BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,88
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. augusztus 9. 02:39
  • érzékenység: 400
  • fókusztávolság: 50
  • forrás: negatív
  • objektív: 50
péntek

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2008. szeptember 4. | 18:39 | nologo32

mi van, b@..od? mi ez a pislogás és ömlengés? szívatsz? :) csak reflektálok, és élvezem a cuccaidat és röhögök azon, aki "kerülendő útnak" bélyegzi a képeidet, csak mert mindenben a sztenderdet keresi, meg a kényelmet és beleborzong, ha a fantáziáját kell használnia és egyáltalán, KÉPET kéne látnia, nem kapaszkodókat keresnie... szóval ne a kezddel pislants a billentyúzeten, hanem a szemeddel a gép megett, csak aztán egy pislantás egy kattintás legyen!

tomka24 válasza:
Köszönettel és nem ömlengek tovább, nehéz napom volt ahogy írtam is az előbb és tényleg jól jöttek a soraid. Sok emberrel az a baj, hogy megszokta a kész, műa-dolgot az agyát meg ki tudja mié nem szereti használni. Ez így van. Egyébként meg pislogok rendesen a gép mellet is. Vagyis cimborák, kalandra fel! Kösz, hogy benéztél, jól esett. Szia

adott pontszám: 5
2008. szeptember 4. | 16:49 | nologo32

szebbnél szebb mozik ezek mind. ez lehet a hajaj-hajalj meséje, tele elégikus, nosztalgikus, szívfájdulós, örömmel emlékezős, igazinős hatásokkal, élményekkel és érzéssel. na ja. vagy magyarul: hát igen :)

tomka24 válasza:
Ohhhh. Ohhhh, na de...
...illlet (pislogás, meg zavart köhécselés)

2008. augusztus 13. | 08:47 | Horánszky

nagyon szép

tomka24 válasza:
Köszönöm, szépen

adott pontszám: 5
2008. augusztus 11. | 16:52 | evelinda11

nagyon kellemes álomszerű hangulata van a fotónak, nagyon szépek a színek is
utómunka szintúgy /bár a keret furi/
:)
üdvL

tomka24 válasza:
Keret is, kép is furi :-) köszönöm a dícsérő sorokat. Szia

adott pontszám: 2
2008. augusztus 11. | 14:48 | madame zsiráf

ne haragudj, de ez a kép nem tetszik. semmi extra nincs benne, csak a homály, ami kicsit érdekessé teszi. de a színek, formák, kompozíció sem maradandó :(

tomka24 válasza:
Nekem így jó, hogy semmi extra nincs benne :-)

adott pontszám: 5
2008. augusztus 11. | 12:05 | Altnőder

és ez nemkülönben
remek álomhangulatokat csinálsz
ááá,
nagyon szép!!!!!

mert csodás fények, színek és szerkesztése is igen jó meg mondom, az a hangulat...
:)
szép hétfőt!!!! :)

tomka24 válasza:
Ilyen az életem, mégha nem is mindennap. Köszönöm szépen, neked is szép napokat, ahogy látom van bőven:-).

2008. augusztus 10. | 08:11 | KiforditottFiú

Látom voltak negatív arcok a kép alatt.
Asszem idézek abból a híres jútúbból:
Nem akadályozhat minket senki semmiben!
(A többit máskor! :)

tomka24 válasza:
Akadály, ugyan szesz a tűzre, az umúgy is izzó tűzra. imádom, ha nem értemek. Szóval ettől vagyok egyre erősebb és egyre biztosabb magamban. Kammon bébi lájd máj fájör, üüüügggghhhhhhhhaaaaaaa!

Köszi, hogy benéztél (dizízdebjudifolfrendsip :-)

adott pontszám: 5
2008. augusztus 10. | 08:09 | KiforditottFiú

Nekem ez a kép inkább szombat. Vagy vasárnap reggel. De semmiféleképpen nem péntek. Bár amikor elszoktam aludni akkor kb. ilyen homályosan látok a melóba menet.
De ennyire homályosan csak is korán kelve másnapos láthatok. Ha jobban belegondolok ez még jó is erre. Mert a képen éppen azt látom amit az ember ilyenkor lát korán hajnalba a boltba igyekezvén. :)
Aztán meg bazira csöndben vagyok. Minden lassúnak tűnik. Meg kényelmetlenül érzem magam. Mint akinek kócos a haja, vagy odaszáradt a nyál a szája szélére. Hát persze, hogy megint elfelejtettem belenézni a tükörbe, mielőtt elindultam volna sört/chipset/reggelit venni. De sebaj a fülem úgy is csöng mint az állat. Viszont még mindig a nő mögött bandukolok a boltba igyekezvén. A fene essen bele. Hiába dörzsölöm a szemem nem lessz jobb a látásom. De ha már az arcomhoz emeltem a kezem. Igen! Most nem lát senki. :)
Gyorsan megtörlöm a szám szélét is. Ez az!
Biztos lejött. Mikor érek már a boltba. Tegnap még olyan közel volt. Vajon ez a nő is oda tart?
Jó lenne megelőzni. De nem most! Üvöltik a lábaim. Amik lassan kezdenek két rugóra hasonlítani. Hiszen egész éjjel ropták a dzsiget....

Nekem ilyen ez a kép. ÉS nem péntek. De az élmény mait nyújt az valami nagyon faja. A színek pedig szintén jók. Kedvelem, hogy nem a dof miatt homályos érzésem van tőle. Ami bizony nagyon jó nekem. Asszem Kedves Barátom Csabig kedvelné ezt a képet.Ennyi írás után adok is egy nagy ötöst ezért az élményért. Képért! MErt nem csak megérdemli. De jól megcsinált is!

tomka24 válasza:
Van benne egy pici csalás. Két hete , már nagyon tele a cipő és nem bírtam tovább, csütörtökön elmentünk sátrazni (kemping). Csütörtökön, délben kocsi telerak, oszt huss. Délután sátorállítás, este koncert (Rockin\' RockCats, ami beszarás, ha találkoztok velük - kötelező :-), a bőgőbe beleraktak egy láda dobozos sört és egy fél dinnyét, az frontember meg úgy berúgott a koncerten, hogy elaludt a dobokon. Igazi rockabilly banda, zeniális műsorral. Sajnos a gép a sátorba ezért nincs kép - de olyannak is lenni kell ami csak a fejben!
Na és másnap reggel ébredés után séta a legközelebbi kocsmába kávézni (dupla kávé dupla habbal meg egy sima presszó konyakkal). A feleségem egy lépéssel előttem és imádom a tarkóján azokat a kis pihéket. Na ez az a pillanat, szerintem Ő nem is tudja, hogy fotóztam. Megihitt péntek reggel. Amit írsz az egy tökéletes érzés gyakorlatilag eltaláltad, csak egy nappal hamarabb mentünk - ezért péntek. Ez egy fontos péntek a számomra. És a kép aszem ezt nagyon visszaadja. És hogy neked - anélkül, hogy ott lettél volna - sikerült átadnom, nos ez egy szép dolog.

Másrészt, annak nagyon örülök, hogy itt ezen a fórumon is elkezdtek az emberek álmodozni, ez olyan jó érzés.

Örülök neked, hogy benéztél. :-)

adott pontszám: 5
2008. augusztus 9. | 21:19 | szani

Nekem ez tetszik a legjobban!!
Véget ért a hét... végre péntek délután van, az egész hetes rohangálás után van idő pihenni, merengeni... kikapcsolódni!
A kép is egyfajta nyugalmat áraszt, festményszerű világával, kicsit megfakult színeivel időutazás is számomra, a '60-as, vagy inkább a '70-es évekbe.
A szerkesztés is így hatásos!
Grat!

tomka24 válasza:
köszönöm, igen kedves :-)

2008. augusztus 9. | 16:12 | tracker

Atom a kép és igazán nehéz überelni de az alatta lévő olvasgatnivalónak sikerül :)
"homályos udvaron készült kép" :D:D:D
ááá nem is folytatom :) inkább a képről...

Szóval számomra ez a legegyértelműbb asszociáció (na jó a vasárnap nyilvánvalóbb de ott elvonatkoztatni sem kell). Olyan szintű nyugalom árad a képről amit tulajdonképpen csak pénteken élhet át az ember amikor már túl van a nehezén, az 5 napi rohanáson és elötte áll a két nap hogy újult erővel töltse fel. Amikor olyan váratlanul tör rá az emberre a nyugalom hogy azt sem tudja igazán hogy hol tölti a következő két napot. Amikor lesétál a gyerekért az óvodába, elmegy a boltba vagy ki tudja hova csak az a lényeg hogy kiszellőzzön a feje és örüljön annak hogy végre nem a kocsiban kell görcsölni percenként az órát nézve. Remekül közvetíti a nyugalmat a hídeg színeivel, ami max a túlszaturált HDRes képekhez szokott szemeknek fakó. Számomra legalábbis ezt az érzést adja át. A legszebb kép, a legszebb naphoz. Szeretem fotó.
Üdv!
Sz.

tomka24 válasza:
Homályos udvaron készült kép, ó ez gyönyörű. Nagyon beletaláltál, volt egy dupla kávé dupla habbal, meg egy sima presszó kis konyakkal. Rigó kocsma, a sarokban Wurlitzer (eredeti), Wurlitzerben kislemezek, Kovács Kati, Harangozó Teri slágerek. :-) Nyaralásunk első reggele.
Én is szeretem :-)

adott pontszám: 2
2008. augusztus 9. | 15:45 | chester90

Ebből a témából szerintem többet is ki lehetett volna hozni. Az egész kép homályos, a színek pedíg telitetlenek.
Szerintem próbálkozhatnál élesebb színekkel..ha kell ezeket ps lehet javítani...vagy egy jobb napszakban próbáld fotózni. A kivágáson is változtatnék.
Nekem nincs mondanivalója...nem utal a péntekre

tomka24 válasza:
Pedig péntek :-) Én tudom a legjobban, hisz én ott voltam. Nem mindíg szeretem az éles színeket, sőtt egyre kevésbé.

2008. augusztus 9. | 14:56 | paranoé

tetszik,szép..

tomka24 válasza:
én köszönöm

2008. augusztus 9. | 14:03 | Aszpirin

Pont nélkül, mert biztos ez egy olyan művészeti érték, amit én nem értek... koszos lencse vagy mi...
:-)
(Remélem nem haragszol!)

tomka24 válasza:
Régi film, meg egy zorkij. Meg egy kis habcsók, könnyű szellő. Épp kávézni mentünk, semmi több. Ha tetszik a hangulata neked akkor érték a számodra, ha nem tetszik akkor nem. Azt, köszönöm, hogy inkább írtál, mint lebunkóztad, ily hagytál teret annak akinek esetleg bejön. Ha mások is inkább így gondolkodnának, adnának időt a képnek, a hangulatnak, az életnek, önmaguknak és ki tudja, talán még az élet is szebb lenne.
Ugyan viccelsz, miért haragudnék?

Köszi hogy benéztél

adott pontszám: 5
2008. augusztus 9. | 11:54 | fiore0924

engem csak ez az oszlop zavar. egyébként kezdem megszokni ezt a hót poros negatívot és már tetszik is tőled. grat!

tomka24 válasza:
Igazad van az oszlop engem is zavart, van egy másik felvételem ahol nincs oszlop (az szerintem jobb is), de az itt még 2 sem lenne. Lehet hogy majd felteszem. ki tudja

adott pontszám: 2
2008. augusztus 9. | 11:46 | Radi007

Hát nem tudom mi a szándékod ezzel a sorozattal... ezen a képen legalább meg lehet mondani hogy mit látunk...
De vagy túlmisztifikálod a dolgot vagy nem tudom de ez így nem OK.
Lehet hogy megoldanád ha egyszerűen elmagyaráznád mi a szándékod vele...

tomka24 válasza:
Hogy mit akarok? Közzé, tenni és amint látod meg is tettem. Hát szerintem a többin is látszik azért valami. Igen túl misztifikálom a dolgot és épp ezért nagyon OK. Semmilyen különleges szándékom nincs vele. Napok, egyik nap a másik után. A gép velem van és Én fényképezek, itt jártam ez történt velem ergó beengettelek az életembe. Nem is nagy dolog, mint ahogy velem sem történnek nagy dolgok. Csupa apró kedves meghitt történet. Ilyen az életem. De ez a mai sokkoló világban csak egy kettes. Hmmm, talán megölök valakit egy szerdán és az majd érdekes lessz.

adott pontszám: 1,5
2008. augusztus 9. | 11:23 | circle

Jó lenne ha kapnánk valami támpontot, hogy most ez mi is akar lenni, mert így csak egy homályos udvaron készült kép ami egy háttal álló nőt ábrázol kiégett ruhával a vállánál egy karóval.
Szándékosan ilyen?
Lehet neked fontos a kép és a péntek is jelent valamit, de nem nagyon értem akkor sem.
Vagy netán egy sorozat tagja?
Mindegy így számomra kerülendő, remélem nem fogok mellé.

tomka24 válasza:
Szándékosan ilyen, épp ezért nem kerülöm et az utat, mert ez az én utam. Neked nem kell ezen az úton járnod.
Köszi, hogy benéztél

adott pontszám: 5
2008. augusztus 9. | 10:22 | czapkat

szia! hangulatos kép, tetszenek a lágy színei és a homályosság is jól áll neki... a napok közül ez a nyerő nálam :) nagyon finom kép...

tomka24 válasza:
Köszönöm és örülök, hogy neked is tetszik. Jól esik amit írsz.

2008. augusztus 9. | 09:57 | BaloghZoltan

A legszebb nap!

itt nem zavarnak a koszok:-)

Gratulálok!

tomka24 válasza:
köszönöm, jól esik :-)