BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2007. november 1. 14:37
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Budapest+Szolnok
Indulás és érkezés...

VICCNEK szántam az egészet! Mindkét kép rólam készült, mindkét kép egy-egy repülőgép-parkban (Ferihegy+Szolnok előtt), és ami igazolja a kategóriát és szerintem a humorát adja: mindkettő állványról, 10másodperces önkioldóval!!! Nagyon vicces volt, ahogy tepertem, hogy 10mp alatt felérjek és még pózoljak is a gépemnek!! Ahhoz szemérmes vagyok, hogy megkérjek egy idegent, hogy fotózzon le így, bohóckodva, de ahhoz nem, hogy ide feltegyem... :-) NO COMMENT :-) persze a Ti kommentjeiteket várom! 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2007. november 3. | 09:01 | paragon

Köszönöm, nagyon kedves vagy! Nem is tudom, hogy hogyan köszönhetném meg!
Szép hétvégét! :)

vikk007 válasza:
már megdolgoztál érte! :-) szép képeket!

adott pontszám: 4
2007. november 2. | 19:50 | paragon

Szándékosan hagytam ezt a képet a mai értékeléseim végére. Jót tett a képnek a fekete-fehérség! Az elrendezés, a keretezés. Így piciben öröm ránézni. Olyan amilyet kitesznek egy kévázó falára. Azonban mégsem olyan :) Na most jól megkavartalak!
Ügyes, hogy hasonlóak az arányok a két képen. A gép, és a felhő aránya. Az első kép pedig kifejezetten tetszetős, ahogyan a nap felűről megvilágítja. Szóval most ne érts félre! De jobb lenne a kép, ha csak az üres feljárók lennének ott. Jujjj.... nem úgy értem! Csak így túl frontális. Értem én, hogy vicc, csak a nagy integetés nem illik a képbe.. Ha az első képen csak az látsdna, hogy tűnik el valaki az ajtóban, olyan sejtelmesen. De ha egyedül voltál önkioldóval, akkor ez szinte lehetetlen. Nekem elrontja a "pápai üdvözlés" valahogy az összhatást. Egyébként megvan amag hangulata. De a kompozíció hibák miatt nálam csak 4-es.

vikk007 válasza:
Köszönöm a részletes értékelést! Így már értem a többiek kerek négyesét is, csak Te most jobban leírtad! Valóban a pápai üdvözlés kicsit sok, vagy legalábbis nem kellett volna ide feltenni, max. csak a családot szórakoztatni vele.. :-) de ha ismernél, egy percig sem csodálkoznál! :-D Mégegyszer köszi az őszinte és reális értékelést és hogy megtiszteltél!
Szép fényeket!
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

2007. november 2. | 19:20 | NZsuzsi

Köszi a kreditet :)

vikk007 válasza:
használd ügyesen! :-)

adott pontszám: 4
2007. november 2. | 17:18 | NZsuzsi

Ugy gondolom érdemes lett volna a kompoziciot kicsit jobban átgondolni igy picit zavarosnak hat mindkettö. Az állvány nem fut el:) vagy utólag még vágtam volna balról mindkét képnél egy keveset. Kedves hanglatú képek:) Igazából másnak joval kevesebbet mond mint neked és ha nem irod le a menetét nem is jön rá senki. Értékelendô dolog bár az elkészült kép szempontjából teljesen mindegy hogy készült. A nézô már csak az eredményt látja és annak kell hét nyelven beszélnie. E képpár sajnos annyira nem fog meg, helyes kép de nem több számomra. Remélem nem érzed bántonak a véleményem további sok sikert

vikk007 válasza:
Köszönöm, Zsuzsi! Nem bántottál meg, sőt, örülök, hogy szántál rám időt! Nagyon viccesnek tartottam ezt a "sztárságot" színlelő képsorozatot, de be kell látnom, hogy nem sült el.. :-) Van ilyen. Máskor kicsit meggondoltabb leszek. Utólag megbántam, mert az utolsó kreditem volt, és hát vannak klasszisokkal jobb képeim is, amiket feltölthettem volna! Sebaj, gyűjtögetek! Szép fényeket!
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

2007. november 2. | 16:30 | kissendre

Végre egy nőnél első és egyetlen lehettem.Hát azért még más is értékelheti.Írod hogy a fiatalság dolgot nem érted...Azt láttam a képen hogy nem egy időben készültek.Az ember néha megnézi egyszerre a régebbi és a most készült képeket és csodálkozik.... jé itt még mennyire fiatal voltam stb.Ez idősebb korban már nem annyira szórakoztató...Így goldolom.Üdvözletem.

vikk007 válasza:
:-) ja, már értem! Hát nekem sem túl élvezetes a nosztalgia, hidd el.. jé, ott milyen nagy s..ggem volt.. és nini! még mindig!!! :-(

adott pontszám: 4
2007. november 2. | 15:48 | kissendre

Hát nem tudom mennyi volt a távolság amit 10 mp..alatt futottál, de lehet hogy a futást kéne erőltetni nem a fotózást........Ez meg az én viccem volt,bocs...Ez két kép nem lehet egyszerre mindkettőt értékelni.Mások voltak a fényviszonyok stb-stb.A felső kép túl sok fényt kapott az also pedig keveset.Az alsó képen a repcsi alsó része sötétben marad.A felső képen pedig az erős fényben a gép felső része és a te napsütötte... hogy is mondjam szóval a te napsütötte részeid is kiégtek ,vagyis eltüntek a részletek.De egyébként is túl messze vagy nem jól látszol.Igazábol játéknak jó ez de mivel dolgoztál vele így értékelem . Amúgy érdekes a külömböző időben készült képek egyszerre tanulmányozása....de csak amíg fiatal valaki..ha érted mire gondolok.További jó és játékos fotózást.Üdvözletem.

vikk007 válasza:
Hát, válaszolva a felvetéseidre: sok az a távolság! eleve ott a lépcső, plusz még távolság a földön és még a póz bevágása.. :-) Igen, a fényviszonyok mások voltak, mivel az évszakis más volt, csak a dátum megjelölés nem engedett két dátumot beírni. Az alsó kép alját én sötétítettem be direkt, mert látszottak a háttérben lévő kiállítási darabok, és elég illúzióromboló volt.. csak azt tudom mondani, hogy örülj, hogy csak ennyi látszik belőlem, hidd el, nem nagy élmény! :-D ezt a fiatalság-dolgot igazából nem értem..
Mindent összevetve köszönöm az értékelést, hisz te voltál az első és úgy érzem, az egyetlen is! :-)
Szép fényeket! Viki

2007. november 1. | 19:21 | puxi

Szia!
Hát megnéztem volna azt a sprintet! :-)
Már nagyon gyakorlott lehetsz!!
Mindenesetre a gépet én sem adtam volna idegen kezébe, mivelhogy jóval távolabbra kellett sprintelni, és mire megfordulnál adígra se gép, se fotós.
Néha jó a szemérmesség is.
Üdv Puxi

vikk007 válasza:
Tényleg, ez a bizalmatlansági tényező még eszembe sem jutott eddig... de úgy látszik, öszötnös! ;-) Köszi, hogy benéztél!

2007. november 1. | 18:47 | impresszárió

Ügyes

vikk007 válasza:
köszi! :-)

2007. november 1. | 17:52 | CsonTipiri

Dehogy!!!!! CSak a hajszínt néztm meg a ruhákat.Azt hittem 1 nap készült csodálkoztam is h mmiért 2 repcsi kiállítás 1 napon :D

vikk007 válasza:
a dátumnál utaltam rá... amúgy nem tudatosan készültek, mindkettő poénból. aztán itthon vettem észre, hogy ezek akár alkothatnának egy képet is.. csak kár, hogy kicsiben olyan jelentéktelen, senki nem értékel... :-(

2007. november 1. | 17:42 | CsonTipiri

Midekét kép rólad készült???,???Nem is ugyanaz a két modell :DD
Üdv!

vikk007 válasza:
dede, csak több mint egy év eltéréssel! arra célzol, hogy meghíztam?? :-)