BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,45
KATEGÓRIA: absztrakt
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. március 27. 23:18
  • objektív: nikkor 18-55mm kit
  • rekeszérték: f5,6
zöldben...

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2008. április 26. | 09:44 | Luki72

Szerintem ez a kép "jó, egyedi, apró hibával", tehát a bal oldali lehetőségek közül egy 4-es megér. Éppen ezért nem értem a jelenlegi 4-es alatti átlagot. Én egy picit másképp vágtam volna, meg egy leheletnyit világosabbra vettem volna, de ettől még jó a kép.

falevél válasza:
Köszönöm szépen!
Örülök, hogy te nem látod annyira rossznak. :o)
Nagyon monitorfüggő egyébként (crt, lcd, beállítás, stb..), hogy ki mennyire látja sötétnek. Én otthon egyáltalán nem, de pl. a mh-en már jóval sötétebb nekem is. Szóval, aki úgy látja, annak megértem, hogy nem jön be... :o)
Ha gondolod írd meg te hogyan vágnád és miért? Kiváncsi lennék.
Szép napot!

adott pontszám: 4,5
2008. március 29. | 12:03 | Slakowács

Érdekes kép. Ami miatt nem 5 az a pontok miatt van, én sajnos nem tudom, hogy mik ezek, de az egyik kilóg a képből... ez nem teszik. Valamint, hiányzik nekem még egy az alsó részére is... Egyébként jó ötlet, szép színek!

falevél válasza:
Köszi.
A pöttyök lyukak egy lámpaernyőn. Direkt tettem a képen belülre a keretet, de úgy látszik ez nem nagyon jött be senkinek rajtam kívül... :o)

adott pontszám: 3,5
2008. március 29. | 11:51 | gabormarcali2

üdv. hát figyelj ez a zöld szín igazán teszetős így önmagában és a keretet is nagyon hozzá lőtted de ez már sztem extraabsztrakt kategóriába, vagy valami különkategóriába lehetne tenni, mert csak színek és semmi más. remélem nem haragszol, de én így látom. különben kiemelném jó ez a szín csak valahogyan nem tudom a fotós mivoltát a képnem megtalálni. mit fényképeztél le. ezt nem látom benne. légyszívess erre adj választ és akkor márt talán tisztábban fogom tudni értékelni, megtekonmteni és talán élvezni a képet.

Üdv:Gabor. további jó fotókat kívánok neked!

falevél válasza:
Tulképpen absztraktba akartam tenni, talán ha oda teszem nem kap ilyen rossz értékeléseket. Ez egy lámpa, elforgarva.
Azért köszi az értékelésed, nem is írtál olyan rosszakat a többiekhez képest... :o))
És jó, hogy ilyen nyitottan álltál hozzá, annak ellenére, hogy nem értetted, és nem igazán tudtál vele mit kezdeni.
Nincs mondanivalója a képnek, jól láttad, csak szín és forma és fény, + annak a hiánya... :o)

2008. március 28. | 13:03 | szekelyijasz

Nem igazán tudtam pontozni a képet, érdekes, és nekem még tetszik is, de most csak azért írok, hogy nem hiszem, hogy 1-est érne. Néha a fény hiánya is sugallhat valamit. Ez a kép pont ettől lett sejtelmesebb, szal csináld csak úgy a dolgokat ahogy neked tetszik. Szerintem inkább az a lényeg, hogy neked örömet szerezzen a fényképezés, na persze jobb ha másoktól is pozitív visszajelzést kapsz, de nem feltétlenül a fényekkel van itt a baj, inkább olyan üres a kép. De mindenképp elgondolkodtam rajta mi is lehet ez, ami már pozitív. Szerintem próbálkozz csak és lesz még sokkal jobb is!! Üdv!

falevél válasza:
Köszi. :o)

adott pontszám: 1
2008. március 28. | 11:55 | Rijn

Nem is értem..tök sötét az egész kép. Nem tudom mit kéne látnom rajta..komolyan nem. Van rajta 3 pötty amik nagyon csúnyák. Olyan mintha alul lenne mintavételezve. Nincs semmi amihez köthetnáé őket a szemem. Nem látok segítséget. valami nagyon sötéten világít egy sötét helyen és zöld....én ezt látom.

Ez baromira kevés. A fotótás csak fénnyel megy a fény megörökítéséről szól...nálad is inkább erőől szóljon. Ha nincs fény nincs kép.

üdv,
-R

falevél válasza:
Volt fény csak kevés, ami szerintem hangulati eszköz. Nálam egyáltalán nem olyan sötét, hogy ne lehetne látni semmit.
Semmi mintavételezés nem volt... :o)

adott pontszám: 4,5
2008. március 28. | 10:13 | DanielRamboo

nagyon tetszik a képed, annak ellenére, hogy nem vagyok oda az absztraktért. árad belőle a nyugalom. egyrészt a szép sötétzöld szín miatt, másrészt a lágy ívek miatt.
a világos pöttyöket viszont nem értem, főleg azt nem, hogy miért kellett az egyiket félbevágni és betenni a keret alá.

falevél válasza:
Hát nem is tudom, itt a keret a kép része lett számomra, nem egy különálló egység. Talán ezért nem zavart, hogy átmegy egy képelemen. A félbevágás nem utólagos, engem nem zavart...
Köszi az értékelést!