BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,68
KATEGÓRIA: tájkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. július 4. 16:24
...érik a gabona...

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2008. július 31. | 05:15 | Asherine

A képed hangulata megfogott, csodás téma és a színek is szépek. Jó a szerkesztés, szépen szem előtt tartottad a harmadolóvonalakat, és a lényeget a középső mezőbe helyezted. :)
Tetszetősek a felhők is, kellemes hangulatot áraszt velük a képed.
Az egyetlen ami zavar, az a villanypózna jobboldalt, nem illik ebbe az idillikus környezetbe.
További szép képeket! :)

inexis válasza:
Koszonom az értékelést...remélem azért a villanypóznán túltetted magad:-)
Neked is szép képeket!

adott pontszám: 4,8
2008. július 9. | 11:24 | Furtim

Szia! Tetszik a képed! Jók a színek tudatos képelemek,én annyit változtatnék hogy a kép baloldalán az amúgy is elmosódott és elég sötét részeket levágtam volna.
Szép kép!

Jó Fényeket

inexis válasza:
Nagyon koszonom:-)

2008. július 6. | 11:16 | murypeti

Egyszerű, semmi különös, de talán pont ez adja át azt a hangulatot, amit láthattál, érezhettél. Csend, nyugalom, egy kis rácsodálkozás a természet szépségeire.
Nekem tetszik ez a hátmas elrendezés, szerintem technikailag is jó. Sajnálom, hogy kinyomtam, de 5 lenne.
További szép képeket! Péter

inexis válasza:
Koszonom:-) ..orulok,hogy tetszik

adott pontszám: 4
2008. július 4. | 21:55 | V.F.

Szia. Maga a téma a kiragadott tájrészlet nagyon szép és jól komponált. Megfelelő egyensúlyban vannak rajta a táj részei, mint a mező az előtérben a fák és az égbolt. A két ház is feldobja az egészet. Viszont minőségileg a kép nem lett a legjobb. Bal oldalon végig a kép szélénél homályos maszatos az egész és a fák is igencsak pixelesek. Ezeket nem tudom mire vélni és lerontják az amúgy jó összképet. Üdv.

inexis válasza:
Koszonom V.F.,hogy benéztél és értékelted...sajnos csak egy kis kompaktom van nem éppen tájfotózásra alkalmas :-(.. Kulon orom számomra, hogy tetszik a kompozícióm!
Szép estét!

adott pontszám: 4
2008. július 4. | 20:33 | FaragoP

Szia!


Van egy-két apróság van ami zavar. Bal oldalt a házak valahogy nem kellenének, vágni kellene. Valamikor a déli órákban készülhetett a kép fények nagyon direktek.

Az égen nagyon szép felhők voltak, talán érdemes lett volna belőlük többet megmutatni.

Állítólag van egy ökölszabály, vagy 2/3 ég a többi táj, illetve fordítva, jelen esetben talán érdemes lett volna jobban hangsúlyozni.Üdv, fp

inexis válasza:
Szia FaragoP!
Eloszor is nagyon koszonom, hogy benéztél.
Tudod az a véleményem a tájképekrol, hogy mindenki úgy orokítse meg a tájat, ahogy neki tetszik.Gondoltál már esetleg arra, hogy valami személyes dolog is fuzi a fotóst egy képhez? Hogy neki az a ház vagy épulet amit fotóz valamit jelent a képen? Ez egy tanya ezzel a két házikóval, ahol emberek laknak!Miért kellene kivágni? Nekem így tetszik..az egy dolog, hogy Neked nem. Nem a déli órában készult, hanem délután 16 óra korul.
Remélem nem érted félre amit leírtam...további jó fotózást:-)
U.I: a szabályokat jó néha felrúgni:-)

adott pontszám: 4,5
2008. július 4. | 19:02 | ovarnet

Picit életlennek tűnik a felvétel, főleg az előtere.
A két oldalról induló erdősáv nem rossz, viszont lehet, hogy érdemes lett volna kicsit előrébb menni, hogy a sarokból induljon ki. Mert jobb oldalon van egy kis levágott fa is. Ezenkívűl az égközepén a kiégés határán lévő felhő nem túl esztétikus.

inexis válasza:
Koszonom ovarnet:-)

adott pontszám: 5
2008. július 4. | 18:17 | draculea

Nagyon igazi nyári tájkép, a még zöldes kalász mezővel, és a horizonton felbukkanó felhőkkel. Nagyon szeretem az ilyen jellegü tájképeket, mert a természetességük révén hatnak, és könnyü odaképzelni magunkat. nekem nagyon tetszik a fotó szerkesztése, hogy ennyire szépen látható rajta a hármas tagozódás. van előtere a fotónak: A zöld füves rét. Ezt szépen követi a téma: a kalászmező, amit szépen közrefog a bokorsövény, és különböző zöld színeivel szép látványossága a fotónak. Valamint külön tetszik az is, hogy a képen láthatók messzi házak, ezzel nem csak hogy színt visznek a fotóra, de a helyszínt is változatosabbá teszi. Az is nagyon jó, hogy a képnek ez a része lett talán a legszélesebb, vagy legalábbis úgy tünik, hogy szélesebb az égbolt sávjánál. Az égbolt pedig mint háttér nagyon sokat ad a fotó hangulatához, hiszen ezek azok az igazi nyári felhők, amiket gyerekkoromban annyira szerettem nézegetni, beleképzelve különböző dolgokat az alakzatába. Egyszóval nagyon hangulatos nyári fotó, kiváló szerkesztéssel, amihez gratulálok!

inexis válasza:
Koszonom draculea...orulok, hogy tetszik:-)

2008. július 4. | 17:16 | ronti

Magyarázkodjak? a 4-es véletlen bocs 5-öt akartam
A monitorommal pedig minden OK nézd meg a képet, és ne vágd!
Üdv: Ronti

inexis válasza:
:-) Szép fényeket!

adott pontszám: 4
2008. július 4. | 16:41 | ronti

Én szeretem az ilyen képeket, így hát ez is nagyon tetszik. Amit nem értek az a kép bal szélén végigfutó homályos függőleges csik.
Mivel nincs géptipus így mindenképp a gép hibályának tudnám be a dolgot. Szerintem vágd le a kissebik házat és közelebb kerül a tökéleteshez.
Üdv : Ronti

inexis válasza:
Kedves ronti!
Úgy kezded az értékelést, hogy nagyon tetszik...ha nagyon tetszik akkor miért vontál le egy pontot...nem gondolod, hogy a monitoroddal is baj lehet, mert én semilyen csíkot nem látok...nem vágok le semmit,mert számomra ez a táj így tokéletes...koszonom,hogy benéztél:-)
Még egy apró megjegyzés a hibája pontos j.