BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2007. december 2. 10:54
  • Készítés helye (ország): Románia
-

Kicsit nagy lett 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,5
2007. december 31. | 15:21 | xbqchm

Üdv! Szerintem egy kicsit sok lett a részlet ezen a képen, és nem mindről derül ki, hogy miért van ott! Lehet, hogy jobban jársz, ha másképp kötsz kompromiszumot (így is azt tetted), és választasz az előtér és a háttér bemutatása, ill. az ötleted megvalósítása között. Ilyenkor derül ki, hogy nem lehet minden ötletet maradéktalanul megvalósítani, ezért minden kép egy kompromisszum az ötletünk és a hely, téma, fények, a technika és sok más körülmény adta lehetőségeink között. Érdemes lett volna olyan szöget keresni, ahonnan vagy a kovácsoltvas kaput tudod bemutatani teljes egészében, vagy legalábbis egy kevésbé esetlegesen kivágott részletében, vagy a háttér épületeit tudod előnyösebb irányból fotózni, lemondva a kapu bizonyos részleteiről. Tehát az ötlet jó, de a megvalósításhoz egy jobb szöget és képkivágást kellett volna keresni, egyszóval kevesebbet markolni, és többet fogni! A technikai megvalósítás sem sikerült tökéletesen, de a csúnyán alulexponált részeket szerintem Te is látod. Kívánom, hogy sokat járj még szép helyeken, és sikerüljön egyre jobban megörökíteni a hazavinni kívánt látványt és a hozzá kapcsolódó hangulatot!

GőbölyLee2 válasza:
Köszönöm szépen, hogy ilyen részletesen elmondtad a véleményedet és a tanácsokat, szia!

adott pontszám: 3
2007. december 5. | 17:38 | efi

nem a meretevel van baj, hanem hogy a racs mogotti ter meglehetosen eklektikus a szekelykapukkal es varral, sehogy sem jo ossze a kovacsoltvas kapuval. raadasul bezavarnak, rontjak a lathatosagot is. erdemes lett volna annyira tagan fotozni, hogy a perspektiva korrekciot is elvegezhesd, hogy ne legyen itt ott kilogo darabja a keritesnek.
igy kicsit at nem gondolt.

GőbölyLee2 válasza:
Persze, hogy nem a mérettel van a legnagyobb baj:) Mindenesetre nekem így tetszik ahogy van, de azért elfogadom a Te véleményedet is,mert lehetkegyetlenazéletdeegyüttmindenmegoldhatóésszebbleszazélet:)

adott pontszám: 3
2007. december 2. | 21:35 | harminchat

Szia! Érthető, hogy megtetszett ez a diszes kerités elem, de sajnos a képbe komponálásával nem tudja a néző, hogy mi is itt a téma. Az épületek és az előtér erősen üti egymást. Külön zavaró, hogy itt-ott vaspálcák lógnak be, a külső négyzet néhol bent van a képben. A keritést inkább a háttérben, egy külön rétegre elhelyezve tudnám elképzelni, előbukkanva az épület mögül.
Sajnos szerintem a kép bár kreativ és ötletes, inkább jobb lenne szimplán, a kerítés elől fotózva.
További jó fotózást!

GőbölyLee2 válasza:
Mikor észrevettem, akkor gondolkoztam, hogy lehetne lefotózni: gondoltam arra, hogy a kerítést hagyom élesnek, a többit meg elhomályosítom. De ezt választottam, és tényleg ezért nem tudni mi is a lényeg.
Köszi

hasznos

adott pontszám: 2
2007. december 2. | 15:51 | tokhalszügy

huh, nagyon rossz erzes ilyen kepeket latni, igazabol azert mert nem tudom mi celja vele a keszitonek. ez a valami itt az eloterben feldarabolja az amugy szep es latvanyos temat, raadasul meg csak nem is pontosan szerkesztett, dol ossze-vissza. tenyleg fogalmam sincs mit szerettel volna ezzel a nezoponttal elerni, de remelem elmondod nekem es nem csak megsertodsz a hozzaszolasomon...

GőbölyLee2 válasza:
Elmondom, mert nem sértődtem meg, ha ez lenne a harmadik képem, és a kiesés veszélye fenyegetne, akkor pipás lennék, és visszaszólnék, de ez az első szóval még vihetem3,6 felé:)
Nem tudom lehet, hogy rossz érzés, szerintem nem is annyira, persze minden készítőnek tetszik a munkája:)
Hát azért csináltam így, mertott volt az a régi erődítmény, előtte a kapu virágmintája , meg a székelykapuk. Ez így együtt tetszett s gondoltam, hogy egybe az egészet megcsinálni nem lenne rossz.
A dőlingélés az csak így sikerült, de negem az sem zavar(nagyon), mert szerintem nem muszály minden olyan tökéletes legyen.
Köszi szépen a kritikát!

haszos

adott pontszám: 4,8
2007. december 2. | 15:41 | CsonTipiri

Szia!
NEm lett annyira nagy de a méretezés miatt elég ratyi lett a képminőség.A szaturációt fennéb kellet volna húznod.NAgyon jó hogy a kör sugarai a témába vezetnek,szép a téma is.
Nagyon nyugodt kép,szép a régi épület és a kapuk.Összeségében nekem tetszik a kép!
Üdv!

GőbölyLee2 válasza:
Örvendek, hogy tetszik, köszi