BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,9
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. január 22. 15:14
  • Készítés helye: Nyíregyháza
  • Készítés ideje : 2008-01-22
Gitár

A képet feltöltöttem javított változatban LÉZERGITÁR címmel!! Kérlek azt pontozzátok, ne ezt! Itt az új: http://fotozz.hu/fotot_megmutat?Foto_ID=160095 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2008. január 23. | 13:35 | ruprechjudit

Nem arról van szó, hogy ne tudnám mitől van, hanem arról, hogy ez nem jó. :)

DrNagyi válasza:
Az se jó hogy nem vagyok milliomos, mégis így kell boldognak lennem, nem sírhatok folyton hogy de rossz nekem...
Ne erőltessük, köszönöm a jó pontot, de pont most töltöm fel a javított változatát a képnek. (az igaz hogy ez az árnyék dolog továbbra sem oldódott meg, a tudomány fejlődése igencsak lassú :D)

adott pontszám: 4,8
2008. január 23. | 13:16 | ruprechjudit

Öletes, és rockzenés hangulata van.
Szerintem szuper kép, csupán annyi zavar, hogy a baloldalt kicsit beleveszik a gitár a fényekbe. Bár őszíntén megmondom, nem udom hogyan oldottam volna meg.

DrNagyi válasza:
Köszi, bal oldalt azért vész el a gitár, mert csak egy irányba vetülhet az árnyék, az adja meg a kontrasztot, ez pedig jobboldalt van, a tudomány mai állása szerint ezt a problémát nem lehet megoldani :D

2008. január 22. | 20:29 | V.F.

Mivel a téma fő részét a fények képezik, ezért ezeknek benne kell lenniük teljes egészében a képben.
Üdv.

DrNagyi válasza:
Értem, legközelebb erre is ügyelek.

adott pontszám: 3,8
2008. január 22. | 19:47 | V.F.

Szia. Ritkán értékelek absztrakt képeket, mert magam nem vagyok nagy rajongója a témának. Ez a kép viszont az emészthető kategóriába tartozik. Bajban vagyok, mert tetszik a képed és ezért kicsit elfogult vagyok. De mégis megpróbálok objektív lenni. Van egy ordító hibája, amit csak újra fotózással lehetne megszüntetni. Nem kevés vonal kifut a képből és ez nagyon zavaró, sőt hiba. Ezért a max. pont 3,5 lenne, de mivel tetszik, ezért 4 pontot adnék.
Most átlagolom a kettőt és gyakorlatilag kijön a mostani átlaga, úgyhogy se le se fel nem húznám inkább. :) Üdv.

DrNagyi válasza:
Értem, ezt eddig nem gondoltam, hogy ekkora hiba lehet, ha kilógnak a vonalak, de mindenki felhívja rá a figyelmemet, úgyhogy mostmár ezt is elraktározhatom az agyam fotózási részlegébe. Örülök hogy tetszik a képem!

adott pontszám: 5
2008. január 22. | 19:21 | Doowy

mi ez??
letetted az asztalra, besötétítettél, és egy lézerrel játszottál? Nekem nagyon tetszik! Teljesen egyedi, nagyon jó a színe, hatásos, és megragadó...
Az ötlet nekem mindent megér...
Örülök, hogy láthattam...kreatív vagy.
Üdv,
Doowy

DrNagyi válasza:
Pontosan az amit gondoltál, lézerrel "dolgoztam". Nagyon örülök, hogy valakinek ennyire tetszik a képem, már ezért megérte elkészíteni!

adott pontszám: 3,6
2008. január 22. | 17:50 | mfunkp

Sajátos. Látom, Te is kisérletező szellemű vagy. Jó sokat kellett mozgatni az irányfényt, hogy ilyen rajzolatot mutasson, vagy hosszúra vetted a záridőt. Alapjában véve jó, de nem értem a kép lényegét. Látványos, de akkor lenne az igazi, ha valahogy a gitár formáját alkotná a vörös fény. További jó fotózást. Üdv.

DrNagyi válasza:
A lényeg pont a látványosságban van szerintem. Mondanivalója az most tényleg nincs neki, de végülis a fénykép eredetileg a látvány megörökítésére szolgál.
Másrészt próbálkoztam formák rajzolásával is, de nagyon nehéz, mert ha megremeg a kezem, kezdhetem előről az egészet, és rajzolni sem tudok igazán.

adott pontszám: 4,8
2008. január 22. | 17:18 | Vajdy

Érdekes megoldás egy tárgy sötétben való megrajzolásához, de azt hiszem, tudom milyen hatást szerettél volna elérni ezzel. Fantáziadús, és van benne valami... Még lehet próbálkozni vele továbbra is, volna pár ötletem a témával kapcsoltabna. A legevisensebb talán, hogy ha ilyen módon "rajzolod meg" a tárgyat, akkor csak vízszintes, vagy függőleges irányú vonalakat használj, de ne keverd őket. Itt elég zavaróan hat, hogy a gitár nyakának vége felé már átmennek a vonalak vízszintesből függőlegesbe... Egyébként tetszik!=)
Üdv.: Vajdy

DrNagyi válasza:
Próbálkoztam csak vízszintesekkel is, de hidd el, úgy nem látszik annyira a gitár, mert sokkal nehezebb végigpásztázni a teljes felületét.
Örülök hogy tetszik!

adott pontszám: 3,5
2008. január 22. | 16:32 | KáEsss

Jó kis témát találtál. A gitár és a piros/vörös fény nagyon jól egészítik ki egymást a fekete háttérrel. Viszont túlsásba estél ami a megvilágítást illeti. Úgyérzem elveszik a gitár a sok vörösben, pedig pont annak az alakja lenne a lényeg... A vágásnál a felső fényíveket nem vágnám le. Érdemes lenne újrakomponálni,ha van rá lehetőséged.
További jó kattogtatást.

Üdv! KS.

DrNagyi válasza:
Lehetőségem van rá, de szerintem majd valami más tárggyal próbálkozok legközelebb. Nem direkt vágtam le minden ívet, sajnálatos módon kiszaladtak a képből. Nagyon nehéz a képben maradni ilyen gyors mozgásokkal.
Köszi az értékelésed.

adott pontszám: 4,5
2008. január 22. | 15:42 | bruce11

Fényfestészet! Ritkák az ilyen képek az oldalon, legalábbis én nem nagyon találkoztam ilyennel! Ami miatt a kis levonás; mert a lámpával leddel, szpotfénnyel kimentél a képből! Persze ez utólag derül ki, de újra készíttem volna a helyedben, engem zavarna! Üdv :)

DrNagyi válasza:
Ez körülbelül a 20adik próbálkozásom volt, de sajnos így sem lett teljesen olyan mint szerettem volna. Rángattam a fényceruzát mint az őrült, és vagy túl kis íveket írt le, vagy néhol kiszaladt a képből. Nagyon nehéz volt 15 másodpercig egyenletes tempóban, megfelelő helyre villogni vele, mint látod 100%osan nem is sikerült. Köszönöm az értékelést.

adott pontszám: 3
2008. január 22. | 15:38 | moszkito

Lézer ceruza? :) Jó ötlet, szépen kihozza a gitár vonalait esetleg hogyha a fény forás és a kamera nagyobb szöget zárt volna a gitárral akkor jobb lenne mert jobban kijönének az árnyékok és a formák.

DrNagyi válasza:
A szög miatt csak 3as? elég szigorú vagy

adott pontszám: 4
2008. január 22. | 15:38 | WILLYLONG

Érdekes elképzelés!
A kivitelezés zavar egy kicsit.Vagy nagyobb képkivágás hogy a lézercsík a kereteken bellül maradjon, vagy fusson ki tőbb helyen is a képből.Olyan esetlegesnek tartom így, érdemes átgondolni és újrafotózni.
További szép képeket!
Ervin

DrNagyi válasza:
Nagyon nehéz gyors mozdulatokkal megfelelő helyen megállítani a ceruzát...
Kénytelen voltam levágni az aljából, mert az asztal amin volt, nagyon kitűnt a képből, de máshol is "sikerült" túlszaladnom. Ez van, tökéletesíteni nem fogom, legfeljebb ha találok valami méltóbb tárgyat erre a módszerre, ismét nekirugaszkodok a témának, jobban vigyázva a fényekre.
Köszi az értékelést.