BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,69
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. augusztus 18. 23:34
  • Készítés helye (ország): Ausztria
  • Készítés helye: Grossglockner-Edelweiss-Spitze
  • Készítés ideje : 2008-08-01
Egy kilátón

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2008. augusztus 19. | 21:25 | draculea

Ahogy megláttam ezt a fotót az jutott eszembe: ó, ez egy igazi kis romantikus történet, egy lenyügözöen látványos helyszínre ültetve!!
Mert nem csupán a táj kelti fel a figyelmet, hanem a két alak is, akik egészen véletlenül férfi és nő!:-)
Annyira tovább lehet gondolni a fotót, és mégha nem is erről van szó, de a kép alapján valami ilyesmi jön át. Vagyis hogy adva van két ember, akik valahol találkoznak.... Itt még érződik, hogy távolság van közöttük, ezért vannak a kép két szélén.... de ha lenne egy következő kocka, ott talán azt láthatnánk, hogy közelednek egymáshoz.Szerintem nem jó címet adtál neki, ez olyan kis egyszerü, talán ez is magyarázhatja, hogy nem kiséri olyan figyelem a fotót, mint amilyent megérdemelne.
Ez volt eddig a romantikus képzelet szerinti értékelés, most pedig következzen a szárazabb oldala :
Tetszik a táj bemutatása, hogy nem csak a hegyekre helyezted a hangsúlyt , hanem embert is helyeztél bele. Ilyen tájaknál azt hiszem előnyős, jobban érződnek a távolságok, a nagyságok. A szerkesztése is tetszik, ahogy már mondtam, nekem nagyon bejön a kép két szélén álló emberpár. Úgy látom az utómunkázást nem vitted túlzásba, talán egy kis kontrasztot én adnék az égboltra, a hegyekre. persze mivel hófoltos, félő, hogy emiatt kicsit kiégéses lenne a fehérség. De ettől eltekintve a maga egyszerüségében is szép fotó, mert van benne valami kis hangulat is. persze lehet, hogy csak nekem. Ezt azért hozzáteszem.
Örülök, hogy láttam egy ilyen fotót is. gratulálok!

zsombi válasza:
Szia! Koszonom szepen a kimerito ertekelest. Eddig a legbovebb leiras amit fotomhoz kaptam.:) Veletlen, hogy ferfi es no van, veletlen, hogy a kep ket szelen vannak, nem ismertem oket, nem szolhattam rajuk, hogy huzodjanak ossze , ha netan tul tavol lettek volna egymastol, bele sem fertek volna mindketten a fotoba. En is erzek benne valami hangulatot, azert is mereszkedtem feltenni ide az oldalra. Utomunka valoban semmi sem volt. Meg nagyon kezdo vagyok es nem igazan ertem magam a zilyen fotkidolgozasokban, raadasul nincs PS-om, csak egy sima IrfanView programot hasznalok.
Megegyszer koszonom velemenyed es az adott pontokat is.
Udv.Zsombi

adott pontszám: 4
2008. augusztus 19. | 08:50 | murypeti

Szia! Alapvetően tetszik a kép. Jó az elgondolás, hogy a két alak a két szélére került. Amit sajnálok: a kis méret, jobb lett volna nagyobban látni. Talán egy kicsit túlélesített is. Illetve én nagyobb részletet mutattam volna meg a tájból, a hegyek nagyságából. Persze ez szubkejtív.
Szóval nálam ez jó, egy-két apró hibával.
Üdv, Péter

zsombi válasza:
Szia! Koszonom az ertekelesed. Hat sajnos a 300 kbyte-ba ennyi fer bele, en is tudom, hogy sok apro reszlet elvesztodik, de hat mas megoldast nem tudok, csak ha 500-600 x 400-450-es felbontasra kicsinyitem a fotot.
Udv.
Zsombi

adott pontszám: 3
2008. augusztus 19. | 06:44 | revesz.l

Sajnos nem tudok rá több pontot adni, mivel nincs semmi mondanivalója a képnek. A táj szép. Sötétek az emberek, ilyen fotó van már egy pár fent. Jobb lett volna, ha nem lett volna előtted senki. Ez csak az én véleményem, másnak lehet hogy tetszik. Ne vegye kedved ez a pár sor majd lesz még jobb is.

zsombi válasza:
Koszonom az ertekelesed.

adott pontszám: 3
2008. augusztus 19. | 06:38 | adamka0523

Szia, maga a kép hangulata lehetne jobb is mint csak két nézelődő ember, de ami nekem a legszembetűnőbb az az, hogy a hegy maga, nagyon túl van élesítve és ettől egy rideg valami lesz csak, egy lágyítást megérdemelt volna véleményeim szerint!

zsombi válasza:
Szia! Hat ez egy 3000 m feletti hegycsucs es ilyen magassagban eleg kopar a taj, sot mondhatni, rideg.
Koszonom az ertekelesed!