BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,22
KATEGÓRIA: családi/emlékkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. február 7. 20:23
  • Készítés helye (ország): Románia
  • Készítés helye: Marosheviz:)
Voala...:)

Szeretnem ha mindki kifejtene velemenyet,es otleteit a keppek kapcsolatosan!Mindenfele kritikat,vagy javaslatot elfogadok:) Koszonom!:) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 2,5
2008. február 16. | 11:56 | V.F.

Szia. Egy pozitív dolog, amit tudok említeni a képeddel kapcsolatban az pedig a kompozíció. Jó a szerkesztése én nem vennék el és nem is adnék hozzá egyik oldalról sem. Na, jó még a keret sem rossz. Esztétikus. Most pedig a hibák melyek nagyon zavaróak. A fények borzasztó rosszak. Az árnyékod látszik a képen. Az esernyő árnyéka belevág a modelled arcába. Az ff-et nem érzem indokoltnak bár nem vesz el a képből de hozzá sem ad. Talán mintha derítés is lett volna teljesen feleslegesen. A tömörítés is csapnivaló. Szóval nagyon erősen javítandó. A modell öltözékéről nem is beszéltem. Nagyon nem esztétikus látvány. Üdv.

adott pontszám: 3
2008. február 8. | 12:18 | turul88

Nagyon zavar az az árnyék engem, nem túl szerencsés fényviszonyok mellett lett fotózva, vagy csak másik beállítás kellett volna az esernyőnek nem látom értelmét nem ad a képhez semmit pedig az arnyékával lehetett volna játszani.

csillasz92 válasza:
szia!igen..tudom..az arnyekot en is eszrevettem..sajnos utolag...a fenyek..pedig picit fakok...megfogadom,legkozelebb "jatszom" az arnyekaval;)) remelem jobb kep lesz belole:) koszi a velemenyed:)

adott pontszám: 4,5
2008. február 8. | 08:15 | Dramar

Kicsit kontraszt szegény lett ennyi gondom volna vele. Illetve az árnyék az arcon.

Szép fényeket.

csillasz92 válasza:
:D koszi a velemenyed,a kontraszton megprobalok egy picit javitani,az arnyek az arcon nincs amit vele csinalni,legfenebb legkozelebbi fotozaskor,figyelek arra is:) szia!

adott pontszám: 2
2008. február 8. | 00:06 | mattview

Az egész kép dől balra, nagyon zavaró ez a belógó árnyék, a modell erölködik (nem természetes), ez nem egy fekete-fehér kép, hanem egy szürke(nincs tónus dinamikája)

csillasz92 válasza:
szerintem azert tunik doltnek a kep,mivel domboldalon keszult...a modell nem erolkodik,habar lehet hogy ugy tunik,dee...na..en tudom hogy nem erolkodik:P aztan a tonus dinamika...lehet hogy igazd van..megprobalok rajta javitani! koszi!

adott pontszám: 3
2008. február 7. | 23:06 | plankadam

Nem rossz az alapelképzelés, de engem kifejezetten zavarnak az árnyékok. Legfőképp a te árnyékod nem kellene a képre, de engem zavar az esernyő által a fejre vetett részleges árnyék is. Ha az esernyős árnyékot minden áron bele akarod rakni, akkor én úgy csináltam volna, hogy az teljesen fedje az arcot. Valamint szerintem színesben hatásosabb lenne a kép. Üdv!

csillasz92 válasza:
szia!igen,az arnyekokat en is eszrevetem,sajnos amikor fotoztam,siettsegben,nem figyeltem arra hogy az en arnyekom is latszik,ahogyan arra sem hogy az arcot eltkarja az arnyek reszben...koszi a velemenyed!

2008. február 7. | 22:10 | bruce11

Ez inkább családi, emlék kép, vagy; Poén, de óriási! Már az öltözék is abszurd, a beállásról nem is beszélve. Az ernyő is két értelmű, de inkább látványos mint semleges; valószínüleg direkt! A ff hatás meg olyan semmit mondó, így nem olyan látványosak az öltözéken a foltok(!) :))) Nem pontoznám, nem is tudnám mi alapján tenném, de ha már feltöltöd, akkor valamiféle koncepció, alap hiányzik hogy komolyan vehető legyen bármilyen értelemben! Eső után, mondjuk színesben poénnak jó is lehetne - ezt mind a tévedés kockázatával írtam! Üdv :)

csillasz92 válasza:
Koszi a velemenyed...:)amint latszik,meg csak amator fotos vagyok,es ezzel hogy ertekelik kepeim,rajovok mit csinalok jobban kovetkezo alkalommal...mert nem iagzan tudom ertekelni sajat fotoimat! szia!

adott pontszám: 3,5
2008. február 7. | 21:49 | bazsitoo2

Szia!
Az első gond az volt. hogy kicsiben azt hittem a ruha alapján, hogy egy fiú van a képen, nagyban viszont ha jól gondolom akkor egy lány.
Ha beállított kép (mint az a képen látszik) nem pontosan értem az elgondolást! Mindegy.
Ha már így történt, nagyon zavaró, hogy a lány arcának egy részét beárnyékolja az ernyő. A másik, hogy nagyon zavaró a fotós belógó árnyéka!
Nem pontosan értem sem a pillanatot, amit meg szerettél volna örökíteni és a mondanivalót sem!

Bazsi

csillasz92 válasza:
szia! hat igen,a kepen egy lany van,fiu ruhakban;)).Es nem beallitott kep,hanem,egy pillanat,amit szerettem volna megorokiteni(tudod mindnki szorakozik) ,ezert van az hogy a siettsegben,nem vettem figyelembe,hogy az arnyekom is fog latsszani,es azt sem hogy a lany arcanak egy reszet bearnyekolja az ernyo...amm..a pillanat,amit megszerettem volna orokiteni,az egy esozes utani seta az erdoben:). Koszi a velemenyed:D