BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
2,93
KATEGÓRIA: családi/emlékkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2004. február 16. 20:29
Jump-surfing (ugródeszkázás)

A kép minősége nem tökéletes, de a pillanat... A lába rajta van a deszkán , a víz még nem mozdult meg.  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2005. október 21. | 09:21 | szilfa6

rólam is van egy ilyen kép még az ősidökből, csak az apukám azt a pillanatot tudta elkapni amikor ráérketem a vizre, de még nem vagyok benne, így úgy néz ki, mintha a vizen járnék. a háttér egy oicit tényleg nem túl szép, de maga a pillanat teljesen jó. gratula

adott pontszám: 3
2004. február 27. | 13:17 | nicol666

KIcsit homályos, de jól elkapott pillanat. Én más kategóriába raktam volna.

korvonalszo válasza:
Köszi, ebben nincs jártasságom.

2004. február 17. | 16:23 | mutty.hu

Akkor leírom egy kicsit, mit csináltam a képpel amit küldtem.
-vágás. (ez evidens)
-auto levels (a gép kitalálja hogy lenne a legkontrasztosabb. nem mindig jó, de most ráérzett.
-Clone-tool nevű eszközzel a környezetet másoltam a kerítés póznái helyére, és hevenyészve ugyanezt tettem a keresztbe lógó dróttal.
-a deszkát nagyjából kijelöltem (meg a tükröződéeit) és a vörös csatornából visszavettem a színtelítettséget (saturation)

A pillanat jó amúgy, a mozdulat benne van, tudatosabb vágással és némi PS betyárkodással néha egy vacak gépből is k lehet hozni mesterit. Mondjuk az alak életlensége valószínű a még így is túl "hosszú" záridőnek köszönhető. A pillanat elkapása jó volt. egy kis utómunkát szinte minden kép megér, hiába ellenzi itt a lustábbja :)

korvonalszo válasza:
Köszi, a bővebb választ megírtam.

adott pontszám: 4
2004. február 16. | 22:14 | Predator X

Megelőlegezek egy négyest, ha megígéred, hogy átrakod elkapott pillanatok kategóriába. Ott könnyebben elnézhetők a hibák.

korvonalszo válasza:
Köszi, még nem vagyok jártas a kategóriákban. Nem tudom, hogy ezt utólag lehet-e.

adott pontszám: 3
2004. február 16. | 21:56 | Columbiapower

Törökország? A már felsoroltak miatt az osztályzat. Ha éles lenne, akkor 5.

korvonalszo válasza:
Köszi a bizalmat.

adott pontszám: 3
2004. február 16. | 21:41 | B.Gergő

Sajnos több probléma is van, melyek közül kiemelnék párat (ha már így elsőnek értékelem).
Nos szvsz a legnagyobb gond hogy nincs egyetlen éles pontja se képnek (legalább a háttérben lévő dolgok, vagy maga az alany éles lenne...). Ezt kiküszöbölhetted volna, ha követed az alanyt az exponálás közben, így igaz elmosódik a háttér (de talán nem is gond). A másik gondom pont a háttérrel lenne, de most nem szeretnék kitérni rá a kategória miatt...
Az elhelyezésől csak annyit, hogy talán több helyet hagytam volna jobb oldalt, hogy látszódjon az elugrás helye. Most ennyit...

U.I.: beverte a felyét (vagy legalábbis nagyot esett???)

korvonalszo válasza:
Igen életlen, sejtem miért, de jó lenne ha pontosan tudnám mit kellett volna csinálnom. Sajnos a biztos kontroll csak szám.gépen lehetséges, ez meg sokszor ezer km-kre van a helyszíntől. A követést még nem próbáltam. Köszi.

adott pontszám: 2
2004. február 16. | 21:40 | mutty.hu

Egy valószínűleg őrülten jó szórakozás eléggé rosszul megörökített pillanata. Azon kívül, hogy szinte véletlenszerűen eltaláltad ezt az ezredmásodpercet, a kép életlen, a háttér miatt szinte semmilyen szépérzetet nem kelt, és erre még a deszka szine is rájátszik. meg a kerítés, meg midnenféle.

AMit ezen a képen módosítanék, hogy egészen szűken állóra vágnám, elöl addig a két föggőleges vassal körített szürkésfehér izéig (úgy hogy azt épp lehagynám) a fickó háta mögött meg annyival, hogy éppenhogycsak. :)

korvonalszo válasza:
Tök igazad van mindenben, csakhogy a nap onnan süt ahonnan ő akar, így a háttér maradt olyan amilyen. Komolyan örülnék, ha valaki le írná azt, hogy egy kis kompakt géppel (vagy egyáltalán bármivel) , hogy kellene egy ilyen szitura rámenni. A kép kivágást B. Gergővel vitathatjuk együtt, azt hiszem ez a kinek a pap, kinek a ...inkább a lánya. Ja, a deszka meg bugyi rózsaszínü műanyag. Köszi, megkaptam a képet. Igazából nem is nagyon akarok trükközni, mert a nyers hibákból tanulni szeretnék.