BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,1
KATEGÓRIA: tájkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. október 20. 16:30
  • Készítés helye: El Gouna
Lagúna

"a moderátorok nem javasolták a feltöltést, de én mégis szeretném megmutatni" A moderátori intelem ellenére feltöltöttem másodszorra is. Kíváncsi vagyok ugyanis a véleményetekre, mivel nem érzem annyira rossz képnek. Viszont ha tényleg gáz, akkor az sajnos az eddig adott értékeléseimet is megkérdőjelezi és le kell vonnom a megfelelő konzekvenciákat.  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2008. október 21. | 10:05 | PaloAlto

Éreztem, hogy a vizet vágtad. Szívesen megnézném az eredeti képet, megpróbálkoznék más vágásokkal kíváncsiságból. Nem szúrtál ki magaddal, mert egy pontozás miatt nem fogok másképp viszonyulni hozzád. Ha meg kiesnél, vissza tudsz jönni más néven, és négy képnél ez még nem olyan érvágó érzés, mint húsz kép után....talán. Én mindenképpen azt mondom, hogy gyere vissza, vagy ha nem, akkor dumáljunk e-mailben képekről.

zolakoma válasza:
Nem úgy gondoltam én, hogy majd jól lepontozol bosszúból!:) Úgy szúrok ki magammal, hogy ha esetleg emiatt mész 3,6 alá akkor elvesznek az értékeléseid/képeid.

Egyenlőre talán az lesz a legjobb, ha visszamegyek read-onlyba, nézem a képeket, olvasom az értékeléseket. Abszolút pozitívan állok hozzá, csak kicsit "minek szólok bele ha nem értek hozzá" érzésem van az értékeléseknél.
A mail-es lehetőséget megköszönöm, majd küldöm az eredetit, kíváncsi vagyok mit hozol ki belőle!

2008. október 20. | 21:44 | Usyd

Nem mindíg az a fontos,hogy ki mit mod egy adott képröl,attol még lehet számodra kedves.Az tény ez nem egy címlapfotó,de benned biztos kellemes emlékeket idéz. Ha Pl:reggel korán készíted volna (napkelte környékén) szebbek lennének a színek,a víz is simább lehetne.Komponálhatad volna a képet csak a hajóra a vízen és igy nem lenne zavaró a háttér,jobb oldalon a házak.

zolakoma válasza:
Na igen, csak hogy ezt a nagyközönségnek szántam. Én is éreztem, hogy a képen a csónak témának túl kevés, ahhoz pedig hogy ne annak gondolják túl sok, a színekkel is gond van, -másnál szóvá is tettem volna ezeket - de valahogy kellemes volt az összbenyomás. Meg kell még tanulnom objektíven értékelni a képeimet, leválasztani az emlékeket és nem belegondolni ami nincs a képen. Amúgy a naplemente környékén készült, szépek is voltak a fények, Samsung pajti ennyit látott belőle...

Köszi az értékelést!

adott pontszám: 3
2008. október 20. | 18:20 | ovarnet

A kép színei kicsit fakók lettek. Az ég is nagyon sivár lett.
Ami jobban zavaró, az a kompozició. Ez a kép engem nem egy tájképre, hanem egy turista fotóra emlékeztett. A csónak az előtérben elviszi a figyelmet, de semmi különleges nincs benne. A háttér pedig nem zárja le a képet.
Inkább érzem az egész képet egy kattintásnak, mint tudatos munkának.

zolakoma válasza:
Korrekt értékelés, köszi!

2008. október 20. | 17:24 | PaloAlto

Hehe! Vicces, hogy pont tőled kaptam pár perce olyan pontszámot , ami rontja a törékeny átlagom. Ez a szép a névtelenül értékelésben. :)))))

zolakoma válasza:
Ha megdobnak kővel...:) Ráadásul csak én pontoztam, még súlya is van.:(
A képről a véleményem nem változott, viszont magammal is kiszúrtam, mert tetszik a hozzáállásod, sokat lehet tanulni az értékelésediből még ha a képeid egy része nem is jön be számomra.

adott pontszám: 4
2008. október 20. | 17:23 | PaloAlto

Nincs ezzel komoly baj, csak túl sok különböző "kép" van a képen. Az előtér, a középső tér és a háttér valahogy elszakad egymástól. Egy szerencsésebb nézőpontra lett volna szükség. Nekem ez vágottnak tűnik. Ha az, honnan vágtál? A vízből vagy az égből? Ez a kép nálam 4 teljes pontot ér, mert EGYEDI. És mert az, amit a térről írtam, megfelel az apró hiba kitételnek. Nem tudom, ki vagy, de ne add fel! Szerintem itt a helyed.

zolakoma válasza:
Ezt a túl sok különböző képet valahol én is éreztem, csak nem tudtam megfogalmazni. Alulról vágtam a vizet, feleslegesnek tartottam és nem szerettem volna, hogy középre kerüljön a csónak. Az égboltból még lehettett volna. Megtisztelsz, hogy úgy gondolod itt a helyem, de ahhoz a negyedig képemnek lassan 6-os körülinek kell lennie...:)

adott pontszám: 4
2008. október 20. | 17:02 | boliver

Szerintem sem "annyira rossz", ahogy írod magad is írod a képről.

Rendezett kompozíció, szépen tagolt háttér, kellemes tükröződések.
Igaz a téma nem különösebben izgalmas/mozgalmas, de hát hajó ide vagy oda, ez mégis csak egy tájkép, városkép, hát ne is várjunk izgalmakat, gyönyörködjünk a részletekben inkább.

Persze örülni lehetne egy csinos hölgynek vagy bármilyen nézelődőnek a csónakban, vagy a jobboldali házakon, s jót tenne a hangulatnak is, ha látni lehetne valamiféle viszonyulást a bemutatott környezethez.

A háttér és a víz kontrasztossá tételén még dolgoztam volna egy picit.

zolakoma válasza:
Csinos hölgyeknek én is örülnék!:)
Sajnos "etetés" volt és teljesen elnéptelenedett a part. Talán azt kellett volna valahogy megfogni, az üres partot a lemenő nap fényében és valahogy belekomponálni a csónakot...
A kontrasztot többen is írták a képeimre, majd bátrabban nyúlok hozzá.
Köszi az értékelést!

adott pontszám: 3
2008. október 20. | 16:52 | dyyy

Szia ! Hát én se javasolnám mert ezt a képet úgy is el lehet készteni hogy hopsz oda álok és kész ötlet nem sok ki vitelezés hiányos szín kontraszt jó ezért 3 mas !

zolakoma válasza:
Köszi az értékelést!