BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,91
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2007. december 9. 17:55
Skeletor

a technika gyakorlatilag egymásra fényképezés, csak már digitális adottságokkal (két layer) lehetne digitális illusztráció is, aki akarja, legyen az, csak nincs benne semmi különösebb technika, azért nem oda tettem 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2008. január 5. | 22:00 | bugsinajar

Érdekes kép, vonzza a tekintetet, az alak is el lett találva, talán lehetne kicsit jobbra, és a kép alja szerintem kicsit szűk.

luppe válasza:
örülök, hogy tetszik

2007. december 13. | 19:29 | nasztya

Így hogy megmagyaráztad már értem és jó az ötlet és amit már mondtam talán érdemes lenne továbbvinni sorozatba. Most már sajnálom hogy nem értettem meg. Azt pedig te döntöd el hogy kell-e szín vagy nem, még jó hogy nem vagyunk egyformák. :) Amúgy nagyon jó képeid vannak és látszik hogy nem mindet értik a emberek, de ez nem baj mert új utakat keresel.

luppe válasza:
köszönöm, tényleg :-))
és köszi, hogy megnézted a többi képemet, és örülök, hogy tetszenek :-))

adott pontszám: 5
2007. december 11. | 20:23 | erőslacc

Már elkezdtem egyszer írni a kép alá, hát most végig mondom...szerintem érdekes amint a nagy koponya leharapja a részeg vizelős fickó fejét... így jár az aki...mittudoménkijárígy...aki nem is jár...na mindegy, Van mondanivaló, és a bemutatás is tetszik, nem találtam hibát, gratulálok.

luppe válasza:
köszi, örülök, hogy tetszik

adott pontszám: 3
2007. december 10. | 23:07 | nasztya

Megmondom őszintén hogy nem tudom hova tenni a fotót. És úgy tűnik mások sem mert a legkevesebbet értékeltek között van. Nagyon kreatívnak tartom a képet mert látszik rajta hogy kísértletezés eredménye. Jó hogy filmes technikákat lehet alkalmazni digitálisan is. Ez jutott eszembe hirtelen. Viszont itt megállok mert egyszerűen nem értem a képet. Egy dolgát végző hajléktalan akit megesz egy csontváz. Olyan értzésem van mintha elkészítetted volna a két képet, nem érezted elég ütősnek egyiket sem és gondoltad milyen érdekesen mutatna együtt. Lehet hogy bennem van a hiba és rajtam kívül mindenki érti, bár akkor többen értékelnék. Remélem nem intézed el a válaszadást azzal hogy sajnálom hogy nem érted, mert kiváncsi vagyok tényleg hogy mit akartál kifejezni. Talán legközelebb ha ilyesmit csinálsz, próbáld meg sorozatban, úgy esetleg jobban hat. Amit még észrevettem a képen hogy a színek elég fakók, nem érzem hogy hozzáadnának a képhez, ilyenkor szerintem jobb lenne ha fekete-fehér lenne a kép. Remélem nem sértelek meg a ponttal, de így gondolom: tudatos, kreatív, javítandó.

luppe válasza:
ok, értem, nincs semmi gond
a mondanivaló kb annyi, hogyha rosszat csinálsz jól megkapod,
vagy a hajléktalan lelkivilága kivetítve önmaga főlé és leginkább magát pusztítaná el, ilyen dolgok jártak a fejemben, de ha nem jön át, hát ez van :-)

a színekket pont a fakósága miatt hagytam meg,

adott pontszám: 4,9
2007. december 9. | 18:05 | digipic

Borzongató kép. Nyilván nem volt sok időd szerkeszteni, de ennek ellenére minden a helyén van. A bal középen lévő hasadt fólia viszont kicsit vonzza a szemet, árnyalatnyit gyengítve a főtémára irányuló figyelmet. Javasolom megfontolni a kitakarását. Gratula.

luppe válasza:
ok, köszi, hogy megnézted és örölök, hogy tetszik