BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
1,61
KATEGÓRIA: családi/emlékkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2009. március 8. 22:47
  • érzékenység: 200
  • fókusztávolság: 45
  • objektív: 18-55 Nikkor
  • rekeszérték: 8
  • zársebesség: 60
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Konyha
Nőnapra

Reggel készült, de csak estére kerülhetett föl. Fogadja szeretettel a Szebbik Nem! *Játék reggelinél* - a színhőmérséklet, elrendezés tudatos 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2011. január 25. | 10:06 | Zoran_2

Méltatlanul alacsony az átlaga ... Nem mondom, hogy nem lehet hibát találni rajta,, de szerintem egy kedves családi kép.

job1 válasza:
Köszönöm, rendes vagy. Azóta hanyagolom a feltöltéseket, bár sok új készült azóta.
Amit írtam korábban: fekete-fehérnek, vagy színesnek találjuk-e a világot, ez itt a kérdés:)

2009. március 10. | 15:12 | FOTO040

Szerintem nagyon is ötletgazdag...ne foglalkozz mással,csak így tovább!

job1 válasza:
Köszi a bíztatást!

2009. március 10. | 15:09 | drszatommi

Szia!
Most nagyon sajnálom, hogy kinyomtam, mert bőven a jelenlegi átlaga fölött adtam volna.......
szerintem jó ez a retrós hangulat, de a betűkből egy kicsit sok van......

job1 válasza:
:), azért lett sok, hogy értsék, miért tátognak a fiúk:))) Legközelebb lesz még lehetőséged pontozni!

adott pontszám: 3,5
2009. március 10. | 14:46 | monaszti

Szia! Jópofa lett a képed, nagyon ötletes! Ha kicsit precízebb lettél volna akkor nagyot durrant volna! Látom a család nagy gyakorlattal rendelkezik a faliújság-gyártásban :) Amivel gondom van a szöveg elrendezése ha már egyszer rákerül a képre: vagy kompozíciót kellett volna úgy alakítani hogy olvasható legyen a felirat zavaró formák nélkül, vagy tömörebb megfogalmazásban összébb ültetni édes rosszcsontjaidat... De így is nagyon helyes lett a színhőmérséklet pedig nagy ötlet, stílusossá teszi.

job1 válasza:
Hiába vagyunk csak 4en, mégis kinyitott konyhaasztalnál férünk el! Itt ép az első tárgyak kerültek csak fel az asztalra:) Ne tudd meg, mire vége egy étkezésnek, addigra annyira megtelik az egyébként 6 személyes asztal, hogy nincs egy edényre való szabad hely:)
A faliújság puska a kajálás közben énekeket, mondokákat kiudvarló apróságoknak. Rajzok alapján válogatnak, olyan mint a kívánságmuzsika, tudod, aztán ha valamelyik szöveg feledésbe merült, mi is puskázunk feleségemmel!
Összébb tehát nem lehetett ültetni őket. Eredetileg csak a virágokat akartam fényképezni, aztán rájöttem, ilyen lesz nőnapra bőven. Így még egyedibb, ha a népem is rajta szerepel!
A színhőmérsékletben viszont nagy szerepe van a mögöttem lévő sárga katedrál-üvegajtónak. Párszor eddig elrontotta képeim, de ennél pont alkalmas volt az enyhén retrós hangulat visszaadásához. No meg a kockás terítő, az még az "aranykorszak" terméke. :)

2009. március 10. | 10:43 | fotozztomi

Ne törődj vele, szerintem. Ezen az oldalon sajnos igen sok az önmagát művésznek képzelő, de amúgy a fotózáshoz alapvetően nem értő egyén. Nekik maga az Isten, ha egy nyomorult virágot látnak makró módban lefényképezve, vagy pedig egy kupac egymáson fekvő csövest, alias szociofotó. Szerintem nevetségesek és szánalmasak is egyben...
És akkor most a Te fotód. Nekem alapvetően tetszik, szerintem kedvesen és aranyosan mosolyognak a srácok. Talán kicsit túlzásba vitted a feliratozást, de a színek és a kontraszt bennem is a reggeli hangulatát idézi. Szerintem nem jó kép (nem mutat túl nagy technikai bravúrt), hanem inkább szép kép. Grat!

job1 válasza:
Nem is a technikai megvalósítás volt a cél, hanem a nap feldobása (lásd március 8). A nagyik, rokonok, barátok aznap nem voltak közel. Ugyanakkor itt is vannak hölgyek, akik akár aznap ép itt "lógtak". Részükre készült ez a kép. Mindent beleadtunk, ami a miénk!
Köszönöm a bíztatásod, értékelésed!
Szerintem sem csak steríl körülmények között készülhetnek jó fotók!

adott pontszám: 1
2009. március 9. | 23:14 | kisspeti

Ha én nő lennék nem tudom örülnék-e egy ilyen képnek de mivel nem vagyok ezért csak, mint fotóról tudok véleményt alkotni.
Nos , mint fotót elég konvencionálisnak látom esetlen szerkesztéssel és gyenge tipográfiával az ablakban erős beégéssel.
Ne haragudj de ez szerintem kerülendő út.
Üdv:Péter

job1 válasza:
Na, azért szerintem ez nem 1-es, ebben egyezzünk meg! Az esetlen szerkesztés: 2 izgága, farkaséhes gyerek, reggel 9kor, ép azon az ablakon árad befele a sok-sok fény. Másfél hete nem volt egyébként errefele napsütés. De képzeld, Március 8 alkalmával mégis kibujt! Tehát hajnal, és nem is akármilyen!
Szerintem a színek, a tárgyak elég retrós hangulatot adnak, és ez részben tudatos.
A tipográfia dolgát nem osztom nagyon, részben a hagyományos kommunizmusbéli hangulatot, ama "retrós" összképet akarja adni. Hogy mennyire sikerült, háát ezek szerint nem, tudod, amikor még a Nők Lapja sem fényes papírra, nem agyonkomponált PSben retusált képekkel lett tüzdelve.
Na, ezek szerint mindezt nem adta át, ez van!
De azért szerintem nem 1es!
Valójában kedveskedés kívánt lenni az itteni hölgyeknek, meg a többi általunk ismert mama, keresztanya, barátnő, rokon stb.-nak. Még jó, hogy ők nem 1essel pontoztak:)))
Tudom, ez itt a fotozzon szubjektiv, ill. nem idevágó, de attól tartok, hogy a mérce, az értékelés már kicsit más lett! Nem tudunk attól elvonatkoztatni, hogy a valós élet nem csak szigorú szabájrendszerek betartásából áll: amint 1et elvétsz, mindenki követ ragad rád! Ha ez utóbbit követjük csak, az egyenlő a karrierizmussal. De akkor mikor élünk is?
Na, hosszú lettem, de én ezt így látom!
Jó fényeket.

adott pontszám: 4
2009. március 9. | 00:13 | ctf

Ugyan kifejezetten nem tartozom a szebbik nemhez, de szerintem ebben a kategóriában teljesen korrekt. Aki megkapja, biztos örülni fog, mást meg nem hiszem hogy itt és most számon kéne kérni. Az alsó felirathoz azonban más színt kéne választanod, mert így nem ugrik ki eléggé az abrosz kockáinak kékjéből. Pirosban pld jobban mutatna szerintem.

job1 válasza:
Köszönöm az ötletet, ezen törtem a fejem. Elsőre viszont úgy láttam helyén, hogy a kék-fehér kockák után a fekete a leg"retrósabb":) A nagyik, keresztanyák, barátnék mindenki ezt kapta. Egyenlőre sikerrel:))
Köszönöm értékelésed!