BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,93
KATEGÓRIA: tájkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. december 16. 19:16
  • Készítés helye: Mauritius
Mauritius

..egy kis nyári hangulat ebben a zord idoben.. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2008. december 17. | 15:30 | draculea

Szerintem napsütéses fotó éppen elég készül az ilyen helyekről. Ebben pedig éppen az tetszett, hogy bemutatja, nem kell annyira írígyelni a maurutiusaiakat sem!:)))

inexis válasza:
Úgy látom,hogy ide csak napsutéses tengerparti fotókat lehet feltolteni :-)

adott pontszám: 5
2008. december 17. | 15:28 | draculea

Sajnos én még sosem jártam ilyen egzotikus helyeken, így számomra minden ilyen fotó dokumentációként is hat, vagyis arról számol be, hogy milyen lehet ott az élet, Nos, elbírnám viselni egy pár hétig itt, úgy érzem. Ahogy elnézem a napozóágyakat, és a bungalót, úgy érzem igazán kellemes kikapcsolódás lehetne. Még annak ellenére is, hogy mint a fotóról láthatjuk, ott sem mindig napos az ég, jó tudni, hogy időnként ott is ramaty az idő!:)) Tehát nekem ez a fotó éppen azért tetszik. mert nem azt a tipikusan trópusias "szánsájn"-os időjárást láthatom, Tetszik a szerkesztés, a kis moló(?) szépen vezeti a szemet a bungalóhoz, és tetszik a távoli part, ami szépen szegélyezi a vízfelszínt. Lehet hogy egy uv szürövel élénkebb illetve kontrasztosabb lett volna a felvétel, de engem így is megragadott. Gratu!

inexis válasza:
Szia draculea!
Koszonom az értékelést. Lentebb már írtam,hogy minden nap esett az eso.
Szép fényeket!

adott pontszám: 4
2008. december 17. | 08:34 | tatramaci

Egy trópusi táj borus időben fényképezve. Nekem nem nagyon jött át a nyári hangulat... Egyébként egy kellemes fotó. Én talán ragaszkodtam volna a hagyományos szerkesztéshez: mólót a harmadoló vonalra, kis házikót az aranymetszésbe. Üdv, TM

inexis válasza:
Orulok,hogy észre vetted,hogy borus ido volt,mert voltak,akik nem :-(.
Koszonom,hogy benéztél,szép fényeket.

adott pontszám: 3,8
2008. december 16. | 19:51 | Mazsola

No, de ha nyári kép hol vannak a fények? Valami napsütés legalább, de hogy igazán ütős legyen valami hajnali vagy esti fények kellenének ehhez a képhez. Hiányoznak a színek a vidám, nyári, tengerparti hangulathoz.

inexis válasza:
Nyáron is van borús ido és lehet nem fogod elhinni, de minden nap esett:-) A hajnali meg az esti fények..az viszont más fotó lenne.
Koszi,hogy benéztél.

2008. december 16. | 19:49 | Virgonc

az a bajom, hogy az ember tök normálisan ir, hosszan... segitőkészen .. és nem jelölik hasznosnak.. biztos hogy nem mert elötted kaptam kreditet másik értékelésemért..
az a bajom hogy értékelni is felesleges. hosszan meg pláne. lehet hogy ráállok a kétszavas értékelésekre... a segitőkészséget itt senki nem értékeli.
utálom hogy veszem a fáradságot és regényt irok elemezve mindent és nem csak odahányok két szót.. erre annyira nem képesek emberek hogy hasznosnak jelöljék.. 3 havonta egyszer tör rám az hogy na jó akkor értékelek.. aztán el is megy ujabb 3 honapra a kedvem az egésztől... nincs értelme megeröltetnem magam..

inexis válasza:
Akkor ne eroltesd ,mert látom csak felhúzod magad és rajtam csattan az ostor:-( Ez egy hobbi oldal ide megnyugodni jovunk és nem idegelni:-)
hasznos voltál megint:-)
udv.Anikó

2008. december 16. | 19:41 | Virgonc

forogni??? a saját tengelyed körül?? még egy hajoba ülve is tudsz derékból kicsit fordulni.. és teljesen mindegy milyen géppel.. nézz be a galériámba.. van egy képem havannából egy olyan szutyok kisgéppel hogy ihaj..
köszi hogy feleslegesen probáltam segiteni, az ego nagybb annál minthogy hasznosnak jelöld az értékelést... sajnálom hogy segiteni probáltam. igazad van ez egy tökéletes fotó. elnézésedet kérem.

inexis válasza:
Kedves Virgonc!
Nemtudom alergiás vagy-e rám,fogalmam sincs,hogy miért reagálsz már másodszor így. Megpróbáltam választ adni az értékelésedre és még hasznosnak is jeloltem.Arról sajnos nem tehetek,hogy a rendszer nem adott érte semmit.
Egyáltalán nem tartom tokéletes fotónak és az egommal sincs semmi probléma.
Szép estét!
Anikó
ezt is hasznosnak jeloltem be

adott pontszám: 4
2008. december 16. | 19:37 | PAttila

Szép emlékkép!
De nekem nem jön több. Én középre helyeztem volna azt a kis házacskát és jobban zoomoltam volna hogy a háttér jobban előjöjjön, és kevesebb sziklát hagytam volna az előtérben.

inexis válasza:
koszonom

adott pontszám: 3
2008. december 16. | 19:24 | Virgonc

szia

szép helyen jártál de szerintem ezt nem sikerült jól megosztanod velünk. szerkesztésileg úgy érzem nem tökéletes. a kövek nem kapnak elég hangsúlyt mivel nagyon tág rekeszt használtál és igy az előtér kicsit életlenebbnek hat, nem elég texturált. szerkesztésileg a háziko helyzete jó, de a persketiva miatti ferde partvonal számomra nem esztétikus. Talán én még balra fordultam volna , igy a háziko jobban kijön a jobb szél felé. a jobboldal teljesen érdektelen, minden a bal oldalon van ezért az érdektelen részből kevesebbet mutatnék. a pámafák és a kövek teljesen a bal oldara boritják a kompoziciót szerintem.
amit még nagyon hiányolok az az utómunk. nagyon kontraszttalan és szintelen fako az egész kép. A tropusi helyek ennél sokkal gazdagabbak a szinekben. Muszáj ezeket a digitális képeket kicsit megdolgozni, nem működnek nyersen. Teltebb színekkel vonzobb lenne a hely a számomra.
további szép fényeket

inexis válasza:
Szia!
Koszonom,hogy benéztél. Az,hogy ki hová fordult volna és hogy csinálta volna azt egyszeru a számítógép elott leírni.Csak az a kérdés,hogy ott az adott helyzetbe mennyire lehetett forogni.
Egy egyszeru kis kompakttal fotóztam (amit már ki is írtam).
A kép nem nyers, volt utómunka.
Koszonom az értékelést, neked is szép fényeket!
inexis