BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,85
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2009. január 13. 08:08
  • forrás: negatív
exodus2 a megérkezés

4x5" forte 200 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2009. január 13. | 18:33 | KiforditottFiú

Újabb érdekesen elhelyezett tárgyak. ügyes megvilágítással. Az árnyék-játék nekem egy extra ebben a képben. Itt is tetszik a döntés által alakított végeredmény. És persze, hogy ff. De ez azt hiszem azért érdekes igazából, mert a fehér erősen kitud emelkedni így a környezetéből. Ellenkező esetben a színek kicsit kevernék a dolgokat. Persze azért érdekelne színesben is. (Mint általában minden ff. :) De azért az is, hogy a nyersanyag az árak miatt nem nega/dia, vagy inkább ezt választanád.
A kép szerintem megérdemli az ötöst. Úgyhogy adok is rá egyet. Mert nem csak tetszik, de szép is.

akinekketanyjavan válasza:
Ez a téma mindenképpen ff, eszembe se jutott a színes megoldás, valahogy így adja magát nekem.
Örülök hogy tetszik!

adott pontszám: 5
2009. január 13. | 12:46 | Katjusa

Nekem ez tetszik leginkább a sorozatból. A tónusai mindnek szépek, technikailag nincs is semmi kifogásom, ez azért kiemelkedő számomra, mert mozgalmasabb, érdekesebb, mint a másik kettő, van egy jópofa torzulása is, az élesség is jó helyen, és a szerkesztés-vágás is teljesen rendben van. Személyes kedvenc szereplőm a homályba vesző táblicsku az ajtó felett:)

akinekketanyjavan válasza:
:) Külön öröm hogy neked is tetszik!

adott pontszám: 4,5
2009. január 13. | 12:08 | andrasmihaly

jo ahogy jatszol a melysegelesseggel, nem tolakodoan de megis eszrevetelenul is az oszlopok tetejere es a kilincsre koncenralodik a figyelem itt is egy ket dolog megzavarja ezt a koncentralodast a kep tetejen belogo hosszu fekete valami, es a bal oldal uresege pontosabban ha jobb oldalon lathatnank a hozzank legkozelebb eso oszlop arnyekanak a veget többet adna a kephez mint a bal oldalon az az ures 10%-ek...
udv: Mihaly

akinekketanyjavan válasza:
A belógó fekete csík a síkfilmkazeta kis leszorítófüle ami rálóg a negatívra, de nem akrtam levágni, merthogy legyen már teljes negatív.
Az árnyék vége még messzebb volt egy kicsit, sokat vacilláltam, de akkor az oszlopok nem lettek volna középen, és az hogy középen legyenek fontosabb volt, minthogy bent legyen a teljes árnyék.
Köszönöm az értékelést.