BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
2,95
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2007. november 19. 23:12
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Anatómia

jó szívvel sem skatulyázható be; csak turistaamatőr hóruszhajazó kategóriába!!! adjatok még több kettest, ha azt szeretnétek, hogy regényt írjak. köszi! ja és kicsit nézzetek utána mi is az a Hórusz Archívum. elrontottam a géptípust: Nikon FM2, szines nega szken. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2009. október 1. | 21:29 | LackoNoncsi

tényleg mindenféle veszekedés nélkül. miért anatómia a címe?:)

zenyit válasza:
mert én erre asszociálok a képről.. a címadás csak egy irányvonalat ad, de nem kell hozzá ragaszkodni. lehet hogy kicsit bonyolult az asszociácóm.

2008. május 4. | 08:45 | KiforditottFiú

Csudajó ez is! :)

zenyit válasza:
köszi :)

2007. november 27. | 15:19 | ramacapturetrav(r)

Azt hiszem a mannás képed alatt írta valaki hogy nem tudja eldönten hogy amit lát az kortárs művészet-e vagy simán csak rossz kép, valahogy én is pont így érzem magamat ennek a képnek a kapcsán, vagy lehet hogy a kortárs művészetnek nem az a lényege hogy szóljon valamiről és az én hozzáállásommal van a baj...Mindenesetre ennél is nehéz eldönteni, az egyik féltekém meg van győződve arról hogy ebben van szépség miközben a másik csak a semmit látja, és azt hiszem az a lényeg hogy ezenek a képeknek a befogadása előfeltételez egy tudatosan pozitív hozzáállást mint amikor úgy nézünk filmet hogy márpedig ez most tetszeni fog a szerzőre vagy más teljesen érdektelen körülmény miatt, közben meg egyáltalán nem lenne muszáj tetszenie...Talán a kivitelezés tudatossága és a címválasztás adja a kulcsot, és ahol kulcs van ott valami megnyitandó is van.

A vonaglásos válaszod amúgy király volt :-)

zenyit válasza:
köszi ráma, én feltételezek egy nyitottságot (sztem a "pozitív hozzáállás" is ilyesmi, de nem feltétlenül ugyanaz), ami sajnos erre az oldalra pont nem jellemző, de miért ne próbálnám ki. igen, talán legalább a kivitelezés megsúghatná, hogy nem csupán viccből teszek fel ilyet. azt persze nem mondom, hogy nem akarnék provokálni ezzel, hiszen anélkül meg sem születne az ilyen kép. sőt, büszke vagyok, ha provokálhatok, ha sikerül :) akkor már elértem egy "nyitást". üdv!

2007. november 27. | 14:13 | ramacapturetrav(r)

érdekes

2007. november 22. | 23:39 | mirmöngyez

Viszont most megnéztem a képeidet. Hát, elszégyelltem magam, a kritikáért. De nem neked szólt, a képnek. Ahogy én láttam.

zenyit válasza:
te aztán jó kis kanossza-járáson vagy túl :) azért ne szégyelld magad. szia!

2007. november 22. | 23:28 | mirmöngyez

Hát én most elolvastam az előzményeket. Elgondolkoztató, mindenesetre. Valóban úgy tűnik, én is tudatlanságban írtam véleményt, viszont semmi képpen nem rossz szándékkal. Hiszen valahol ez az oldal lényege. Talán lehet, hogy nem látom át az oldal lényegét, viszont semmiképpen nem gondolom, hogy az obszcén és arrogáns megnyilvánulások lehetősége lenne. Bár megmondom őszintén, ez az obifallokrata ez tetszik. Felröhögtem. Profi lehányása valakinek nyomdafestéket tűrő módon. Gondolom, provokálni akartál. Sikerült.

zenyit válasza:
köszi a profi lehányást, bár nem én kezdtem a piszkálódást, asszem egy adott hangnemet kellett lereagálnom. és nehéz volt.

adott pontszám: 2,9
2007. november 22. | 23:09 | mirmöngyez

Szia! Hát, ez nem egy igazán jól sikerült kép. Túl sok a keret, sok minden van a képen, de minden csak kicsit. Minden téma kilóg-belóg. A szinek fakók, az élesség is mintha nem volna az igazi. Én igazán nem is értem, mit akartál megmutatni. Gondolom, a fény-árnyék kontrasztot. Ki kellett volna venni a széket, hagyni kimenni a kutyát (gondolom, kutya), és úgy helyezkedni, hogy az a dolog, amit meg akarsz mutatni (pl. hintaágy) benne legyen egészen, vagy valami egységes részlete.
De ez csak az én véleményem. További jó fotózást!

zenyit válasza:
köszönöm a véleményedet, elfogadom, mert nem vagy arrogáns :)

2007. november 21. | 20:57 | lcs.gergely

nem akartalak megbántani, ledöfni meg pláne nem. csak a véleményemet írtam, ami szubjektív.

obifallokratának még sose hívtak. megtiszteltetés, köszönöm !

2007. november 21. | 18:46 | weinmaster

Nekem tetszik.. a szabálytalansága a legfőbb erénye.. :)

zenyit válasza:
köszönöm szépen..

2007. november 21. | 18:13 | lcs.gergely

léci ne haragudj meg, de ezt az 1 oldalas válaszodat most nem bírom elolvasni, energiapazarlás lenne

zenyit válasza:
döfjél még egyet, obifallokrata!
ISTEN VAGY. i love you.
imádlak, vonaglok.

adott pontszám: 2
2007. november 21. | 13:41 | lcs.gergely

anatómia.. mármint minek az anatómiája ? nyilvnvalóan a félbevágott kutyának... hmmm

nyilvánvalóan ideges leszel de szerintem ez a kép nulla. művészi fogás akart lenni, de nem jött össze. és az arányból látom, hogy most olyen nem megértett művésznek érzed magad.

fakó színek, érthetetlen kompozícó...

szerintem az nem művészet, hogy anatómiának nevezel egy nyugágyat. és aztsem hogy egy kicsinrészlet a félbevágott kutya lábánál van.

üdv.g.

zenyit válasza:
hiába okoskodsz itt, hidd el nekem, hogy a szabályok merev alkalmazása -nyitottság helyett- csak befelé fordíthatja egy technika fejlődését. számomra a fotózás teljesen mást jelent, mint eladható képek készítését. én magamat szeretném beletenni a képekbe. szerintem a te és kedves társad képeiről nem lehet titeket felismerni. többet teszek azért, hogy megértsenek, mint pl te. de ha neked aberrált módon jól esik, hogy így beszólsz és sértegetsz, és kioktatsz, hát legyen, talán felbosszantom magam rajta, mert egy olyan ember, aki soha nem csinált olyan képet, amin gondolkodni kell/lehet, hanem csak olyat, amit nézni, az ne szóljon már bele ebbe a dologba, hisz nincs az efféle képekre igénye. a szarvast meg a vadlibát akarja nézni a falán. hát rajta! én pl nem a natgeonak szeretnék fotózni (bár volt már rá példa). ennyi erővel lekettesezhetnék én is minden olyan fotót az oldalon, aminek nem látom értelmét, de van bennem annyi tisztelet a szakma, az emberek és az oldal attitűdje (egymás segítése) iránt, hogy nem teszem. nem baj, hogy nem érted a képet és hogy nincs erőd/igényed beleélni magad, elvonatkoztatni, gondolkodni, de legalább a szád/szátok ne lenne ilyen nagy.
azthiszem olvashatnál egy kis fotóelméletet is, csak hogy legalább a fotózást vizsgáló kortárs állásponttal tisztában légy. (és ne csak a fogyasztói, vagy a hobbi oldal amatőr ösvényeit taposd.)
szerencsétlennek tartalak a hozzászólásod miatt.
egy kedves barátom szavaival élve: egy fényképező gép vagy... technokrata és dilettáns...
köszönöm a figyelmed, nem kívánom folytatni a beszélgetést.

2007. november 20. | 22:52 | Dtomi_84

:D Én abszolut nem bosszantottam fel magam. :D
Inkább megmosolyogtat a válaszod. Ez egy olyan meg nem értett művészi húzás??

zenyit válasza:
spanyolviasz.

adott pontszám: 2
2007. november 20. | 18:22 | Dtomi_84

Mit akar ábrázolni a kép egyébként??? Azt látni, hogy a szaturáció le van húzva, és egy szobából kifelé készült a kép ezért az óriási kontrasztkülönbség miatt semmi nincs igazán kiexponálva rendesen. És látni a kutya valagát is, de a lába gondolom az üvegajtó miatt elég érdekesen "átlátszó" name nagyon értem sem a kompozíciót, sem a minőséget, és a mondanivalót sem.

zenyit válasza:
hehe kicsit felbosszantottad magad nem? (3?) úgy látom - minden személyeskedés nélkül, és inkább megerősítésre várva -, te ilyesmikben gondolkodsz, hogy: kiexponáltság, élesség átlátszóság helyett, űrminőség, hiperklasszikusra komponáltság. barátocskám, te nem látod a hátsó ablak keltette recéket a feketében, nem látod a bontott csücsökforma stabil mozdulatát, nem érted, hogy egy kilincs hogy tud megműteni egy kutyaínszalagot a pontrácsozott mértani felületen. (nem tudom leírni pontosabban, ezek megfogalmazhatatlan dolgok)
lehet, hogy tudsz vizet, madarat, tájat, természetet kiexponáltan fotózni, de nem a képet szereted, nem a faktúráit, önmagát, hanem rajta keresztül a valóságot, amit fényképezel.
ha te is (és valaki más is már felettébb tiszteletteljes modorban alant) ilyen őszintén leírhatod, hogy miért nem inkább kitöröltem ezt a képet, akkor én is ugyanezt megkérdezhetném a kommentedről. egy kis nyitottság rátok fér szerintem. no nem a valagatok felől.
de asszem inkább nem kellett volna válaszolnom, mindenki más, sőt inkább örülhetnék kicsit. csak sajnos ez az egyik olyan képem, amiről úgy gondolom, hogy nem bántanivaló. szép estét!

adott pontszám: 5
2007. november 20. | 17:12 | swyr

nekem nagyon tetszik, és tényleg ez a hórusz-dolog ugrott be, örülök, hogy egyáltalán engedték feltölteni. és persze kicsiben nem is látszik belőle semmi, de ez a varázsa az ilyeneknek, az elsőre teljesen be sem ugró képi poénok. de van címe, és így a tudatosság egyből látszik. és a képnek az a 10%-a, amitől kép, az tényleg ez a hórusz-hangulat, meg a cím is erre vezet rá. szóval szuper és köszi.

zenyit válasza:
:) dejó hogy tudod mi a hórusz.
nagyon örülök a kommentednek! üdv

2007. november 20. | 13:16 | danidoc

Szia!bocs de nem látom amit látni kell vagy nem érzem amit mindhatna a kép vagy a szépségét...se a perspektíva se a színvilág nem egyedi nem fog meg

zenyit válasza:
:) nembaj, semmi baj ezzel. nem kell bocsánatot kérni, köszi!

2007. november 20. | 11:13 | pamutmamut

Nekem ez így nem jön be. Nem is értem miért raktad fel. A hasonló képeket simán törlöm, de lehet hogy nem értek hozzá...

zenyit válasza:
hú pamutmamut nem tudod miről maradsz le, mikor a efféle kukába való képeket órákig állítgatod, aztán nagy műgonddal pseled.
lehet, hogy ez már az én képfetisizmusom, ami meg ugye annyira szubjektív, hogy nem jöhet be mindenkinek. azért köszi! bár nem voltál túl hasznos.

2007. november 20. | 10:52 | ottlap

nem egy plastometalógus próbálkozott már a pirosműanyagülőkepirosfémszerszámosdobozzalatetején pontos bonctani behatárolására. Látták már pirosfémszerszámosdoboz nélküli előfurdulását is, de az már biztos hogy ezek egy fajt alkotnak. Viszont általában mindig az ajtó túl oldalán figyelhetők meg és félénk mivoltuk miatt rejtözködőek, úgyhogy teljes testfelépítésük szinte ismeretlen. Néhány ember, aki testi kontaktusba került velük szintén nem tudtak pontos leírást adni, mert az ülőkét nagyrészét kitakarta sejhajuk. A színmeghatározáson túl általában nem jutottak messzebbre.
A kép egyetlen érdekessége, hogy az ilyen ülőkék és a félkutyák együttállása igen ritka jelenség, az életben egyszer ha előfordul.

Hűű de ráérek, megyek píztkeresni mer éhezik a család
Na csőő

zenyit válasza:
:))))) köszi ottlap! amúgy az rádió, nem szerszámosláda. ilyen régi kockarádió. de nem is lényeges.