BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,47
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. március 2. 12:55
  • Készítés helye (ország): Magyarország
cipő nélkül

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,7
2008. március 6. | 23:00 | TomHuan

Majdnem jó, csak én középre helyeztem volna a lábat, zavar, hogy a kép szélére tolódott és igazából jelentősége sincs. Picit hétköznapi, könnyen reprodukálható a kép, ezért ennyi a pont!

mosolyka válasza:
Hát nekem középen lenne unalmas... És sztem itt nem egy olyan kép van ami könnyen reprodukálható, sőt van pár ami majdnem egyforma is... Végülis nem zavar a pontszám, de örültem volna egy bővebb kifejtésnek...
üdv.
Kata

2008. március 3. | 23:21 | szolev

érdekes a hozzáfűzésed.. jobban meglennék nélküle..nem szeretem ha befolyásolni akarják a véleményem..amúgy ettől függetlenül, mókás a kép, jó kis vizuális humor, egyszerű, frappáns szerkesztés..

mosolyka válasza:
Köszönöm, örülök hogy így gondolod:)

adott pontszám: 5
2008. március 3. | 18:44 | Kertász

Szia,

Ne is reménykedj hogy ezen az oldalon, egy ilyen fotó pozitív értékeléseket fog kapni, mert bármikor reprodukálható meg ilyenek, a vicc az hogy mégse reprodukálja senki...soha

Nekem speciel baromira tetszik, alapvetően vidám érzés mezítláb a fűben állni, viszont a ff megoldás komorrá teszi, a szorosan egymás mellé tettlábfejek pedig mintha parancsra lennének így, ez a kettősség szerintem már elég hogy egy fotó jó legyen.

A szerkesztés is egyértelműen tudatos, szerintem ez egy jó kép, és kész.

Ha van kedved nézz be a galériámba, ott is fogsz igen érdekes kritikákt találni, ha kuncogni akarsz akkor kötelező!

Csak hogy egyet említsek:Adott egy lekvároskenyér, kis mélységélességgel, nem akar közölni semmit, erre valami agyhalott beírja hogy ő még odaszerkesztett volna egy egeret vagy valami kissebbéllatot, mert az úgy jobb.

Na a lényeg az hogy amiután megunod hogy itt mindenki hülye, és már csak röhögni jársz fel, akkor elkezdhetsz tényleg magadnak fotózni és igen értékes dolgok fognak még kijönni belőled, legalábbis ezt a képedet alapul véve.

További jó fényeket neked.

Üdv:Gábor

mosolyka válasza:
:D Köszi Gábor :)
Tényleg poén az az értékelés :) Engem végülis nem a pontok érdekelnek, hanem én örülök ha veleki normálisan értékeli a képem. Néhány értékelésen tényleg el lehet mosolyodni, de alapjában nem másokért, hanem magamért csinálom, mert felvidít :)
Örülök h egyetértünk, Neked is szép fényeket!
Kata

2008. március 3. | 10:23 | nasztya

Persze, gondoltam én hogy nincs köze hozzá. :) Tök jó hogy 16 évesen már érdekel a fotózás, én ennyi idősen csak a nyaralásokon és kirándulásokon kattingattam (persze olyankor jó sokat:) Van időd még tényleg. Egyébként a géped nem is olyan rossz, egy kompaktnak is vannak előnyei. Nekem például van olyan képem amit egy nagyon amatőr kompakttal csináltam, sokkal gagyibb volt mint a tied :P és azóta sem tudom újrafotózni tükörreflexessel, mert nincs hozzá olyan objektívem. Szóval tényleg nincs okod panaszra. :)

mosolyka válasza:
Köszi. Nem is tudom igazából hogy hogy kezdett el érdekelni, egyszercsak jött. De nagyon örülök, mert megszépíti az életem :)

2008. március 2. | 21:19 | nasztya

Szerintem nem rossz kép ez. Nekem jobban tetszene ha nagyobb tér lenne körülötte de inkább nem is írok semmit. A kommentekből kikövetkeztettem hogy volt valami megjegyzés az én képemről, nem tudom mi volt az, de gondolom láttad te is a fotómat, azért is nem pontozom mert csak azt tudnám leírni, hogy én hogyan csináltam volna és ugye már meg is csináltam. :) De ne vegye el a kedved a rossz pont, szerintem nem unalmas, a fekete-fehérsége is tetszik, csak azt tudom javasolni hogy próbálj meg te is történetet elmondani a képekkel, akár sorozatokban gondolkodva, bár lehet hogy ez csak az én mániám.

mosolyka válasza:
Köszönöm hogy írtál :) A megjegyzés csak annyi volt h mondtam h ennek a képnek semmi köze hozzá. Nem veszi el egy-két rossz pont a kedvem, mert csupán azért megérte megcsinálni ha nekem tetszik, de szerencsére vannak mások is akiknek igen :) Sorozatban még nem gondolkodtam, de megfontolom. Így 16 évesen van még rá bőven időm :D Mellesleg egyenlőre a gépem sem ilyen fotózásra való (ráadásul nem is az enyén hanem családi:P) szóval sztem nincs okom panaszra :)

adott pontszám: 5
2008. március 2. | 17:27 | leitnor

Szerintem a maga műfajában helytálló, aranyos, kedves fotó, tudatos szerkesztéssel, szép ff tónusokkal. Engem kicsit zavar a levél a jobb felső sarokban, de az is lehet, hogy annak is van valamilyen szerepe, csak még nem jöttem rá. :-)

Nem merném lehúzni, csak azért, mert nem jöttem rá a kép mondanivalójára.
(másokkal meg ne törődj, mert csak elveszik a kedved az egésztől. Ha benned ez van, akkor ezt kell "kifotóznod" magadból)

üdvözlettel,
Norbi

mosolyka válasza:
Köszi Norbi :)
A levél mondanivalója csak annyi hogy a világ sem tökéletes, ahogy egy gyep sem csak fű, hanem bizony vannak elszáradt levelek is:)
És egy-két vélemény nem veszi el a kedvem, sőt sztem a kritikákból lehet jól tanulni és hát nekem még bőven van mit :D
üdv, Kata

adott pontszám: 2
2008. március 2. | 15:39 | V.F.

Szia. Amit a kommentben írsz az teljesen igaz a képre. Unalomból elkövetett, unalmas, semmitmondó kép. Még csak nem is tudtad esztétikusan érdekesen tálalni. Se színek se egy keret vagy valami olyan utómunka, ami kicsit érdekessé-egyedivé tenné. Elhamarkodottan töltötted fel. Üdv.

mosolyka válasza:
Hát... sztem ezt nem tudhatod, hogy unalomból lett-e elkövetve, ugyanis nem. de mindegy. Nekem színekkel nem tetszett, ezért színtelen. És sztem egy ilyen képhez nem illik keret. De ha tudsz ötletet, hogy milyen keret illene hozzá, szívesen várom a tippet. Egyeseknek tetszik, másoknak nem. ez az élet rendje :)
üdv

adott pontszám: 4
2008. március 2. | 15:32 | kiskati

Telljesen jó kép nem is unalmas szépek a tónusok, lehet hogyha a jobb fenti sarokban eltetted volna azt a levéldarabot jobb lett volna, de lehet hogy nem....Nekem tetszik

mosolyka válasza:
Köszönöm, örülök hogy tetszik. Igen a levelet lehet hogy tényleg jobb lett volna kitenni a képből, de nekem megtetszett.
Jó fényeket! :)

adott pontszám: 4
2008. március 2. | 14:43 | hkornél

Indokolatlanul alacsonynak tartom képed átlagát.
Tetszik a lábak elhelyezése a sarokban, jó a lábujjak által leírt ív is. Tetszenek a ff tónusai, izgalmas a fű rajzolata. Az a levél viszont sokkal jobb lenne a bal felső sarokban, a láb egyensúlyozására.

mosolyka válasza:
Köszönöm az értékelésed! :) Azért alacsony a képem átlaga, mert emberek vagyunk, és mások a vélemények. Ennél a képnél úgy tűnik hogy nem mi vagyunk többségben a véleményeket illetően :) A levél lehet hogy tényleg jobb lenne a bal sarokban, ez jó ötlet. Köszönöm, szép fényeket! :)

adott pontszám: 2
2008. március 2. | 14:07 | draculea

Abban valóban igazad van, hogy sokan lefotózzák azt a két említett nevezetességet, de éppen azért mivel nevezetességek!:) Nos ez egy lábról, mégha akárkinek a lába is nem mondható el. Persze sok témát megfotóztak már sokan, nem emiatt vagyok ilyen szigorú, hanem mert ha már olyan témához nyúlsz, amit előtted sokan megcsináltak, akkor legalább legyen valamilyen történet a képen. Itt semmi elgondolást nem látok, semmi témát... nyílván azért is, mert ezt a képet előtted már sokan érdekesebb formában megcsinálták. Tehát ebből hiányzik az egyediség. Azonkivül technikailag sem a legjobb, a láb kissé túlexpós, az élesség inkább a füvön van, és a vágása is eléggé szük a jobboldalon. További jó fotózást!:)

mosolyka válasza:
Köszönöm hoyg értékelted a képet! A példákat nem azért hoztam, mert nevezetességek vagy sem, hanem csupán mert sokan lefotózzák. Sztem ez a téma azért nem annyira gyakori. sztem a téma az maguk a lábujjak :) A vágás... igen én szinte minden képet máshogy vágnék, mint mások... sztem ez az egyediségem része (persze ezt nem nagyképűségből mondom mivel nincs mire annak lennem :D) hmm.. nem éles a láb... engem még mindig nem zavar, sőt. De úgy néz ki kezdek ezzel egyedül lenni :D
Neked is jó fotózást! :)

adott pontszám: 3,5
2008. március 2. | 13:55 | ovarnet

A kép főtéméja nagyon apró részét foglalja el a képnek ezenkívűl a kép szélén is vannak. Nem igazán élessek.
Szerintem elég lett volna csak a hátteret szelektíven színteleníteni.

mosolyka válasza:
Igen lehet hogy elég lett volna a szelektív színtelenítés, de az már egy másik kép lenne. Nekem az a látásmódóm, hogy nem kell mindennek a központban lennie, mert az életben sem ott vannak a dolgok. hmm nem igazán éles... sztem a kép szerves része hogy nem tűéles. Kösz az értékelést! :)

adott pontszám: 3
2008. március 2. | 13:41 | bazsitoo2

Szia!
Valóban semmi köze a "lábsztori" c. képhez, mert annak volt mondanivalója. Ennek viszont nem látom, hogy lenne.
Sajnos nekem nem jön át, hogy mi is a történet a képen. Egy láb a jobb alsó sarokban szűken vágva. Mutathattál volna kicsit többet a lábból. Esetleg valami történetet érdemes let tvolna belevinni a képbe. A falév szvsz mindenképpen zavaró a jobb felső sarkon. Elvonja a szemet a "főtémáról".
Sajnos ezt így picit kevésnek érzem.
Bazsi

mosolyka válasza:
hát... lehet hogy tényleg nincs mondanivalója... Lehet hogy nem kell minden képhez történetet hozzáfűzni. Fogadd el hogy vannak olyan dolgok amiket nem kell magyarázni, csak vannak. A levél is olyan, hogy arrébbdobhattam volna, vagy retusálhatnám, de sztem nem zavaró. Nem kell mindennek tökéletesnek lennie, és sztem egy lehullott levél a fűben teljesen természetes. Köszönöm az értékelést, szép fényeket! :)

adott pontszám: 4
2008. március 2. | 13:37 | bugsinajar

Alapvetően nem rossz kép, viszont van pár dolog amitől (szerintem) jobb lehetne: először is, szerintem ennek a képnek nem áll jól a ff. Sokkal dinamikusabb lehetne színesben, vagy legalább is szépiában. A másik dolog ami lehetne jobb az a vágás, a jobb oldala elég szűknek hat, míg a bal oldalon lévő "űrt" semmi nem indolkolja. Ezek miatt négyes, mert különben tetszik a cím és a minimalista ábrázolásmód is.

mosolyka válasza:
Hát igen.. mikor ff-re állítottam, tudtam h lesz akinek nem fog tetszeni. ezt már máshol is megkaptam ,de nekem mégis így tetszik. A vágás sem véleteln... nem tudom, nekem valahogy nem olyan a világom, hogy középre szerkesszem a dolgokat. És ez nem csak a fotózásban, hanem szinte mindenhol megjelenik. Köszönöm hogy értékelted :)

adott pontszám: 5
2008. március 2. | 13:23 | encore

Ú! Nagyon jó. Tökéletes környezetbe helyezted el a lábakat és a képen elfoglalt helyük is nagyo jól van kiválasztva! Szép és nyugtató hatást kelt!
Talán 1 kis kontraszt még, de ez nem annyira nemmeghatározó!
Grat!
Béé

mosolyka válasza:
Örülök hogy neked tetszik:) Bár nem tudom mitől nyugtató, hogy a sarokban vannak a lábak, és szűk a vágás jobb oldalt, de ha Te így látod, én csak örülni tudok neki :)