dolog miatt történt, hanem az elmúlt öt év keserűsége halmozódott fel bennem.
Tehát elsősorban és igen nagy százalékban a hozzáállással van bajom és a megkülönböztetéssel.

2009. április 7. | 15:32 | Birdie

"Éves szinten komoly pénzeket fizetek azért, hogy feltölthessem az elkészült fotóimat."

No látod erre viszont senki nem kért.
Szerintem az Aranyág alapítványon kívül mindenki jobban járt volna, ha inkább értékeléssel szerzed meg a hozzá szükséges kreditet.

És akkor még én diszkriminálok.
No szerintem akkor tényleg most fejezzük ezt be.
Jó utat!

zolten smith válasza:
Diszkriminál: Hátrányos, megkülönböztető intézkedéseket alkalmaz.

Vannak emberek, akik a félresikerült lépéseikért nemhogy a felelősséget nem vállalják, de még be sem ismerik azokat, annak ellenére, hogy tényeken és nem hipotézisen alapul a megállapítás.
Minden jót!


2009. április 7. | 14:27 | Mogo

Nagy kár, de gondolom megvolt rá az okod!
Viszlát és további sikereket!

zolten smith válasza:
Aha, megvolt!
Köszönöm és minden jót!

2009. április 7. | 12:30 | Birdie

Kedves Zoltán!

Még mindig nem érted!
Nem azért nincs megcsinálva az a rész, mert nincs kedvem vagy mert nincs időm.
Egyszerűen sem hozzáférésem nincs a kódhoz, sem hozzáértésem! Nem tudom, ezek után hogyan gondolod, hogy megcsinálom neked.
A fotozzon ennél sokkal komolyabb bugok is vannak, amik arra várnak, hogy majd egyszer javításra kerülnek. Egyszerűen nem tudok mit kezdeni a problémáddal.

"nézd öreg, nincs időm és energiám ezzel a kérdéssel foglalkozni és amikor mégis van egy pici szabadidőm, gyakorlom a hatalmam. Tehát fogadd el így, ahogy van és törődj bele, és ha netán nem tetszik, fogd a képeidet és húzzá az anyádba!"
Ez utóbbi sorod pedig egyszerűen sértő!
Ha én nem foglalkoznék az oldallal, akkor nem lenne:
- kreditjóváírás törölt kép után,
- nem lenne előmoderáció a feltöltött képekre (bár a szűrést magát a modik csinálják, az új feltöltés lehetőségét biztosító kreditet sajnos csak én tudom visszaadni),
- nem lenne kredittámogatás a jó fotósoknak a pályázati képeik után (bár sokak szerint túl komolyak a megkötések)
- nem lenne kredittámogatás szintén a jó fotósoknak ha 4 értékelés van a legkevesebbet értékelt képeken
Ezek között mutass már egyet ami csak azért van hogy a hatalmam bizonyítsam?

Ha nagyon a hatalmam akarnám fitogtatni, akkor a szintén bugok miatt kiosztott feles krediteket szépen egyesével visszavenném.
Erről pedig még log is van, tehát remeül vissza lehet követni, hogy ki mennyi kredittel kapott többet a rendszer hibájából (nem tizedekről van szó, hanem esetenként 1-2 kreditről hipp-hopp).
Mégsem veszem vissza, mert úgy vagyok vele, hogy azzal nem jut előrébb a közösség.

Tudod nagyon szívesen lemondanék én erről az egészről, csak nincs még egy őrült, aki ezt helyettem csinálná.
De ha tudsz, feltétlenül szólj, mert fizetek neki még egy sört is, ha átveszi.
Nehogy azt gondold, hogy csak neked van tele a hócipőd. Csak nagyon sok mindent Ti onnan kívülről nem láttok.
Hogy egy hasonlatot mondjak: hiába volt jó sofőr Barrichello, ha szar hondát raktak alá és nem volt mód rá hogy jobb legyen a cucc... Ennyi.
Én is szeretnék már egy V3-at, ahol negyed ennyi moderáció van harmad ennyi szabályokkal, de az a helyzet, hogy jelenleg ez kivitelezhetetlen.

Addig is én szívok mindennel, de köszi a biztatást!

zolten smith válasza:
Nem erről az egy problémáról van szó és nem erre hegyezem ki az egészet! Ez csak 1db. kockacukor a 4liter kávéban!
Nem kellene mást tenned, csak néhány sort írni az ismertető elejére, hogy: Srácok! A rendszer nem kifogástalan, ezért számos hibával találkozhattok a használat során.

Az elolvasás pillanatától kezdve, tudom, hogy ha a "legjobb fotók" mappában nem találom meg a felvételem, akkor van hová visszavezetnem.
De az, hogy nem tudok vele mit kezdeni, bocs, ez nem válasz, hanem hárítás!
Éves szinten komoly pénzeket fizetek azért, hogy feltölthessem az elkészült fotóimat. Ezek után szerintem az a minimum, hogy egy korrekt választ kapjak a kérdésemre.
A szabályok!!! Vagy mindenkire vonatkozzanak, vagy töröld őket, de ne diszkriminálj!!!

Egy valami azonban biztos! Elővenni a legkényelmesebb választ. Ha nem tetszik az oldal, keress egy másikat!

2009. április 7. | 09:01 | fenrir

Tökéletesen megértem a problémád, azaz, hogy a te nyomorod le van pottyintva, míg ha az admin nem érti az értékelésed, pontkivonás, kreditlevonás, korbácsolás jön.
Őszintén félve értékelek bármilyen képet, és nem attól való félelmemben, hogy esetleg megsértem a fotóst, bár általában tapintatos vagyok, hanem, hogy megsértek valamilyen szabályzati pontot- amik sora meg olyan hosszú mint egy kölcsönszerződés.

Azért remélem összefutok, még a képeiddel ha nem is itt hát máshol.
Sok sikert!
Ja és ez a fotó még mindig állat!!!

zolten smith válasza:
:)Kölcsönszerződés!!!

2009. április 7. | 08:37 | BaloghZoltan

Na még mielőtt vágképp lelépnél had írjak ide még valamit,hogy a képről is beszéljek.

Az egyik legjobb street fotós vagy ebben az országban,biztos vagyok benne hogy ezzel a képpel elhozod jövőre a várt elismerést.

Ugye ismerős ez a jóslat?Remélem neked is hasonló képpen bejön és ha másért nem azért kénytelen leszel visszajönni hogy ezt megköszönd:-)

zolten smith válasza:
Összefutottam a nyertes fotóddal itt-ott és pont azon gondolkoztam, hogy megváltozott-e az életed attól, hogy a nagy pályázaton nyertél?
Írhatnál pár sort erről a blogodban.
Köszönöm Zoli!

2009. április 7. | 08:30 | www.rompety.com

Csináljuk meg a "nefotozz!hu" oldalt. Vajon hány képet töltenének fel?...

Bocs. De értelek. A lényeg, hogy csináld, mert jó vagy. Ne törődj a többiekkel. Ha nem töltesz föl ide, akkor az oldal lesz szegényebb. Ha ez az admin-nak jó, akkor jó...

P

zolten smith válasza:
Köszönöm az együttérzést! ;)

2009. április 7. | 01:24 | harminchat

Sajnálom, ha döntésed végleges.
Nagyon jók a képeid.
Ha mégis fel szeretnél tenni valamit...valamikor...
Az értékelő 2 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

zolten smith válasza:
Ezzel most nem tudok mit kezdeni, mert a gesztus nagyon jól esik, viszont az elhatározásom szilárd! Nem húzom el a csíkot, de feltölteni biztos, hogy nem fogok, emiatt mindjárt írok az üzemeltetőnek, hogy a 2kreditet utalja vissza számodra.
Köszönöm szépen és a legjobbakat Neked!

2009. április 6. | 22:49 | Zsichla Mate

Sajnálnám, s remélem csak ideiglenes.
Sokat veszítenénk ha mennél.
Sok sok képed maradt meg még mostanáig is bennem, s anno sajnáltam amikor töröltél, most talán mégjobban!

M.

zolten smith válasza:
Köszönöm Máté!!!

2009. április 6. | 21:51 | agent2.0

Búcsúzzunk szépen Iván. Aki elmegy az legyen vidám:)

Szeretem a képeidet, de nem kezdek bele a sajnálkozásba, hiszen ez már legalább a második nicked.

Még hallani fogok rólad ebben biztos vagyok, ha nem is itt, de hallani.

Baráti pacsi.

Ui: Nem az a fontos, hogy ott vannak-e a képeid a legjobb képek között, hanem az hogy ha ránézek a képedre tudom ki csinálta. Ez sokkal többet ér minden ötösnél.. Sztem:)

age

zolten smith válasza:
Nem emiatt megyek! Nem az számít, hogy ott van-e vagy sem! Az üzemeltető ne legyen félrevezető! De ez már a sokadik ilyen húzás...

2009. április 6. | 20:34 | Qpi

Viszlát!!!!!

zolten smith válasza:
;)

2009. április 6. | 19:08 | Virgonc

:DDD Ismerős :DDD Ne bosszankodj Zoli.. még a végén magas lesz a vérnyomásod :D Nem ér annyit az egész :))) Én azért fura Tündés képeidet és a pupák kutyákat is elnézegetném még.. szóval ha kibosszankodtad magad és sétáltál a családdal egyet nyugodj meg :) Hidd el nem vagy egyedül itt az idegbajaiddal :) Én pl állandóan hisztérikus kirohanásokat rendezek mert nekem sosem szoktak hasznos gombot nyomni mikor óriás értékelést irok
3 órán át ..olyankor én is átmegyek butapicsába és elkezdek piszkálodni a kép alatt :D

zolten smith válasza:
:) Még 30perc és indulok...

2009. április 6. | 18:27 | t.attila

es akkor szerintem ismet huzhatok el az oldalrol...mint roman allampolgar meg tamogatni sem tudom az oldalt sem sms-ben sem evi dijjal...
akkor mehetunk?!?...
pedig sokszor nekem is egyszerubb lett volna 500ft-ert 3kreditet kapni mint irjak erte 100 ertekelest,nem?!?

zolten smith válasza:
Ha ezen múlik én kifizetem neked, aztán majd évente egyszer találkozunk a határon és egy eszmecsere mellett visszaadod.

2009. április 6. | 18:22 | Yoachim

Tökéletes oldal sajnos nincs. Nekem eddig csak ritkán volt gond a 300K ellenben már láttam viszont külfölkdi fotós oldalon a kis képemet átalakítva. Ráadásul nagy volt a siker! Az a legrosszabb érzés. Erre is érdemes gondolni. A pénz elfogadható, de nem biztos, hogy ezen múlik, bár a programozási része biztosan. Az oldal liberális, ha vannak támogatók akkor biztosan van változás is olyan téren ahol nem kell programozás, de nem fogod tudni az embereket magad mögé állítani, nagy része még TT-re se hajlandó szavazni. Nekik mindegy, több a részben elégedett felhasználó szerintem mint az elégedetlenkedő, csak ugye az elégedetlenkedőknek jóval nagyobb hangjuk. Persze lehet változtatni sok mindent, csak kevés lesz a követő.
Lehet érdemes lenne olyan elven működni az oldalnak mint a városok. Szavzunk X számú képviselőt, aki vélhetően az én álláspontomat képviseli és ha változással, módosítással, működéssel kapcsolatos témában szavaznak, természetesen nyíltan. Aztán ha nem tetszik amit láttok nem az oldalt kell szapulni hanem azt aki más platforomon volt és felvállalta a képviselő szerepét. Persze érdeklős hiányában nyílván ebből sosem lesz semmi! :)

zolten smith válasza:
Ne ragadjatok le ezen a 300kilón! És attól még feltöltheted kisebb méretben a fotód, ha netán attól tartasz, hogy ellopják.

2009. április 6. | 18:06 | Birdie

300 kb should be enough for everyone :D
egyébként tényleg nem értem miért kéne ennél nagyobb. Ha nagy méretben töltöd fel, még nagyobb is a kockázata hogy ellopják.
1024x600-ban bőven elég. Arra meg a 300k is elég.
Hidd el, ha a juzerek 90%-a pansaszkodna, hogy kevés a 300k, már nem annyi lenne, ez ugyanis nem programozás kérdése, mint sok más. De eddig talán 2 vagy 3 ilyen jelzés volt.

Szerintem itt pusztán arról van szó, hogy az oldal nem arra halad, amerre te szeretnéd és személyes sértésként élted meg azt is, hogy az egyébként sikeres fotód nem került fel egy aloldalra. Nem kellene azért ennyire komolyan venni... szerintem.
Ez egyébként neked nyilván kellemetlen, ezt meg is értem, csak szerintem picit túlragozod.
És hát az oldal se mehet arrafelé, ami csak egy-két embernek fontos.

Biztos vagyok benne, hogy megtalálod majd a magadnak legmegfelelőbb képértékelő oldalt.

Ebben is és a fotózásban is további sikereket kívánok!

zolten smith válasza:
Nem! Itt pusztán arról van szó, hogy ha van egy olyan mappa, ami arra hivatott, hogy a "legjobb" képeket szedje csokorba, akkor valóban a "legjobb" képek kerüljenek be, különben hiteltelen lesz és félrevezető!
És ismétlem! Nem ez a gond, hanem az, hogy nincs őszinte válasz!
Írd azt, hogy "nézd öreg, nincs időm és energiám ezzel a kérdéssel foglalkozni és amikor mégis van egy pici szabadidőm, gyakorlom a hatalmam. Tehát fogadd el így, ahogy van és törődj bele, és ha netán nem tetszik, fogd a képeidet és húzzá az anyádba!"
Ami számomra nyilvánvaló: Nem akarod, vagy nem akarjátok, hogy ez az oldal jobb legyen!

2009. április 6. | 18:03 | Virgonc

erről csak annyit hogy smsből többet költök havonta... és nem én vagyok az egyetlen aki több ezret költ smsre... de már régota azon gondolkodom hogy megér e nekem havi szinten 2000ft-ot hogy jol kiakadjak... Évi 2000 ft-ot fizetni havi helyett hogy nyugi legyen? boldogan ;)

zolten smith válasza:
Egy pici,apró emberi gesztus kellene ahhoz, hogy jól érezd magad! Évi 20.000 forintot én is elküldök ide, erre mi történik? Írok egy 5-ös értékelést és az isten levon 0,valamennyi kreditet. Csináljon egy statisztikát év végén, hogy ez és ez ennyivel támogatta az oldalt és az Aranyágat és ezért az első tíz karácsonyra kap 3 ajándék kreditet. Már említettem! Megírok egy csomó értékelést és a csávók törlik a képeket, én meg ott ülök, mint egy fasz, kredit nélkül.

2009. április 6. | 18:01 | Birdie

"Aki láthatóan, szemét módon kifigurázza egy másik ember fotóját, azt a felhasználót azonnal törölni! "

No látod az lenne az igazi diktatúra. 1 éve egyesek pont azért hajabéztak, mert hogy állítólag diktatúra volt.
Na most liberálisok vagyunk, most meg ez nem tetszik :)
Mondjuk számítottam rá, de így legalább csak magatokra vethettek :)
Te hány pontot adtál arra a képre?

zolten smith válasza:
Ne viccelj már! Az miért lenne diktatúra?
Azt még egy 10éves gyerek is képes megállapítani, hogy mi tükröz rosszindulatot és mi nem.
És, hogy a kérdésedre válaszoljak: Nem adtam rá pontot, mert az csak olaj lett volna a tűzre!

2009. április 6. | 17:11 | Tomba

Emlékszem, mikor teljesen elromlott a nap/hét/hónap képe számítás, elég sokat kellett várni a javításra. Bár őszintén szólva a javítás nem sikerült tökéletesre, azóta is időnként elromlik. De vajon mitől romlott el akkor hirtelen? Valaki belenyúlt a kódba? Nem hiszem. Megváltozott a rendszerkörnyezet? Elképzelhető. De ha így van, akkor elég hányaveti módon lett megírva a kód. Még az is lehet, hogy egyszerűbb a fotozzt újraírni, mint kihámozni és megszüntetni a hibák okát, mellékhatások nélkül :). Az meg a V3 lesz, ha lesz (a maga új hibáival :)).

Sajnálom, hogy így döntöttél, de megértem. Egyre rosszabb itt a hangulat. Remélem nem végleges a távozásod. Ha valahol elérhetőek lesznek a friss képeid, kérlek tudasd, ott leszek. Függő lettem...

zolten smith válasza:
Pont ez az! Nem történik változás, csak negatív irányba! Vegyen egy nagy levegőt az oldal "elnöke" és lépjen. Simán lefogadom, hogy még anyagilag is jól járna, ha megfelelő minőséget kínálna az étlapon.

2009. április 6. | 17:02 | Yoachim

ok... a jelen. De találkoztál már személysen azzal akivel a problémád van? Sokszor egy beszélgetés csodákra képes. :D
Nicnknév mögé bújva bármit sokkal egyszerűbb leírni! :) Szerintem ne fuss felesleges köröket. Tarts pár nap szünetet nyugodj meg, aztán hajrá!!!

zolten smith válasza:
Nekem nem "AZ" emberrel van a problémám, hanem a fejlődésmentes hozzáállással!
Hisztiztem, hogy ez a 300kiló kevés, erre a válasz: Kicsi a tárhely, nincs kapacitás. Akkor miért nem lehet törölni azokat a galériákat, amiket évek óta nem használ a tulajdonos. Most komolyan!? 47.162 aktív felhasználó van az oldalon? Kizárt! A 70%-át törölhetnénk, mert csak a helyet foglalják. Aki láthatóan, szemét módon kifigurázza egy másik ember fotóját, azt a felhasználót azonnal törölni! Volt olyan, hogy megírtam egy 20soros értékelést és adtam rá egy 4-est, aztán néhányan kettest adtak arra a képre és a feltöltő válaszadás nélkül törölte a fotóját. És nem egy ilyen volt, hanem vagy harminc!!! Foglalkozom a fotójával 6-8-10-12 percet és arra nem képes, hogy egy köszönöm-öt odaragasszon!? Legyen fizetős a fotózz! Évi 2000ft tagdíj, ami 500 felhasználó esetében, évi 1.000.000ft bevétel. Nekünk ez kevesebb, mint napi 6 forint kiadás. És ebből az 1millából lehetne gazdálkodni az oldal javára. De írtam már azt is, hogy ha az apróhirdetési oldalon kínálok valamit, sikeres eladás esetén 1% üsse az üzemeltető markát! Ebbe az oldalba bele kell tenni a pénzt és a szellemi tőkét és nem menekülnének a fotósok, hanem érkeznének!!! Reform kell, karakteres reform!!!

2009. április 6. | 16:51 | draculea

Sajnálom, hogy így döntöttél, mert hiányozni fognak a kutyás képeid. És az is egészen egyedi, ahogy Tündét fotózod.... Azért ezt a két témát emelem ki, mert ezek alapján tudlak beazonosítani, de például ez a fotód is emlékezetes alkotás.
Hátha még átgondolod..... hmm?

zolten smith válasza:
Köszönöm szépen...

2009. április 6. | 15:54 | Yoachim

És megint egy búcsú! :D
Hamarosan újra találkozunk. :D
1-2 hét vagy egy hónap ;)
Hihetetlen. :D :D :D
Vicc ez a mártirhalál ami itt már mindennapos, kiváncsi vagyok holnap ki jön. :D :D :D
Ez egy fotós oldal. Ami 1-esek és 0-ák tömkelege. Lévén hogy virtuális. Nem ez a való vilgág.
Azonban az az érdekes, nekem nem volt összetűzésem soha az adminnal... Egyszerű...
vidékiesen aki belekeveredik a korpába megeszik a malacok. ;)

Béke!!!!

zolten smith válasza:
Virtuális ide vagy oda, de mindig a jelen a való világ!!!

2009. április 6. | 15:51 | MazsolA63

Egy kutyáról két bőrt...
Ügyes!
Azert ne félj nem huzom le, csak leirom hogy nálam ez igy most már nem "üt".
Forditva tetted volna fel akkor is ezt mondanám .


zolten smith válasza:
Értem!

2009. április 6. | 15:33 | V.F.

Szeretem a képeid!
Itt az oldalon egyedül viszed ezt az utcai fotó stílust így hiányoznának a képeid nem csak nekem.
Apróságokon kár fenn akadni.
Ha ilyen dolgokon fennakadsz, akkor pihentesd egy darabig a dolgot.
Aztán úgyis visszajössz, mint eddig mindig :)
Üdv.
VF

zolten smith válasza:
Ez az utolsó csepp! Megy az anyázás, nem növekszik a feltöltési méret, hülye szabályok alkalmazása, színvonal csökkenés, remek fotósok "elüldözése"...

2009. április 6. | 15:32 | Birdie

Sajnos rengeteg megoldatlan probléma van, tele lenne vele a főoldal, ezért nem is írunk ki főoldalra ilyesmit. Néhány ismert bug benne van az Ismertetőben. Majd akkor ezt is beleírom.
Természetesen most is segítek ha fáj a hasad, feltéve, ha van nálam gyógyszer.
Sajnálom, hogy úgy látod, hogy nem előre, hanem visszafelé haladtunk...

zolten smith válasza:
5éve jelen vagyok, mint felhasználó, így van viszonyítási alapom. Úgy vélem, hogy az oldal nem fejlődött annyit, mint az "elvárható" lenne.

2009. április 6. | 15:19 | Osztya

Mélyen egyetértek veled, viszont az a kijelentésed, hogy amatőr vagy így csak az amatőr oldal elismerése illet meg téves. Aki tehetséges, jól fotózik nem kell feltétlen hivatásosnak lennie, ahhoz, hogy megkapja egy-egy munkája a megtisztelést.
Sajnálnám távozásodat, azok ellenére, hogy magam is kellően visszafogtam a feltöltéseket, kommenteket, egyéb okok miatt. Gondold át kérlek.
A kép a HDR hatást követően futurisztikusabbá vált, nem rossz, de magam részéről a korábbira voksolok.
osztya

zolten smith válasza:
Jobban örülök az amatőr elismerésnek!!!

2009. április 6. | 15:16 | efi

sajnálom, Zoli.
sokat tanultam a képeidből.
remélem, visszatalálsz.

zolten smith válasza:
Megtisztelsz!

2009. április 6. | 15:10 | slacus

hmm...hiányozni fognak a képeid, sokat lehet belőlük tanulni

remélem majd azért ujjászületsz még itt egyszer...

zolten smith válasza:
Ha valami bődületes változás következik be, akkor igen. Köszönöm szépen!

2009. április 6. | 15:02 | Fry

Szia!
Sajnálom hogy menni akarsz, és mindenképpen további jó foózást jívánok. Üdv az Abigélnek is.
Én csak egy kezdö vagyok itt és tanulni jöttem ide. Szerintem lehet is de rendszer azért sok kivetnivalót hagy maga után, hamár csak a pontozási rendszert nézem. ( Nem az elért pontszám után kapsz kreditet hanem ha legalább egy kicsit lehúzol valamit.) Persze ebbe nem szabad belevenni a tényleg segítö szándékú véleményeket. Szerencsére ezekböl van a több az oldalon.
Remélem azért még átgondolod a dolgot.
Üdv.

zolten smith válasza:
Ugye? Pont a negatív kritikáért kapod a többet, aminek aztán vonzata van.

2009. április 6. | 14:52 | Nanuq

'igenis fontos, hogy alkotásaikról minél több visszajelzést kapjanak, minél többen megnézzék, nopláne véleményezzék, tetszést/nem tetszést nyílvánítsanak...'

ez egyértelmű, 99%-unk ezért pakol fel ide képeket.
De _annyira_ fontos, hogy lelépjünk, ha esetleg nem kerül be oda egy fotónk? Ha már a nap/hét/hónap stb fotója volt szóval kapott visszajelzést eleget.
nem állítok semmit, csak egy kérdést akartam felvetni: valóban annyira fontos ez, hogy megér egy lelépést? gondos mérlegelés vagy hirtelen felindulás eredménye volt ez?

zolten smith válasza:
Réka!
Rohamosan visszaesik az oldal színvonala amiatt (is), hogy az üzemeltető ostoba szabályokat eszközöl, de nem "fejleszt"!
Képletesen: Te sem töltesz egy olyan palackba vizet, aminek lyukas az alja! Ergo, ha az a legjobb fotók mappa nem üzemképes, akkor javítsák meg, vagy töröljék, mert ellenkező esetben hiteltelenné válik. És itt nem csak ez az egy gócpont létezik, hanem a sokadik. Hát ezért megyek!

2009. április 6. | 14:52 | ken_da_hayadra

jja, már a múltkor azon gondolkodtam, hogy miért is nem szavazok erre a tété dologra, miközben szívesen nézegetem a legtöbb fotód...

szóval voksolok majd, mert hiánycikk lenne a vonal, amit viszel

zolten smith válasza:
:)Köszönöm, de ne tedd!

2009. április 6. | 14:48 | Birdie

Kedves Zoltán!

Ne haragudj, ha úgy tűnt, hogy nem érdekel a problémád. Szívesen segítenék neked a fotód méltó helyre varázsolásában, de sajnos nem tudok. Nem azért, mert nem akarok. Az ok ennél sokkal prózaibb:
se hozzáférésem nincs az adatbázishoz, se tudásom, se eszem. A főszerknek pedig jelenleg azon fő a feje, hogy a válságot hogy tudjuk túlélni, nem szívesen zaklatnám ilyennel.
Ha gondolod, írj neki e-mailt.

Maradok tisztelettel!

zolten smith válasza:
Birdie!
Ha valaki azt válaszolja nekem, hogy Zoli, bocs, de nem tudok foglalkozni ezzel a kérdéssel, mert most épp a Mónikasót nézem, így aztán nincs rá időm. Én megértem, mert még indokot is talált. De a reklámok alatt kiírhatná a főoldalra, hogy van egy megoldhatatlan probléma és bocs azoktól, akiket érint az ügy. Ezzel elkerülhető lenne egy rakat levél megválaszolása és még tisztességes megoldás is lenne.
Régebben megkerestelek ilyen-olyan hasfájással és készségesen segítettél. Ez az oldal eljutott egy szintre (nézettségre), amit illik megtartani és ehhez mérten karbantartani.
Érted, hogy hova akarok kilyukadni?
Ha egy L-es objektív 98-ban profi minőséget biztosított a felhasználóknak, akkor 2009-ben is profinak kell lennie és nem visszafejlődni.

2009. április 6. | 14:45 | ken_da_hayadra

"menyire fontos egyáltalán, hogy egy fotónk pont ott szerepeljen?"
---> költői kérdés/álkérdés

a legtöbb - itt és máshol publikáló - alkotónak igenis fontos, hogy alkotásaikról minél több visszajelzést kapjanak, minél többen megnézzék, nopláne véleményezzék, tetszést/nem tetszést nyílvánítsanak...
ezen az oldalon (és máshol is) erre kiválóan alkalmas "hely" a főoldal.

pont

zolten smith válasza:
Igen, mert valahol azért az egy reklámfelület!

2009. április 6. | 14:44 | Virgonc

a segitőkészség és a korrektség sosem működött itt

zolten smith válasza:
:)

2009. április 6. | 14:44 | Nanuq

Bazsi: mint mondtam, szerintem érthető, hogy nincs lehetőség egyenként korrigálni a bug álatl sújtott fotókat.
Persze aki a választ írta, ezt leírhatta volna pár szóban, barátságosan, ez tény.

zolten smith válasza:
.

adott pontszám: 5
2009. április 6. | 14:39 | zsolólovag

Szia,

Már az előzőt is pontoztam, és (bár furcsa),
de ez annyira jó kép, hogy megér nekem még egy jelest. Sőt. Ennek a színvilága még sokkal jobb, mint az első verziónak.

És jó utat, ha búcsúzol (ha jól értem).
Van úgy, hogy az embernek valamit le kell zárnia. Még ha az a valami virtuális is.

Azért kár is, mert remek képeid vannak. Biztosan összefutunk még...
Remélem.
Üdv! zs

zolten smith válasza:
Nagyon köszönöm!

2009. április 6. | 14:38 | bazsitoo2

Nanug szerintem nem az zavaró, hogy nem került be hozzá, hanem a hozzáállás ... a segítőkészség és a korrektség...

zolten smith válasza:
Igen, erre is gondoltam!

2009. április 6. | 14:36 | Nanuq

kérdés hogy egy technikai bug miatt érdemes-e lelépni az oldalról...
arra pedig érthetően nincs kapacitás, hogy egyenként manuálisan végignézni a képeket és betolni őket a megfelelő helyre a legjobb fotók között.
meg hogy menyire fontos egyáltalán, hogy egy fotónk pont ott szerepeljen?

zolten smith válasza:
Nem csak ez a baj!

2009. április 6. | 14:34 | kulcsarati

Köszi értem...
Sajnos én is kaptam már az adminoktól "beleszarok"-típusú választ.
Ott éppen azt tudatta velem az admin, hogy bosszúpontozással és személyeskedéssel nem foglalkoznak...
Nem kell komolyan venni. Feltöltesz, írnak rá, válaszolsz...ennyi.
Ne vond meg tőlük a képeidet...másodszor :-)
ÜDv qq

zolten smith válasza:
Szerencsére én kemény anyázásba nem szaladtam bele, de az mindenesetre érdekes, hogy a renitens embereket nem szűrik ki.
Szomorú!
Köszönöm, hogy érdeklődtél!!!

2009. április 6. | 14:32 | Virgonc

figyelj.. chates brigádnak itt bármit lehet...bosszu egyest nyilvánosan annak akinek nem tetszik az arca.... azzal se csinálnak semmit.. én itt már nem csodálkozom semmin :) Van akinek itt mindent szabad.. mások akik meg tényleg fotozni szeretnének azok meg mehetnek a búsba.. ez van :) Főleg az van itt letojva aki jó képeket csinál.. na az tényleg el is huzhat.. sajnálom.. régen nem értettelek meg .. mára megszerettem a képeidet :)

zolten smith válasza:
A "klasszikus portrédnál" elolvastam azt a kiakadós válaszodat és igen, igazad van! A fikázós képekre írunk és sok jó képre nem.
;)Viszlát!

2009. április 6. | 14:30 | BaloghZoltan

Amúgy nekem is lett volna egy rakás képem,aminek elvileg ott kellene lenni a legjobbak között,de hát ez már csak hab a tortán,én sem értettem soha hogy is megy ez...

zolten smith válasza:
Néztem is, de nem viszonyítottam az ötöseidet a többiekéhez!

2009. április 6. | 14:29 | BaloghZoltan

Nekem is lenne ide egy jó kis sztorim az elmúlt pár napból,de inkább nem írom le az egészet.A lényeg hogy az egyik kis zsebnapóleon moderátor gondolta majd jól megszívatja a "nagy" Balogh Zoltánt.De arra nem jött rá hogy ezzel csak magát égeti,teszi nevetségessé,és elérte hogy egy kib..szott képet ne rakjak fel ide többet.

Szóval megértelek....

zolten smith válasza:
Zoli, én amatőr vagyok és soha nem küldtem nagy pályázatra fotókat, mert az elismerést amatőröktől igénylem és nem a szakmától.
Tehát, ha itt komoly elismerést kapok, akkor azt örömmel fogadnám, ha a "beígértek" szerint nyoma maradna.

2009. április 6. | 14:26 | glivia

Tényleg sajnálom :(

zolten smith válasza:
Ezt köszönöm!

2009. április 6. | 14:24 | t.attila

oszinten sajnalom hogy elmesz...bar jomagam is ezt tettem...es most ujrakezdem a semmirol...
82db kepet toroltem holmi anyazasert mailben es paraszt romanozast kovetoen...
termeszetesen elfogadjuk dontesedet...de azert mert a rendszer hibazott nem tartom indokoltnak ezt a lepest...tudom mennyi munka van 85 kep hattereben,mennyi eltoltott ido.ha segithetek majd ha lessz kreditem kuldok...
jol gondold meg...szerintem 2x is...miert erdemes es miert nem?!?

zolten smith válasza:
Attila, ez csak az utolsó csepp volt!
Köszönöm a bizalmad!

2009. április 6. | 14:24 | bazsitoo2

Tudod mit?
Teljesen igazad van!
Viszont az idei sajtófotón ezzel a képpel díjat viszel haza! Ebben biztos vagyok!!!

zolten smith válasza:
Talán beküldöm, de ez attól is függ, hogy az idén sikerül-e még olyan képet készítenem, amit örömmel megmérettetnék.

2009. április 6. | 14:21 | Virgonc

az infrám is igy járt :) Már meg sem lepődtem :))) Elvileg ha megnyitom a legjobb infrák kategoriát akkor a második.. de a legjobb fotok között mégsincs ott :)

zolten smith válasza:
Nem akadtam volna ki, ha nem lett volna előzménye! Tombának írtam egyszer egy képére és adtam rá egy ötöst! Kivonták a pontot, mondván, hogy nem indokoltam meg rendesen. Erre azt mondom, hogy oké, de pluszba még kreditet is levontak... Ne mááár!!!

2009. április 6. | 14:18 | www.rompety.com

A viszlát... engem is érdekel a miért, mert azt gondolom, hogy az oldal színvonala... na mindegy...

P

zolten smith válasza:
Hát igen, a színvonal...

2009. április 6. | 14:14 | kulcsarati

Engem is...

zolten smith válasza:
;)

2009. április 6. | 14:08 | bazsitoo2

Engem is..:(

zolten smith válasza:
;)

2009. április 6. | 14:07 | glivia

Tetszett nekem ez a kép anno eredeti verziójában is, de a búcsúhoz (ha jól sejtem) valóban jobban illik ez a deszaturált színvilág.

Érdekel a miértre a válasz.

zolten smith válasza:
Anno olvastam a blogodban azt a kiakadós leveled, ezért úgy hiszem, Te igazán megérted, hogy mi a bajom.
Az igazságtalanságnál már csak a "beleszarok a világba" hozzáállást utálom jobban!

2009. április 6. | 14:06 | slacus

miért?

zolten smith válasza:
>>Sziasztok!
>>85értékelést kapott az ID=191538 fotóm és nincs a legjobb képek között. Persze ez nem baj, hiszen már az önmagában is nagy dolog, hogy ennyi értékelést kapott, de érdekelne a miértje. Azt tudom, hogy időközben "életképek" kategóriából áttettem "riportba", mert többen jelezték, hogy ez inkább riport. Lehet, hogy ez a gond, de a legjobb életképek kategóriában sincs.
>>Előre is köszönöm a választ!
>
>Üdv!
>
>Nem az értékelések összesített darabszáma határozza meg, hogy mely kép kerül be a legjobb fotók közé, hanem az 5 pontok száma.
>
>admin

Sziasztok!
Nem zargatnálak benneteket ezzel a legjobb fotó kérdéssel, csak szeretném megérteni a rendszer működését.
ID=191538: 35db. 5-ös, ID=192130: 18db. 5-ös Akkor ez most, hogy van?
>>>>Valszeg elszámolta magát a rendszer.
>>>>
>>>>admin
>>>
>>>Értem és köszi a választ!
>>>Valahogy nem lehetne megtanítani a rendszert rendesen számolni, mert ez így nem jó érzés...
>>
>>Sajnos nem tudok vele mit kezdeni.
>>
>
>Aha, értem, de azért lehetnétek időnként korrektek és következetesek!!!

Köszönjük a véleményed!