BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,37
KATEGÓRIA: életképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2007. október 10. 14:48
  • Készítés helye (ország): Románia
  • Készítés ideje : 2007-10-09
Elfáradtam!

Egy elfáradt emberke aki nézi hogy mit csinálnak a nagyobbakslatai 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,5
2007. október 24. | 23:56 | slapaj3

Tetszik a nagy épületek elött gugoló emberke.Az ff tónusai is jók.Viszont kicsit érdekesebb perspektívát is választhattál volna.És bal oldalon a belogó virágtartót levágnám.További jó munkát.

CsonTipiri válasza:
Én is levágnám ha tudnám hogy hogy :D
Szia!
Kösz9 a pontot!

adott pontszám: 3,5
2007. október 17. | 21:32 | Rigris

Hogy elfáradt-e tényleg, nem tudjuk, hisz háttal van nekünk, nem látjuk igazán. Lehet hogy csak anyut várja.
Mindenesetre egy csomó kontraszt, meg egy nagy adag élesítés - túlélesítés, hogy jó zajos, szemcsés legyen - sokat dobna rajta. Így elég fakó és túl lágy, sőt, talán életlen is.
A gyerek bal oldalán az a kőszegély eléggé zavaró szerintem, azt valahogy ki kellett volna hagyni a képből - bár nem tudom hogyan. Ha levágod, akkor a panelházak tetejének lépcsőzetessége is elveszik - illetve túl kevés marad belőle ahhoz, hogy érvényesüljön. Pedig az a legjobb az egészből, szerintem. Esetleg ki lehetne retusálni, de annyit talán nem ér.

CsonTipiri válasza:
Igen csak az anyját várta, de én ezt a címetadtam neki.
Én is gondoltam még több kontrasztra ,de úgy gondoltam,hogy elég volt.Igaz mivel már te vagy a második aki ezt mondja valószínüleg nem volt igazam.Szerintem se túl jó hogy a virágtartó edény ott- van de mivel nem tudom,hogy hogyan kell kiretusálni-így felborítja ,mint ,ahogy a kilépő néni is az egyedüllét érzését.De hát hát ez van...
Köszönöm a pontot és az értékelésed!
Bocs ha maradtak bent elgépelések :DD!

adott pontszám: 3
2007. október 10. | 19:16 | Darkonphoto

Van egy ket hiba amik nelkul egesz jo kep lenne, a zebra nagyon erosen elvonja a tekintetet, a hatterben levo a kepbol kilepo no szerintem felesleges resze a kepnek ha vartal volna mig elmegy hatasosabb lett volna ugyanez vonatkozik a q 2emberre a hazak elott, az hogy totalisan kiegett az eg ff konverzioban meg nem is lenne hiba, a kisembert szerintem jo helyre szerkesztetted csak az elozoket figyelembeveve mas perspektivabol kicsit lentebbrol (a srac szemszogebol) huzosabb lett volna es a kontrasztokon is nyugodtan lehetne erositeni a szocio hatas kedvert.

CsonTipiri válasza:
Köszönöm értékelésed!
Üdv!

adott pontszám: 2
2007. október 10. | 18:37 | willyfog

Talán a "Tojok én a forgalomra" vagy "Szükség zebrát bont" volna a címjavallatom, bár a téma nehezen ejt rabul. Mi lett volna ha fejtegetések helyett inkább csak annyit mondanék, hogy messze vagyunk a kissráctól, így elsikkad a mondandód még szoció feketében is. Sajnálom.

CsonTipiri válasza:
Nekem az volt az elgondolásom(ha volt),hogy a gyerek szinte vesszen el a térbe, csak pont legyen a képen,legalábbis legyen kicsi!
Köszönöm értékelésed!

adott pontszám: 3
2007. október 10. | 18:32 | HRG

Először is a meglátás jó.
De látok jó pár más hibát. A szerkesztéssel, a kompozícióval van a legnagyobb gondom, túl sok minden van a képen, ha még a gyalogos nem lenne, talán jobb/letisztultabb lenne a kép. A fiú se, a közepén se eléggé a szélén sincsen a képnek.
A fekete fehér tetszik, így kevesebb az elterelő tényező.
Úgy érzem neked ez a kép többet mond, megtetszett a fiú, örültél, hogy lekaptad és nem láttál eléggé a hibáiba. Nekem is sok ilyen képem van, általában várok velük egy kicsit :)
Remélem hasznos volt!
r

CsonTipiri válasza:
Nem lehtett a közepén hisz nem ott ült le!Jobboldalon autók voltak, s ha azok belelógtak volna a képbe akkor meg az lenne a baj,baloldalon,meg kár lett volna szerintem a panelokat levágni Mondtam willifognak is hogy én úgy akartam hogy szinte vesszen el a képen a mérete miatt a gyerek, s figyelje a nagyokat.
Köszönöm értékelésed, azért hasznos volt!
Szia!

adott pontszám: 4
2007. október 10. | 16:39 | TothNorbert

kár, hogy a kislány nem szemben ül. szerintem rossz szögből is van fotózva. egy kicsit jobbra kellet volnaálni, hogy a lány arcát is lássuk és a többi panelt. bocsi...

CsonTipiri válasza:
Jobbra nem lehetett menni a parkolo autók miatt,pedig jó lett volna.A panelekkel kapcsolatban igazad van.
Köszönöm értékelésedet és a pontot!
Üdv!

adott pontszám: 3
2007. október 10. | 16:10 | luppe

egy nagyon komoly hibája van a képnek
bocsánat, hogy ezt mondom, semmiképpen sem a rosszszándék vezérel, hanem éppen ellenkezőleg..
a nénit meg kellett volna várni, hogy kisétáljon a képből,
olyan szarvashiba ez, amitől az egész kompozició borul,
ha egyedul lenne szereplőként a kissrác, akkor meglenne a fáradtság, magányosság, egyedüllét hangulata a magas beton dzsungel közepén, de igy széthullik ez az érzés,
azt nem mondom, hogy retusáld le, mert nem szeretem a tartalombeli változtatásokat, de csak próbaként, hogy megnézd a hangulatát, megtehetnéd
amugy, pont ezeket a pillanatokat - mármint amig kisétál a nő háttérből - érdemes kihasználni, hogy az ember készítsen gyorsan egy-két próba felvételt, most már a digitális korszakban, az ember vissza tudja nézni mit is csinál, és akkor lehet mérni fényt az égre, meg a legfehérebb pontra a zebrára és lehet belőle gyors fejszámolással egy olyan optimális expot csinálni, hogy talán nem ég ki a kép teteje (de az számomra nem hiba, csak egy nyüansznyi apróság)

remélem nem sértettelek meg, és elfogadod az érvelésem.

CsonTipiri válasza:
A magyarázatában írtam,hogy nézi hogy mit csinálnak a nagyobbak, de igazad van abban hogy jobb lenne ha nem lenne ott az a nő.A gyerek abban a pillanatban ült oda szinte le, s pár pillanat múlva fel is ugrott az édesanyja megérkeztekor.
Nagyon köszönöm értékelésedet,ebből tanulni is lehetett !Megtisztelő dolog hogy van egy képem amelyet profi is látott már!KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
Üdv!