BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. április 6. 13:50
  • Készítés helye (ország): Magyarország
madaras

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2008. április 7. | 23:14 | nasztya

Nagyon szép ez a ruha és a színvilág is nagyon kellemes, régies hatást kelt. A madarak mint ötlet jók, talán egy kissé lágyak a kép többi részéhez képest, de talán ez nem is lényeg. Viszont engem zavar hogy nincsen szeme. Pedig én is szanaszét szoktam szabdalni az arcokat, úgyhogy most nem is értem magam. De valahogy emiatt rossz érzés ránézni, valami nagy hiányt érzek, kicsit fáj is. De lehet hogy csak valamennyivel többet kellene vágni és akkor már nyugodt lennék, így olyan mintha a valóságban sem lenne szeme. Most kezdem megérteni hogy érzett az a hozzászóló, aki az én képemre azt mondta, hogy olyan a vágás miatt, mintha nem lenne rendben az arc többi része. A válaszaidból nem ezt vettem le, hogy felkavaró hatást akartál elérni. Érdekes. Mindenesetre ez csak egy vélemény, összességében tetszik a kép, de mégis nem is tudtam milyen pontot adjak emiatt, de gondolom a vélemény fontosabb.

Rijn válasza:
Köszi a véleményt.

nekem nem hiányoznak a szemek és olyan érzésem sincs, de örülök hogy azért kiváltja a különböző reakciókat :)

szia,R

adott pontszám: 4,5
2008. április 7. | 20:40 | alatile

szép kép a színeivel, formáival, a bal oldali 'suhanó' vonalakkal és a madarakkal együtt, engem mégis zavar a vágás, illetve az, hogy a fejből nem látjuk csak az orrot és a szájat. ráadásul a fény pont úgy esik, hogy ez a rész kerül előtérbe és mégsem látjuk. ez számomra zavaró. szinte hiányzik a szeme. bár lehet, hogy mivel a madarakat nem tudtad máshova berakni, inkább így szerkesztetted és nem lejjebb. mindenesetre szép, dekoratív. gratulálok.

Rijn válasza:
Köszi,
R

adott pontszám: 4
2008. április 7. | 11:52 | linda11

szia!

Már nem először járok a képednél,be kell vallanom. Szeretném megérteni, de nem tudom :(
Pedig biztos van benne valami, ha 5 pontos fotó..
Nekem hiányzik a hölgy szeme, fejtetője..
Szép tónusú kép, azt látom, a modell ruházata, ékszere is profi.. de... megkérdezhetem, miért vágtad le a tetejét?
üdv.L.

Rijn válasza:
Szia,

Az álmodozásról szól. Ha megnézed van egy fal a lány mögött, ami a válla fölött eltűnik, és megjelennek a madarak (amik repülnek)....a gondolatokhoz pedig nem kell a szemünk :) De nem akarom magyarázni a képet meg nem is ez a célja, csak megkérdezted hát elmondtam én hogy látom...bár nem ilyen direkt módon készült a kép.

Amit én egy képnél nézek...talán te is értékelni fogod ezt a gondolatot: Az csak annyi hogy tetszik-e amit látok...nem kell művészi magasságokba emelkedni meg hasonló hülyeségek. Egyszerűen gyönyörködtet-e a szerkesztés a színek a modell a dolgok amik együtt vannak...ha meg is értem a képet az siker és sokat hozzáad de ha nélküle is tetszik akkor nincs min gondolkozni...akkor jó a kép.

köszi hogy írtál,
R

2008. április 6. | 19:22 | paranoé

szépséges

Rijn válasza:
Köszönöm

adott pontszám: 5
2008. április 6. | 18:41 | lélekharang

Százan, nézték meg, és csupán egy értékelés. Százból, ha... Tetszik ez a kép, van benne valami kortalan, és különös, ahogy megszűnik a fal. A felső vágással feszültséget vittél a képbe, olyan, mint egy kérdőjel, szabad utat adnak a nézőnek, hogy kedve szerint értelmezze. A kép nekem a gondolatok szabadságáról mesél.

Rijn válasza:
Sokan úgy gondolják hogy azok akik valamilyen művészetet csinálnak legyen az irodalom vagy képzőművészet, csak azután értik meg amit készítettek miután többször értelmezték, elolvasták, vagy megnézték azt. A sajátjukat! Érdekes. Én minden képemnél ezt érzem. Ez vizuális "művészet?" vagy legyen csak kép üzenettel. És mikor kész és nézegetem akkor értem meg miről szól. Örülök hogy neked is mesél.

szia,
R

2008. április 6. | 16:42 | MdP

A színvilága tetszik, a vágást talán indokolja számomra a végső cél, de nekem kicsit sok arányaiban a sirály.
Amúgy sirály:)

Rijn válasza:
Ez egyébként csak önfejűség volt a sok sirály. Alapból hamar össze lehetett volna rakni a képet de én elég sok órát próbálgattam meg nézegettem és mikor végeztem én is azt mondtam hogy lehet hogy fele ennyi sirályis sok de akkormegmár: "ha már ennyit dolgoztam vele minden sirály marad" :) Köszi az észrevételt azt hiszem igazad van.

szia,
R

adott pontszám: 5
2008. április 6. | 16:26 | fudzsiko

Nagyon megfogott ez a fotó egyedi megfogalmazásával és vágásával. Látom az egyéb kategóriába tetted, de nem is sorolható be a többibe, annyira nem szokványos, viszont nem is túl elvont. Nagyon tetszik a megvilágítása, a homályba vesző résszel és a tónusával. Grat!

Rijn válasza:
Köszönöm és örülök haogy tetszik neked.
szia,
R