BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,82
KATEGÓRIA: életképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. augusztus 13. 00:06
2008-1960

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2008. augusztus 18. | 15:31 | lionsleeps

szerintem jó ez így is, PS-ben egy autolevels nagyjából helyre is tette volna a problémát... gondolom nem volt utómunka a képen... pedig hozzátartozik az is a fotózáshoz, persze csak okosan ;)

1960 válasza:
köszi

adott pontszám: 4
2008. augusztus 16. | 16:41 | circle

Ja, hogy az ott egy néni...A képed legérdekesebb eleme burkolózik sötötségbe. Mert a háttér, meg az elrendezés is jó lenne, csak nehezen kivehető rajta az alak. Talán egy kis derítés jót tett volna neki. Egyébként sötét a kép, gondolom középre mérhettél fényt, ezért.

1960 válasza:
Köszi hogy megnézted. Üdv robi. Köszi az értékelést is.

adott pontszám: 3,8
2008. augusztus 15. | 10:33 | lionsleeps

érdekes ez a kép... az életképek kategóriába tökéletesen beleillik. fura látvány a vízparton a hajók mellett egy régiesen öltözött, igazi falusi öregasszony (a szót nem negatív értelemben írtam). persze lehet hogy születése óta ott lakik, és csak nekem/nekünk furcsa.. viszont a színekkel nem vagyok kibékülve. természetellenesen kék a víz, nem tudom hogy utólag tetted-e ilyenné, vagy alapból ilyen volt - ha igen, akkor elég furcsa látvány... és túl sötét, és részlettelen a kép fő témája, az asszony, ami nagyot ront az összképen!

1960 válasza:
Köszi értékes véleményed. FF szerintedis jobb lett volna?
Üdv Robi

adott pontszám: 3
2008. augusztus 14. | 12:48 | Tools

Hi, nagyon érdekes ez a kék szín ami az egész képre kihat. Talán túlságosan is, de van egy olyan érzésem, hogy ez szándékosan készűlt így. Igazából nemértem a képet. A Cím pl. nekem egyből valakinek a halálára emlékesztet, csak ált. fordítva írják ki. Ha a viz volt a fontos és ezért kék az egész kép lehetett volna az a fő téma. Számomra itt a kötögető néni tünik a főtémának. Ő meg nem igazán van kihangsúlyozva. (szerintem) Neharaudj az értékelésért, de egy kis magyarázat, vagy egy jobb cím sokat segítet volna. De nagyon kíváncsi vagyok a te elgondolásodra. Ha megkérhetlek fejtsd ki nekem a válaszodban. Köszönöm! és jó fényeket!

1960 válasza:
Köszi hogy megnézted. több képet is készzitettem . a néni nagyon kilóg ebből a környezetből. a Balatonról mindenkinek a viz ,fürdés, hajozás jut eszébe . nem egy alaposan felöltözött fejkendős horgolos nénivel valo találkozásra számit.az évszámok? Ez a felhasználoi nevem . további szép napot Űdv Robi

adott pontszám: 3,5
2008. augusztus 14. | 08:23 | liptga

A kép hangulata tetszik, érdekes párosítása a világok találkozásának. Szegény néni és a fényűző hajók. Mindenképpen hangulatos. Nem zavar az sem, hogy a néni sötét kicsit, mert ezt simán tudom tudatosnak tekinteni. Ami viszont nem tetszik, hogy a fehéregyensúly nem jó. Nagyon kékes az egész. Talán szoftveresen javíthatnál rajta. Valamint olyan érzésem van, mintha függőlegesen meg volna nyújtva a kép (lehet csak optikai csalódás). A kompozíció is megfelelő szerintem. További szép fényeket.

1960 válasza:
Köszi a véleményedet és tanácsodat. További szép napot kívánok. Üdv Robi

adott pontszám: 3,8
2008. augusztus 13. | 14:04 | Papp Attila

szia
nagyon jó szemmel figyeltél fel a témára, de sajnos a megvalósítás nem lett az igazi. a brutális színvilág nagyon eltúlzó. nem tudom hogy hibás színhőmérséklet vagy egy elhibázott ps manőver eredménye, de zavaró. a fotó kissé alulexponált, a képarány pedig se nem négyzet, se nem téglalap. a mélységélesség túl nagy, a néni összeolvad a balcsival. kis mélységélességgel jól ki lehetet volna emelni a főhőst.
készítettem egy feldolgozást. bár azt sem érzem tökéletesnek, én olyan irányban menteném a menthetőt.
üdv
ati
Az értékelő feldolgozást készített a képről, itt megtekinthető.

1960 válasza:
Köszi hogy megnézted és értékelted. Megnézem a feldolgozásod. Üdv Robi

2008. augusztus 13. | 00:21 | rajli

Na most feladtad a leckét ezzel a címmel!!!! Én 1954-ben születtem, tehát 1960-ról csak halvány emlékképeim, vannak. Az előtér lenne 1960 vagy háttér???? Sajnos nem igazodom el !! Remélem hasznos információt tudok meg a válaszaidból! ( szíven szerint 3-as)
Üdv: Laci

1960 válasza:
Köszi hogy megnézted. Én 1960 ba születtem. talán a néni tud 1960 ról 1954-ről mesélni. késő volt nem volt kedvem nevet kitalálni. de lehet hogy a képet sem volt érdemes felrakni.
légy jó Üdv Robi